Help! Refuza laptele!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Friday, September 14, 2007 1:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:

Mai, nu stiu cat de buna e glucoza,dar ceea ce spui tu cu zaharul am impresia ca este zahar invertit, care este mai nesanatos decat zaharul pur si clasic.Singurii indulcitori naturali 100% sunt mierea si fructoza.Fructoza o gasesti in market, la raoinul de zahar, vanilie si toate cele.Daca nu gasesti, iti iau eu din Cora ca la noi se gaseste.

multumesc draga mea de precizari! pupici uite, chiar azi ma duc si ma uit dupa fructoza asta. am drum in Metro si chiar am sa ma uit la raftul cu zahar pt ca eu pana acum nu am vazut asa ceva. cum arata? este lichida, solida? e in punga, scrie ceva anume pe ea? io's nestiutoare!fool fool
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 14, 2007 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Andismom wrote:

multumesc draga mea de precizari! pupici uite, chiar azi ma duc si ma uit dupa fructoza asta. am drum in Metro si chiar am sa ma uit la raftul cu zahar pt ca eu pana acum nu am vazut asa ceva. cum arata? este lichida, solida? e in punga, scrie ceva anume pe ea? io's nestiutoare!fool fool

Cu mare placere!

Se gaseste intr-o cutie de carton cum sunt cerealele de bebei si poate fi romaneasca, nemtzeasca sau ungureasca.Este precum zaharul tos.Scrie fructoza pe ea.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, September 14, 2007 2:11 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Cu mare placere!

Se gaseste intr-o cutie de carton cum sunt cerealele de bebei si poate fi romaneasca, nemtzeasca sau ungureasca.Este precum zaharul tos.Scrie fructoza pe ea.

am inteles!salut si daca este solida, cum o pun in lapte? ca atare, cum pui zahar in cafea?scratch si amestesc si gata?pupici
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 14, 2007 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Andismom wrote:

am inteles!salut si daca este solida, cum o pun in lapte? ca atare, cum pui zahar in cafea?scratch si amestesc si gata?pupici

Daaaaaaaaaaa...se dizolva la caldura!
Andi&Mariuca
Scris: Friday, September 14, 2007 2:48 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Daaaaaaaaaaa...se dizolva la caldura!

am inteles!pupici
Alyna
Scris: Tuesday, September 2, 2008 10:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Mateias nu a baut o perioada f lunga de timp lapte,de sincer,ma indoiam ca o sa mai puna gura vreodata pe el...Spre surprindearea mea,de 4 sapt,a inceput sa bea din nou(si cu mare pofta).Ii mai pun din cand in cand putina vanilie sau un varf de lingurita de Nesquick,sa-i mai schimbe gustul,sa nu se plictiseasca din nou de el.Tot in lapte ii pun biscuiti rasi,si-i plac la nebunie.
Alina
Scris: Tuesday, September 2, 2008 11:42 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
newclap newclap newclap Matei, ma bucur ca bei din nou laptic.
mitzulina1984
Scris: Saturday, January 10, 2009 11:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/4/2008
nu tebuie sa stresezi ca nu manamca lapte.Am citit intr-o revista pt copii ca iaurtul contine mai mult calciu decat laptele mai ales cel cu fructe.Acum cat o fi de adevarat nu stiu dar si eu tot cu problema asta ma confrunt,de cand l-am intarcat nu bea niciun fel de lapte si deci trebuia sa gasesc o alternativa
Fluturas
Scris: Monday, January 17, 2011 11:04 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cat lapte papa copilasii vostrii?la lukas al meu niciodata nu i-a placut prea tare laptele,dar a baut cat de cat,insa acum de cateva saptamani bea undeva la 300-400ml pe zi.ce ziceti,e pùtin??mai compensam cu iaurt de baut,care ii place mult,dar nu stiu daca este in regula cu laptele
mirela74chris
Scris: Monday, January 17, 2011 11:10 AM

Inregistrat: 10/17/2009
Eu cred ca bea suficient lapte.Este destul de mare ca sa pape si altceva ce contine calciu:branza,cascaval,iaurt,smantana,etc.Lasa-l in pace sa bea cat vrea,altfel poate sa ajunga sa il refuze.Ai incercat sa i-l dai cu nesquik?Copii il beau cu mare placere.pupici
danab
Scris: Monday, January 17, 2011 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
A mea a baut mult lapte dupa 1 an, cam 750 - 1000 ml/zi, dar o medie normala e la 400-500 ml. Daca el bea si iaurt e foarte bine, are calciu si culturi lactice sanantoase, care ii folosesc la digestie.
Fluturas
Scris: Monday, January 17, 2011 11:47 AM

Inregistrat: 11/22/2006
nu il oblig sa bea,bea cat vrea,dar m-a mirat ca pana acum termina sticla de aprox 250 ml lapte,asta seara si noaptea/dimineata(depinde cand se trezeste),deci ar fi fost 500ml in total,iar acum ii pun 200 si nici asta nu termina.de mancat mananca mancare destul de bine.
dana,ma mir pentru ca si karina si darius au baut mult lapte pana sa le scot biberonul
alexandrabogdan
Scris: Monday, January 17, 2011 1:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
si Sara bea cam tot atat. de 2 ori cate 200-240 ml. in rest mai papa iaurt si branza
Mela
Scris: Monday, January 17, 2011 1:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mihaita nu mai bea lapte de mai bine de 1 an,deloc,sub nici o forma.
mananca in schimb iaurturi,branza topita,branza feta...
DAR,de vreo saptamana ii dau in fiecare dimineata o canuta,stau langa el pana vad ca a terminat...poate o sa se re-invete cu el...
roberto
Scris: Monday, January 17, 2011 1:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
salut fetelor,sant un membru nou pe aici....am un baietel de 3 anisori si4 luni si a avut o perioada care nu a pus gurita pe lapte,dar de vina ...era vacuta,deci nu i=am mai dat lapte de vaca si i=am cumparat lapte fulga din comert,si cu 1 lingurita de neskuiq sa rezolva problemaaaaaaaaaaaaaaaaaaayes newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.