Hemoroizii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Wednesday, October 5, 2011 2:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Pentru viermi intestinali este foarte util sa consumi seminte de dovleac neprajite, cu tot cu coaja. Si mai este un leac babesc cu care ne trata bunica cu succesras :doua-trei picaturi de gaz intr-o lingurita de zahar.ras
AnaRita
Scris: Wednesday, October 5, 2011 2:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
o sa incerc cu semintele ! Multumesc frumos pentru sfaturi!
aurishta
Scris: Wednesday, October 5, 2011 2:55 PM
Nivel

Cu placere!computerlove
kali
Scris: Wednesday, October 5, 2011 8:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Asaaaa... revin si eu - intr-un final - cu o concluzie dupa "maretzul" tratament pentru hemoroizi. Din pacate, parerea finala nu prea se "pupa" cu impresia de inceput si nici cu ce te ametesc aia de pe la clinici.

La modul cel mai sincer, am ajuns la concluzia ca nu e altceva decat o alta modalitate de a lua banii oamenilor creduli.
Cu alte cuvinte, atata timp cat ajungi la ei, beneficiezi de acest tratament fie ca ai nevoie fie ca ... nu. In plus, nu primesti niciun rezultat de la nicio investigatie sub pretextul ca ti se completeaza dosarul personal, pe care - cica - il primesti la sfarsit. In realitate se feresc de litigii ( si nu sunt putine pe rol pana acum ) ca de **** si vor sa evite ca tu sa ai vreo dovada ca ti-ar fi facut ei ceva.alcool

In fine... pe scurt, experienta mea nu e prea fericita. Cu alte cuvinte, desi eu aveam probleme cu hemoroizii externi, s-a incercat sa mi se trateze cei interni ( ca oricum cei externi nu se ligatureaza ) desi nu aveam nevoie - iar mie mi s-a spus ca e urgenta interventia. Rezultatul - desi medicul care mi-a facut procedura are mare renume pe-aici - a fost un ulcer anal ( cu alte cuvinte un pui de gaura in colon ) de toata frumusetea.

Dupa cea de-a doua sedinta - care nu a fost la fel de incantatoare ca prima - m-am simtit groaznic de rau, mi s-a spus ca - probabil - e de la o viroza si au incercat sa dea vina pe mine.alcool Eh... prostul nu e prost destul daca nu sta 2 saptamani cu febra si stari de lesin ( ma batea chiar si gandul ca as putea da coltul ), asa ca abia cand am inceput sa sangerez ca la mentruatie - dar pe alta partealcool - mi-am luat traista-n cui si am fugit la Iasi. Dupa parerea luminatilor de aici, totul era OK!

Nu va mai spun ca tratamentul a fost de lunga durata si din mai pana acum inca nu sunt complet vindecata - dar mi-e bine, slava Domnului!. Si ca bonus am facut si o colonoscopie acum aprox. 2 sapt.maselutaca sa ne luam de-a grija, asa ca m-am linistit definitiv pentru urmatorii 10 ani.

Acolo am aflat ca nu aveam nevoie de tratament... ca procedurile astea sunt temporare... si ca simptomele suparatoare din timpul crizelor hemoroidale se pot rezolva mult mai usor de atat.

Acum, nah... du-te si ia blana ursului din padure daca poti, ca nu am nimic la mana si nici macar banii dati nu mi-i pot recupera.guns
monica irimia
Scris: Thursday, October 6, 2011 8:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
kali wrote:

Acolo am aflat ca nu aveam nevoie de tratament... ca procedurile astea sunt temporare... si ca simptomele suparatoare din timpul crizelor hemoroidale se pot rezolva mult mai usor de atat.

Kali, ai trecut printr-o experienta revoltanta. angry Macar de nu sufereai din cauza durerilor pale . Cand faceai plata, nu se dadeau chitante, bonuri, nimic cu numele firmei? Asa ai putea sa-i actionezi in judecata.
Desi, nu stiu daca merita tumultul fizic si psihic al acestei actiuni. sorry1
Cei de la Iasi ce ti-au spus? Cum se pot rezolva mai usor si mai calitativ crizele hemoroidale?Cum ai rezolvat problema in final?

Sanatate multa! pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, October 6, 2011 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta ! Dar ma bucur ca ai rezolvat problema definitiv ! Cat despre medicii de la Sv boxing
kali
Scris: Thursday, October 6, 2011 9:25 AM
Nivel

monica irimia wrote:

Kali, ai trecut printr-o experienta revoltanta. angry Macar de nu sufereai din cauza durerilor pale . Cand faceai plata, nu se dadeau chitante, bonuri, nimic cu numele firmei? Asa ai putea sa-i actionezi in judecata.
Desi, nu stiu daca merita tumultul fizic si psihic al acestei actiuni. sorry1
Cei de la Iasi ce ti-au spus? Cum se pot rezolva mai usor si mai calitativ crizele hemoroidale?Cum ai rezolvat problema in final?

Sanatate multa! pupici

Mi le-au pus la dosarras Fizic le-am vazut, ele exista, insa - vorba ta... nu-mi mai bat capul.
Bine ca sunt eu bine - si probabil ca si ei se bazeaza pe asta. Putini ajung in instanta; si eu m-am calmat intre timp, m-am concentrat spre altceva si uite asa... timpul trece iar eu nu mai dau importanta.
Chestia e ca-i bataie de cap la propriu pentru ca ei pot sustine ca am fost la curent cu ce se intampla - pentru ca tu oricum iti dai consimtamantul la inceput si ar fi un fel de lupta cu morile de vant, consumatoare de nervi si timp.
M-am multumit cu reclama negativa si atat. Pe care - ohoooo - am avut grija sa le-o fac.

Crizele hemoroidale se pot rezolva cu tratament - pastilute si unguent, din cate mi s-a spus. Sincer, eu nu am mai avut de atunci deci nu stiu concret in ce consta, dar data viitoare macar stiu unde sa ma duc si pe cine sa intreb.

Repet, eu abia la Iasi am aflat ca nu am avut nevoie de ligatura pentru hemoroizii interni care sunt extrem de mici ( spre deloc ) si nu mi-au facut niciodata probleme. Babeste, cei de aici, mi-au spus ca 2 hemoroizi interni s-au inflamat si au iesit, plus ca mai am vreo... 8 de gradul nu stiu cat, care trebuie musai tratati, altfel patesc la fel - daca nu mai rau ( baga texte cu spitalizare... hemoragii... bla,bla... care clar ca-ti dau de gandit asa incat ajungi la concluzia ca cea mai buna solutie e sa scapi definitiv de ei... usor si simplu, asa cum iti promit, nu? ). In realitate era vorba de 2 hemo externi, suparati putin, care se puteau trata usor si simplu, cu creme si alte alea. Dezinformarea si deformarea adevarului a fost revoltatoarea, insa... au ei grija sa se acopere suficient de bine incat sa nu fie simplu sa dovedesti ca sunt nesimtiti.

Problema mea rezolvata se refera la ulcerul ala pacatos, ca intre timp mi s-au retras hemoroizii mei externi care ma deranjau. Singurialcool... sau de la stress-ul provocat de starile de rau nici nu mai stiu cum si cand s-au calmat. Tratamentul a constat in antibiotic si niste mini-clisme cu nume alambicat. Organismul meu a rectionat ok si tot asa...

Mai neplacute au fost rectoscopiile alea care au culminat cu colonoscopiasorry1, insa cum aveam niste mici semne de intrebare de mai demult a fost, totusi, binevenita ( mai ales acum, ca a trecut ) ca sa ma linisteasca.

Oana, pup!
Anelise
Scris: Thursday, October 6, 2011 9:49 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mi-ai spus tu de ceva probleme, dar nu mi-am imaginat ca a fost atat de aiurea. pale Imi pare tare rau pentru experienta neplacuta! Bine ca a trecut si multa, multa sanatate! pupici
aurishta
Scris: Thursday, October 6, 2011 11:40 AM
Nivel

E de groaza, Kaliwhat
bereea
Scris: Thursday, October 6, 2011 2:26 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Intr-adevar, de groaza, Kali, bine ca acum esti bine.

Si pe mine ma supara putin, nus tiu de ce, poate prea mult stres.Unguent folosesc si eu si vad ca e mai bine
Ely
Scris: Friday, October 7, 2011 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Kali numai pe mana medicilor sa nu ajungi si sa mai ai si ghinion..off bine ca ti-ai revenit.Sanatate multa iti dorescpupici .Colonoscopie am facut si eu anul trecut cam la 7luni dupa nastere si nu stiu daca o fi din cauza prepararii inainte de colonoscopie ,dar mi-a luat cu mana de atunci nu mai am probleme, culmea nu au fost nici hemoroizi ,nici fisura anala din cate imi aduc aminte.Oare ce o fi fost ? la mine acest mister a aparut si dup prima nastere care dupa o sigmoidoscopie la fel a trecut.uff ,ma bucur tare si totusi ce o fi fost ,eu am dat vina si pe alaptat, dar nici un medic nu m-a crezut, dar e prea mare coincidenta atata timp cat am alaptat am avut probleme ,6 -7luni de groaza terminate cu un examen special .Nu doresc la nimeni sa te doara in...pale
kali
Scris: Friday, October 7, 2011 3:01 PM
Nivel

Anelise wrote:
Mi-ai spus tu de ceva probleme, dar nu mi-am imaginat ca a fost atat de aiurea. pale Imi pare tare rau pentru experienta neplacuta! Bine ca a trecut si multa, multa sanatate! pupici

Asa-i, bine ca a trecut.

Bereea, poate si alimentatia?

Ely, bine ca a trecut, indiferent ce-o fi fost. Asa-i, durerile "undeva" sunt tare nasoale si stresante. Eu aveam o stare de nervi ceva de speriat; nici lenjerie nu suportam... ufff, bine ca am scapat!
Stiu ca ai facut si tu colonoscopie, ca citisem pe forum inainte de a ma duce si eu. Din pacate la mine nu a fost cu anestezie ( la noi nu se practica... mi-as fi dorit ), dar... e de domeniul trecutului. M-am programat de pe o zi pe alta ca sa nu am timp sa ma razgandesc sau sa-mi fie frica si gata.
o mamica desteapta
Scris: Thursday, October 13, 2011 11:04 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ce pot eu sa recomand sunt niste servetele umede profilactice (adica servetele dintr-un material textil moale imbibate cu o substanta pe baza de mai multe extracte de plante) pe care le poti folosi pentru a curata cat mai bine zona, in special dupa scaun si cand nu esti acasa pt a te spala. Servetelele se numesc Hemorosept si sunt foarte practice si utile. Mi-au fost recomandate si le recomand la randul meu din toata inima pt ca sunt foarte multumita de ele.
Cris-DL
Scris: Thursday, October 13, 2011 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Oana,uff prin ce ai trecut... insa bine ca a trecut; urata experienta!computerlove

aurishta
Scris: Thursday, October 13, 2011 12:29 PM
Nivel

o mamica desteapta wrote:
Ce pot eu sa recomand sunt niste servetele umede profilactice (adica servetele dintr-un material textil moale imbibate cu o substanta pe baza de mai multe extracte de plante) pe care le poti folosi pentru a curata cat mai bine zona, in special dupa scaun si cand nu esti acasa pt a te spala. Servetelele se numesc Hemorosept si sunt foarte practice si utile. Mi-au fost recomandate si le recomand la randul meu din toata inima pt ca sunt foarte multumita de ele.
Multumim:bowing:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.