Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Cateva info, poate folositoare, gasesi si AICI |

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Tinctura de propolis e un medicament naturist. Aplicat pe loc nu face nimic rau insa ingurgitat nu-i indicat, contine alcool in concentratie mare. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| yulyana82n wrote:A avut cineva herpes in timpul sarcinii? Mi-a iesit mie si nu stiu cu ce sa ma dau inca.Trebuie sa intreb...mai multe pareri conteaza . Are vreun efect negativ asupra sarcinii tintura de propolis?(sper ca nu mai e subiectul pe undeva si nu l-am vazut ...daca mai e va rog sa ma scuzati)
offff, eu am avut unul singur in timpul sarcinii desi eu sunt purtatoare din copilarie a acestui virus nenorocit. chiar acum mi-au "inflorit" doua oribile, sub buza de jos . sa stii ca eu m-am documentat mult despre herpesul de tip 1 (cel de pe buze si fata) si pot sa iti spun ca se face in special in cazul unei imunitati deprimate (scazute) si ca urmare a stresului. cauzele sunt multe dar astea sunt cele mai frecvente.
eu chiar ma gandeam oripilata, cat am fost gravida, ca o sa fac herpes si imi era teama de asta. am facut unul singur, o forma fff usoara care a trecut in 2-3 zile (si nu am pus nimic pe el) in timp ce la mine tine si cate 10-14 zile un herpes "normal". din pacate, am avut la viata mea si 5-6 iesite odata... eu am probleme serioase cu herpesul si inca nu am ajuns la un infectionist bun.
eu iti sugerez sa intrebi ginecologul sau medicul de familie, in cel mai rau caz un farmacist bun cu ce te-ai putea da in timpul sarcinii pe herpes pt ca nu stiu dc e ok sa te dai cu tinctura aia.
multa sanatate si sarcina usoara! |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| yulyana82n wrote:Nu am un herpes genital ci unul la gura...asa stiu ca se numeste nu? Basicuta aceea cu lichid care iti provoaca si mancarime si o sensatie neplacuta... de acest herpes vroiam sa stiu.
Oops, imi cer scuze pentru greseala facuta!  |