Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| mariutza_mea wrote:daca cei de la altex refuza pe motiv ca e depasita garantia, atunci luati legatura cu firma care distribuie, dac acestia va trimit la cei de la altex, atunci cred ca cel mai bine e sa faceti o plangere/sesizare la opc asa mi se pare corect
Mda,asta e Romania noastra scumpa sa vedem cum o scoatem la capat! Merg peima data sa vorbesc cu cei de la Altex! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| am cumparat si eu anul trecut un aparat foto sony cybershot dsc-s980,in general sunt multumita de el,dar cateodata face pozele in ceata,foarte neclare,fara sa umblu pe la setari,sa-l dereglez eu(ca de reglat nu ma pricep),daca il inchid si il deschid din nou ,face pozele f bine.Nu tot timpul se intampla asa,dar cand mi-e lumea mai draga,vad ca face pozele in ceata.Stie cineva ce ar putea avea? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| carly wrote:ajutor nu se inchide camera aparatului de fotografiat ajutatima pliz Poate trebuie schimbate bateriile.... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| carly wrote:ajutor nu se inchide camera aparatului de fotografiat ajutatima pliz
obiectivul?
poate nu mai ai baterii, cum s-a mai spus sau a intrat praf, nisip si "motorasul" e impiedicat sa inchida obiectivul, sau chiar motorasul in sine are o problema. daca dupa ce schimbi bateriile, sau incarci acumulatorul tot nu reusesti, mergi la service. |