Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| Ajutati-ma va rog daca stiti careva despre produsul Nikvorm. Fetita mea cea mica are o vulvovaginita cu candida combinata cu e-colli. Acest colli este rezistent la mai toate antibioticele si mi s-a spus ca probabil s-a infestat din cauza constipatiei(a fost constipata o perioada destul de lunga)M-am gandit ca are giardia dar ex. coproparazitologic a iesit negativ.Stiu ca iese destul de greu in scaun.Mi s-u recomandat tratamente naturiste, bai locale etc.Am fost la un magazin naturist si mi-a recomandat Nikvorm un produs naturist din India care actionaeaza atat pt.parazitii intestinali cat si pt.candida,e-colli, Hpy etc.Voi ce stiti despre el? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| monica si mie mi-a fost recomandat pt giardia, dar mi s-a parut cam scump si nu l-am luat, am ramas la helmiflores .desi farmacista spunea ca este cel mai bun. pe net ( ma gandesc ca si tu ai cautat)n-am gasit nici o contraindicatie decat pt diabetici ,caci contine zahar. poate mai stiu si fetele ceva.multa sanatate micutei tale!!! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Draga Monicaiulia da-i fetitei tale cu toata increderea NIKVORM , te scapa de problema , eu am 2 baieti unul de 12 ani si cel mic de 5 ani . Ti-l recomand cu toata increderea , si o sa vezi ca nu o sa-ti para rau .Pretul difera de la magazin la magazin , e putin mai scump ca si celelalte produse dar isi merita banii !!! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Se gaseste foarte greu! Dar am rezolvat.
Am cautat Nikvorm la mai multe magazine dar nu am gasit. Ziceau ca nu mai au pe stoc si ca vor comanda. Am incercat si la mai multi doctori dar niciunul nu a stiut unde sa ma trimita. Cel mai repede si ieftin am fost servita aici:
http://www.casaplantelor.ro/nikvorm-101029
Sper sa va fie de folos, Maria David - Iasi |