Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Nea?a fetele! Miercuri dimineata sunt programata la analize hormonale (z22 - fsh,lh,estradiol,progesteron,prolactina,testestero) ?i el- spermograma ?i spermocultura..pe el l.am pus deja pe tu?a (4zile abstinenta). Întrebare: eu mar?i lucrez de noapte 22_06), afecteaza cumva oboseala analizele? Am voie sa.mi beau cafeaua de diminea?a? Indica?ii ?i contraindica?ii pt amândoi înainte de analize ? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Amaria2511 wrote:Nea?a fetele! Miercuri dimineata sunt programata la analize hormonale (z22 - fsh,lh,estradiol,progesteron,prolactina,testestero) ?i el- spermograma ?i spermocultura..pe el l.am pus deja pe tu?a (4zile abstinenta). Întrebare: eu mar?i lucrez de noapte 22_06), afecteaza cumva oboseala analizele? Am voie sa.mi beau cafeaua de diminea?a? Indica?ii ?i contraindica?ii pt amândoi înainte de analize ?
eu parca nu am baut nimic, doar apa pt analizele hormonale iar la el este ok si 3 zile,patru este cam mult sotul meu sta cam 36 ore :)
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Amaria2511 wrote:Nea?a fetele! Miercuri dimineata sunt programata la analize hormonale (z22 - fsh,lh,estradiol,progesteron,prolactina,testestero) ?i el- spermograma ?i spermocultura..pe el l.am pus deja pe tu?a (4zile abstinenta). Întrebare: eu mar?i lucrez de noapte 22_06), afecteaza cumva oboseala analizele? Am voie sa.mi beau cafeaua de diminea?a? Indica?ii ?i contraindica?ii pt amândoi înainte de analize ? Inainte de hormonale poti bea cafea si poti manca linistita. Prolactina ar fi bine sa o faci in alta zi pentru ca oboseala ii afecteaza nivelul si daca iti va iesi o valoare in afara intervalului de referinta e posibil sa fie datorita noptii pierdute. El sa nu consume alcool pana atunci, fara antibiotice si minim 2 maxim 5 zile de abstinenta. cum a zis si Anemona 3 zile e cel mai bine. |