Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mhldvrc wrote:Multumesc frumos ingeras , am vorbit cu ea si i-am spus ca trebuie sa-si puna pofta-n cui pana ajunge in tara sau sa caute prin magazine poate gaseste si produse romanesti(telemea si salam de sibiu, cascaval, zacusca si carnati de "casa")
Se gasesc in magazinele romanesti din uk....in Londra este o patiserie/cofetarie si un magazin romanesc si mai este un magazin prin care se face comanda online si ei livreaza ..... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Multumesc  Edit: Ar fi mai bine sa stergi link-ul, eu l-am salvat |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
ok |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Am si eu o nedumerire.Nu ma pot loga aici cu Mozilla.Pun userul,parola dar raman vizitator.Am incercat sa pun parola gresit si ma avertizeaza ca nu e bine.Nu stiu ce se intampla. |
|
| Eu tot Mozilla am, si ma pot loga. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Am mai incercat si azi de cateva ori ,tot fara succes. |
|
| Probabil ca depinde si ce versiune de Mozilla ai, eu am una ceva mai veche, sa fie compatibila cu Fox Tab-ul (4.0 beta 11) care a ajuns acum la 8.0 cu unele update-uri. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2012 Mesaje: 11
| cum pot sterge un mesaj scris la un interval de timp f mic ( cateva minute)?! sa zicem ca am scris un mesaj si apoi m-am razgandit, si vreau sa-l sterg, cum procedez? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Intri in mesajul tau, apesi butonul "edit",, stergi continutul si scrii altceva in loc! |
|
|