Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| am o mica problema, la topicurile cu poze, daca sunt prea mari, nu incap pe monitor, trebui sa dau clic sus/jos si stanga/dreapta, este destul de obositor si-i pacat sa nu vezi imaginea INTREAGA . Asa ca sa nu va suparati, daca s-ar putea micsora un pic inainte sa le postati ar fi grozav . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mihaela,sper ca nu te superi ca scriu si eu aici la,, HELP''ca sa nu mai deschid alt subiect,...Cine poate sa ma lamureasca si pe mine,cand deschid la jurnalul meu de vacanta,imi dispare cursorul sau marginea din partea dreapta a calculatorului si nu stiu ce sa fac,caci nu mai pot misca pagina nici in sus nici in jos,...ma descurca si pe mine cineva?va roog frumos,...MULTUMESC anticipat |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu nu-ti vad jurnalul nicaieri, deci nu te pot ajuta. |
|

| Este la jurnale private si mia zis Adriana ca mia dat drumul,.... |
|

| Eu nu-l vad. probabil sunt printre membrii fara acces. Anunt-o pe Adriana si poate are timp sa te ajute. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| http://forum.7p.ro/JURNALUL--LUI--MARIVIC.aspx?g=posts&t=9200 Uite jurnalul |
|

| inger7 wrote:http://forum.7p.ro/JURNALUL--LUI--MARIVIC.aspx?g=posts&t=9200 Uite jurnalul
NU il vad, cum spuneam. Eu nu am acces, tu ai si de aia il vezi. |
|

| KIKISOR,i-am spus Adrianei si de tine,scuza-ma a fost vina mea ca am crezut ca te-am trecut in lista,acum am rugat-o pe Adriana si cand va mai avea ea timp,....sper sa nu se supere , nici nu mai stiam pe cine trecusem,si te-am omis prima data dar nu cu rea intentie. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Fetelor, postez si eu aici sa nu mai deschid topic nou. Am o intrebare...cum se sterg pozele din subiecte mai vechi? Se pare ca imi arata doar butonul "quote". Se mai pot sterge sau nu? |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nu ,nu se mai pot sterge poze din postarile mai vechi de o zi!Doar Adriana poate face asta!Daca nu e in regula ceva da-i un pm! |
|

| Multumesc Raly!
|
|
| Am sa pun intrebarea tot aici, ca sa nu deschid topic nou. Ma poate lamuri cineva, care locueste in UK sau are rude acolo, daca se poate trimite un pachet cu alimente. Vreau sa-i trimit Tatianei un pachet, am intrebat la Atlassib si ei primesc doar incaltaminte si confectii, iar prin posta romana nu pot trimite alimente in Marea Britanie. Astept raspuns si multumesc anticipat |
|

| Eu nu locuiesc in UK, dar in principiu stiu ca nu se pot trimite alimente perisabile in alta tara... |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mhldvrc wrote:Am sa pun intrebarea tot aici, ca sa nu deschid topic nou. Ma poate lamuri cineva, care locueste in UK sau are rude acolo, daca se poate trimite un pachet cu alimente. Vreau sa-i trimit Tatianei un pachet, am intrebat la Atlassib si ei primesc doar incaltaminte si confectii, iar prin posta romana nu pot trimite alimente in Marea Britanie. Astept raspuns si multumesc anticipat
Eu am trimis din UK dulciuri prin posta.Alimente prin posta NU cred ca se pot trimite,dureaza 10 zile pana ajunge coletul...te poti interesa la vreun magazin romanesc din UK sa te ajute prin transportul lor de produse sau sa trimiti pachetul printr-un prieten care calatoreste spre UK.Eu daca am nevoie de medicamente romanesti apelez la cei care merg in vacanta/vizita prin tara. |
|
| Multumesc frumos ingeras , am vorbit cu ea si i-am spus ca trebuie sa-si puna pofta-n cui pana ajunge in tara sau sa caute prin magazine poate gaseste si produse romanesti(telemea si salam de sibiu, cascaval, zacusca si carnati de "casa") |
|
|