Hemoroizii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Saturday, January 16, 2010 4:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
raly, am s-o incerc si eu. Multumescpupici
raly
Scris: Saturday, January 16, 2010 9:44 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mariuta sper sa-ti foloseascapupici
alinus
Scris: Sunday, January 17, 2010 3:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2008
offff! am inceput sa am si eu probleme cu hemoroizii cam prin a sasea, saptea luna de sarcina. Acum am mare grija cu alimentatia si nu mai apar.
doctorasul
Scris: Saturday, January 1, 2011 9:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Anaida wrote:
Ce remedii naturiste stiti pentru ameliorarea simptomelor hemoroizilor? Ca de scapat de ei stiu ca nu se poate scapa, decat prin operatie, si nici atunci nu-ti ofera nimeni garantia ca nu vor reaparea!

pentru hemoroizi recomand crema Hemoroidin. pe mine m-a calmat dupa o zi (deja sangeram cam tare) si dupa o saptamana am scapat definitiv.
crema e cam 40 ron depinde de unde o iei. din cate stiu nu se gaseste in farmacii.

misha
Scris: Monday, January 3, 2011 3:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Pentru hemoroizi am folosit cu succes crema MUGURI DE PLOP (mai contine PROPOLIS SI PATLAGINA) de la TIS si supozitoarele CARPICON - CONIMED (crema solida cu propolis si extract uleios de rasina de conifere). Sunt naturale, nu au efecte adverse. Sunt contraindicate insa celor care au alergie la unul din componente.Pe la inceputul sarcinii facusem o criza hemoroidala de nu puteam sta in picioare. Dupa cateva zile de 'tratament' cu cele de mai sus si spalaturi cu apa calduta totul a revenit la normal. Inca folosesc crema de muguri de plop cand mai am cate un episod de constipatie tocmai pentru calmarea zonei si ca sa evit o noua inflamare.
aurishta
Scris: Thursday, May 12, 2011 11:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Multumesc, le voi incerca si eu pentru sotul meu!
kali
Scris: Thursday, May 12, 2011 12:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Din cauza ca mi-au dat de furca in ultimul timp si au ajuns sa ma deranjeze destul de tare incat sa fiu stresata non-stop si nervoasa pe deasupra, sunt in plin proces de... inlaturarea a lor, la o clinica. Orice crema/ unguient are efect temporar, deci... pana la urma tot la asta se ajunge.rambo Sau mai rau.
Nu doare, nu nimic...
aurishta
Scris: Thursday, May 12, 2011 12:18 PM
Nivel

Ce presupune procedura?
kali
Scris: Thursday, May 12, 2011 12:31 PM
Nivel

In principiu, sugruma hemoroidul ( cu un inel de cauciuc ) astfel incat intrerupe circulatia sangelui spre el... prin urmare se usuca- cumva- cade si gata!
aurishta
Scris: Thursday, May 12, 2011 12:45 PM
Nivel

Este costisitor?scratch
kali
Scris: Friday, May 27, 2011 8:31 AM
Nivel

aurishta wrote:
Este costisitor?scratch

Nu e o avere, insa nici ieftin nu e. Si cred ca depinde de fiecare caz in parte.
Daca te intereseaza, cel mai bine e sa mergi la un consult si astfel afli pretul tratamentul recomandat tie.
Sanatate!
aurishta
Scris: Friday, May 27, 2011 1:52 PM
Nivel

Multumesc pentru raspuns, ma voi interesa!
AnaRita
Scris: Wednesday, October 5, 2011 10:54 AM

Buna ziua!
Am observat ca am si eu o problema asemanatoare cu niste viermisori intestinali care sunt extrem de mici si care deranjeaza foarte rau nu sunt celebrii " limbrici " sunt doar niste mici viermisori si nu cred ca au treaba cu hemorozii sau poate au?
am observat ca acestia apar in general atunci cand consum conserve de peste
eu practic sport,folosesc greutati iar conservele de peste imi sunt indispensabile pentru ca ele contin foarte multe proteine!
am inteles ca asta este un punct in aparitia hemoroizilor ...
de asemenea stau mai tot timpul la birou asta insemnand ca stau mai mereu pe scaun atat la job cat si acasa !
Cat despre alimentatie va pot spune ca eu consum foarte mult orez,carne,oua,peste,paste...
voi ce parere aveti?uff
aurishta
Scris: Wednesday, October 5, 2011 12:07 PM
Nivel

Ai facut un copro-parazitologic? Mai curand aici e cheia problemei tale. Hemoroizii n-au legatura cu parazitii. Intai ar trebui sa faci analiza asta si, in functie de tipul parazitului, sa faci un tratament specific.
AnaRita
Scris: Wednesday, October 5, 2011 12:30 PM

Nu am facut pentru ca nu sunt in tara acum iar aici nu am posibilitatea de a face!
Ma gandeam ca poate s a mai confruntat vre o persoana cu problema asta si ma poate ajuta cu vre un remediu! pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.