|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am pe strada mea o pisicuta mica si neagra .am observat k are o infectie la gura si nu stiu ce sa fac. ma puteti salva ? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kity.teo2008 wrote:am pe strada mea o pisicuta mica si neagra .am observat k are o infectie la gura si nu stiu ce sa fac. ma puteti salva ?
Pe tine? sau pisica?
Puteti sa va duceti la veterinar si rezolvati problema! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| shirel wrote:
Pe tine? sau pisica?
...
Esti mortala draga Shirel!!!!! Te iubesc din tot sufletul!!!! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| shirel wrote:
Pe tine? sau pisica?
Puteti sa va duceti la veterinar si rezolvati problema!
|
| Fetelor dar nu am dreptate,spuneti si voi? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Mare grija cu pisicutele. sa nu inghiti un par de ala. E bine sa nu pui mana pe ea. |
| lucy_katerina wrote:Mare grija cu pisicutele. sa nu inghiti un par de ala. E bine sa nu pui mana pe ea.
La cine te referi? |
| :)la tine. am inteles ca vrei sa ajuti pisicuta. |
| Nu lucy citeste mai bine de la inceput!
Am si eu pisic acasa mic si in afara de zgiraituri pe picioare chiar nu-mi pasa,si eu am crescut cu pisici si nu se intampla nimic! |
| Stii cum e? La mine,aici pe insula,sunt mii de pisici. Mi-s dragi asa cand vad cate una mica,dar cand se aduna multe la un loc,ba le mai fugaresc si cainii nu ma simt prea confortabil. Ce sa fac,trebuie sa invat sa traiesc cu ele. Pana la urma nu fac nici-un rau. Poate de asta am exagerat un pic. Nu te superi. eu cu drag ti-am zis. |
| lucy_katerina wrote:Stii cum e? La mine,aici pe insula,sunt mii de pisici. Mi-s dragi asa cand vad cate una mica,dar cand se aduna multe la un loc,ba le mai fugaresc si cainii nu ma simt prea confortabil. Ce sa fac,trebuie sa invat sa traiesc cu ele. Pana la urma nu fac nici-un rau. Poate de asta am exagerat un pic. Nu te superi. eu cu drag ti-am zis.
Cum sa ma supar ,mami ,nici vorba,doar eu rideam de felul cum a intrebat kityteo. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2012 Mesaje: 11
| Guest wrote:am pe strada mea o pisicuta mica si neagra .am observat k are o infectie la gura si nu stiu ce sa fac. ma puteti salva ?
Trebuie sa o duci NEAPARAT la veterinar! |
|
|