Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| TeosOf wrote:Ingeras, aparatului tau ii place viata de noapte  Al meu a murit de-a binelea, nu-mi face decat liniute, deloc vreo imagine.
Cred ca aparatului meu ii plac sa fim romantici sub clar de luna:018:
Of,Teo numai belele ai avut cu aparatele,ba sa pierdut unul, acum sa stricat asta |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| inger7 wrote:Cred ca aparatului meu ii plac sa fim romantici sub clar de luna:018: Of,Teo numai belele ai avut cu aparatele,ba sa pierdut unul, acum sa stricat asta
Am pierdut obiective, dar le-am regasit |
|

| TeosOf wrote:Am pierdut obiective, dar le-am regasit
Ce bine! Azi am ametit aparatul,am umblat la toate setarile si tot asa face poze Sper sa mai fac ceva poze pana o sa luam altul nou |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| teo,aceeasi problema am avut si noi cu un aparat vechi,apareau liniutele colorate,doar ca noi nu mai puteam face deloc poze.am incercat sa il ducem la reparat,dar cum nu mai era in garantie,ne-au spus ca reparatul costa mai mult decat unul nou,asa ca am preferat unul nou |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| fluturas, nici al meu nu mai face poze deloc, deci sa-mi iau gandul... Multumesc pt raspuns |
|
| TeosOf wrote:fluturas, nici al meu nu mai face poze deloc, deci sa-mi iau gandul... Multumesc pt raspuns nu stiu cum e cu reparatul in romania,aici e foarte mult daca nu e in garantie |
|
| help please...katy,parca tu lucrezi cu nikon....am un d60 si uneori cand apropii cu obiectivul imi ies pozele in ceata.ai habar ce poate fi??sau oricine altcineva...nu de fiecare data,dar azi am facut ceva poze si chiar multe au iesit asa |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| aparatul meu,nikon s600,are ceva probleme cu zoom-ul,oare se poate face ceva cu el?daca apas pe buton nu-mi apropie deloc...in rest toate sunt in regula.as putea face ceva cu el?
e in garantie,dar pacat ca nu gasesc bonul de casa,fara el e ca si cum nu l-as fi cumparat de la magazin,nu mi-l repara nimeni |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Gata fetelor eu am rezolvat problema ...adica am cumparat alt aparat nou , era ceva oferta sa duci unul vechi si primeai in schimb un Samsung (nu mai stiu denumirea ) dar era mai slabut ca cel pe care il am si imi era mila sa-l dau ca totusi de filmat si pe timp de noapte pozicile ies supeeer asa ca daca tot eram hotariti ne-am intins un pic mai multisor decit ne era planul si ne-am achizitionat un NIKON - COOLPIX S 210 cu 500 lei. Deocamdata nu sunt obisnuita cu el insa sunt tare multumita de el si in sfirsit mi-a revenit cheful de facut pozici muuuulte. |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Dya,sa-l stapaniti sanatosi si asteptam o gramada de pozici acum! |
|

| Mersiiii , facem , facem doar timp sa avem si ocazii . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Dya, sa-l stapaniti sanatosi! |
|

| Kiki wrote:Dya, sa-l stapaniti sanatosi! Mersi mami si astept sa ne facem o pozica cu el. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
|
|

| dya,sa-l stapaniti sanatosi si sa faceti multe poze |
|
|