Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Gabyy, daca nu esti multumita de serviciile medicului tau ,exista o singura solutie: schimba-l! Tina, voi cum mai sunteti cu analizele, agitatia si mancarea pasata? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| maine merg la vaccin cu NIKO ...sa vedem cum se poarta doctora,daca nu-mi comvine cum se poarta,o schimb |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna dragele mele ! Va rog frumos ,spuneti-mi si mie unde pot gasi vitamina D3 sau D2 injectabil ? Multumesc si Sanatate Maxima !!! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am citit ce a scris tina despre fetita ei dar am vazut ca in 2006,banuiesc ca a scapat de probleme...ca tot zicea ca plange incontinuu..si multe altele,vreau sa zic ca ma confrunt cu o problema identica cu fetita mea,identic identic ce scrie si tina,fetita mea are 1 an,plange incontinuu,sta putin se joaca,mai plange,ce sa mai zic ,exact cum povesteste tina...nu stiu ce sa ma fac.... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Intai mergi la medicul de familie, sa o consulte si dupa aia niste analize de sange. E mai dificil la copil mic, dar sunt necesare in cele mai multe situatii. Din cate stiu Tina a scapat de probleme, eliminand vit D si calciu suplimentare si controland alimentatia fetitei. |