|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mamicilor am tot citit pe aici ca unele dintre voi au incput la 3 luni cu suc de morcov si mar; as vrea sa incep sa-i dau si eu micutzului meu suc; recomandati-mi si mie un amestec de morcov si mar (cat morcov si cat si de care mar?). si cati ml de suc are voie sa bea pe zi ? ma tot strezeaza ideea ca bea lapte nan1 doar 100ml la o masa de 5-6 ori pe zi si ma gandeam sa-i mai introduc acest suc. are 3 luni, 5500gr iar la nastere a avut 3200gr.
P.S. dr lui spune sa-l las in pace sa manance cat vrea el si pana la 4,5 luni sa nu-i dau altceva decat lapte si ceai. pupici |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu zic sa asculti sfatul medicului. Ce fel de lapte bea? Vad ca a luat bine in greutate, de ce te grabesti? De unde stii ca bea prea putin lapte? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Alina wrote:Eu zic sa asculti sfatul medicului. Ce fel de lapte bea? Vad ca a luat bine in greutate, de ce te grabesti? De unde stii ca bea prea putin lapte? subscriu...mai bine asculta sfatul medicului..nu te grabi cu diversificarea... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mie mi se pare ca papa destul de bine si arata bine .Lasa diversificarea pe mai tarziu , la 3 luni stomacul nu e pregatit .Pofta buna la laptic |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Diversificare sub 4 luni jumatate , 5 luni NU se recomanda ! De ce te grabesti ? Toti copii au diferite etape in crestere, cand mananca mai mult sau mai putin cantitativ. Daca e in grafice cu greutatea, ASTEAPTA ! De ce te grabesti ? Stomacul lui nu e maturizat pt a accepta - digera altceva decat laptele. Uite, spre ex aici in UK sub 6 luni numai suc de morcov si mucilagiu de orez ti se recomanda la bebe, si apa, nimik , absolut nimik altceva ! Tu faci ce vrei acum...... dar...... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Fetele au dreptate. De ce sa te grabesti cu diversificarea daca bb ia in greutate si oricum pentru inceput nu se poate satura din cantitatile infime de hraba diversificata pe care le primeste. Pofta buna la laptic! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Si eu ma alatur trupei si spun acelasi lucru, diversificarea nu inainte de 5 -6 luni... Copilul a luat bine in greutate si arata bine...asculta docotrul ..
Bine ai venit pe forum !!! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Asculta sfatul medicului!Nu are rost sa te grabesti cu diversificarea, atata timp cat bebe a luat bine in greutate! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Crenguta,asculta-l pe medic si nu baga inca sucuri in el,stomacelul lui e mic si,chiar daca tie ti se pare ca papa putin,probabil el se satura cu atata. in rest cum se comporta?e cuminte,linistit?daca da,mai amana diversificarea. e constipat(asta ar putea fi un motiv sa-i introduci suc de fructe)? |
|
|