Help
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Amaria2511
Scris: Sunday, October 8, 2017 6:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/23/2017
Nea?a fetele! Miercuri dimineata sunt programata la analize hormonale (z22 - fsh,lh,estradiol,progesteron,prolactina,testestero) ?i el- spermograma ?i spermocultura..pe el l.am pus deja pe tu?a (4zile abstinenta). Întrebare: eu mar?i lucrez de noapte 22_06), afecteaza cumva oboseala analizele? Am voie sa.mi beau cafeaua de diminea?a? Indica?ii ?i contraindica?ii pt amândoi înainte de analize ?Gossip
anemona30
Scris: Monday, October 9, 2017 9:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/15/2015
Amaria2511 wrote:
Nea?a fetele! Miercuri dimineata sunt programata la analize hormonale (z22 - fsh,lh,estradiol,progesteron,prolactina,testestero) ?i el- spermograma ?i spermocultura..pe el l.am pus deja pe tu?a (4zile abstinenta). Întrebare: eu mar?i lucrez de noapte 22_06), afecteaza cumva oboseala analizele? Am voie sa.mi beau cafeaua de diminea?a? Indica?ii ?i contraindica?ii pt amândoi înainte de analize ?Gossip

eu parca nu am baut nimic, doar apa pt analizele hormonale
iar la el este ok si 3 zile,patru este cam mult ras sotul meu sta cam 36 ore :)
bby88
Scris: Monday, October 9, 2017 10:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Amaria2511 wrote:

Inainte de hormonale poti bea cafea si poti manca linistita. Prolactina ar fi bine sa o faci in alta zi pentru ca oboseala ii afecteaza nivelul si daca iti va iesi o valoare in afara intervalului de referinta e posibil sa fie datorita noptii pierdute. El sa nu consume alcool pana atunci, fara antibiotice si minim 2 maxim 5 zile de abstinenta. cum a zis si Anemona 3 zile e cel mai bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.