Help....aparatul foto are nevoie de doctor.....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Monday, August 24, 2009 7:11 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
mariutza_mea wrote:
daca cei de la altex refuza pe motiv ca e depasita garantia, atunci luati legatura cu firma care distribuie, dac acestia va trimit la cei de la altex, atunci cred ca cel mai bine e sa faceti o plangere/sesizare la opc asa mi se pare corect

Mda,asta e Romania noastra scumpa sa vedem cum o scoatem la capat!sic Merg peima data sa vorbesc cu cei de la Altex!nervi
carmen2000
Scris: Monday, January 30, 2012 12:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/25/2010
am cumparat si eu anul trecut un aparat foto sony cybershot dsc-s980,in general sunt multumita de el,dar cateodata face pozele in ceata,foarte neclare,fara sa umblu pe la setari,sa-l dereglez eu(ca de reglat nu ma pricep),daca il inchid si il deschid din nou ,face pozele f bine.Nu tot timpul se intampla asa,dar cand mi-e lumea mai draga,vad ca face pozele in ceata.Stie cineva ce ar putea avea?
carly
Scris: Friday, August 15, 2014 10:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/15/2014
ajutor nu se inchide camera aparatului de fotografiat ajutatima pliz NuStiu NuStiu
aurishta
Scris: Saturday, August 16, 2014 2:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
carly wrote:
ajutor nu se inchide camera aparatului de fotografiat ajutatima pliz NuStiu NuStiu
Poate trebuie schimbate bateriile....scratch scratch
Lilly of the valley
Scris: Sunday, August 17, 2014 12:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
carly wrote:

obiectivul?

poate nu mai ai baterii, cum s-a mai spus sau a intrat praf, nisip si "motorasul" e impiedicat sa inchida obiectivul, sau chiar motorasul in sine are o problema. daca dupa ce schimbi bateriile, sau incarci acumulatorul tot nu reusesti, mergi la service.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.