Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Brava,Kiki si bravo si sotului tau! Asa da,cu vesti bune se incepe o dimineata! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| bv kiki :801: |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Bravo Kiki eu nu fumez si nici sora mea , am incercat " cu valu" pe la 16 ani dar nu s-a prins cred ca si din cauza ca parintii mei fumau amindoi si bucataria era mereu plina de fum, ( si acum mi-e sila) nu am nimic cu cei care fumeaza si suport fumul sotul meu s-a lasat cind am nascut primul copil cred ca e f important sa nu fumezi deloc, nici la ocazii nici cu prietenele nici " de pofta" ca altfel cu stresul din ziua de azi ajungi sa te lasi la " batrinete " dupa o raceala zdravana apropo cafeaua se poate bea si fara tigara, garantat noi te sustinem si daca vei reusi sa treci de perioada asta sigur vei renunta definitiv |
|
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Kiki wrote:Neatza fetelor! Nu am mai scris de multisor pe aici, dar sa stiti ca nu am mai fumat... Ba mai mult, de duminica nici sotul meu nu mai fumeaza, atat de mult l-am batut la cap si s-a lasat si el...Acum rontaie toata ziua bomboane si acasa mananca seminte, dar macar nu mai fumeaza...
Umple-i buzunarele cu guma de mestecat.La mine a mers,Kaze a avut febra musculara la falci o luna.Incepuse sa-l doara si urechea de la mestecat cauciuc. .Dar s-a meritat.
Felicitari! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| lori16ro wrote:Bravo Kiki
apropo cafeaua se poate bea si fara tigara, garantat
Daca va spun ca pe vremea cand fumaum ca o serpoaiaca, la cafea NICIODATA nu fumam.De ce?Pentru ca stateam cu ai mei dragi parinti, tata lasandu-se de fumat acum vreo 16 ani si nesuportand nici macar ideea ca fumez, si asta pana tarziu, nu in adolescenta.
Dar si cand o zbugheam pe usa la faculta, da-i cu pipa pacii, bere si cafea !Asta era pansamentul gastric pentru mine .Pe la ora 2 urma micul dejun: un suc sau un capucino.Seara: fructe sau pizza.Offfffffffff, fetelor, mi-e dor de vremurile alea cateodata, cand grija de azi era sa arat cat mai bine pentru maine, sa fiu gigea, sa fiu asa si pe dincolo, sa ajung nu situ unde, sa imi cumpar nu stiu ce, sa ma culc in zori si sa dorm de sa paraie salteau sub mine tzshpe ore, fara sa ma trezeasca nici mobilul care imi zbarnaie in ureke, sa stau sa beau bere pana nu mai pot...acum nici alcoolul nu il mai suport, d'apoi tutunul sau cafeaua, si nu din cauza sarcinii, ci din cauza nasterii ....Stiu, sunt off-topic, dar asa m-a palit nostalgia dupa ce aveam acum ceva timp si nu mai am:liberatatea de face ce ai kef, cand ai kef, fara griji de sanatate, fara medici si spitale...
Nu-mi reamintiti ce am castigat pe de cealata parte, ca stiu....dar ma mai apuca ... |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Bravo, Kiki, felicitari! Tine-o tot asa! Se poate!
Eu m-am lasat dupa vreo 11 ani de fumat, cand am aflat ca sunt insarcinata. Si de atunci (uite, e 1 an 1/2 aproape), nu am mai pus nici o tigara in gura si nici pofta nu a revenit. Deci, cred ca te inteleg foarte bine, dar e o decizie foarte buna cea pe care ai luat-o! Succes in continuare!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim pentru suport . O sa ii arat si sotului meu ce-ati scris...ca sa il tin in priza si sa fie motivat in continuare!!!! |
|

| Mai am putin si fac doua luni de cand nu am mai fumat...sotul meu face si el doua saptamani. Daca nici dupa ziua de azi care a fost infernala pentru el nu s-a reapucat, atunci e batos rau
 |
|

| Bravo,Kiki! Am inceput ziua cu o veste buna si o oncheiem la fel! Felicitari si sotului tau pentru ca se tine tare! |
|

| miri_haluca wrote:Bravo,Kiki! Am inceput ziua cu o veste buna si o oncheiem la fel! Felicitari si sotului tau pentru ca se tine tare!
, Miri! |
|

| Multumim de pupici,Kiki! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17936
| Kiki, s-au facut deja 4 luni? Sper ca in continuare nu mai fumezi, corect? |
|

| Doar daca nu se apuca iar de fumat,in Delta! |
|

| As fi vrut sa nu ma intrebati chestia asta... |
|

| Kiki wrote:As fi vrut sa nu ma intrebati chestia asta...
Adicaaaaaaa?
P.S-bine ai revenit! |
|
|
|