Help!!!! M-am lasat de fumat!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Wednesday, April 19, 2006 12:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Te cred Kiki ca e greu! Daca bei si cafea, ar terbui sa o raresti si cu ea , pentru ca stii cum e " cafea fara tigara?". Asa ca daca nu ai mai bea cafea poate nu poftesti nici la tigara.
Are dreptate ADriana , viciul tau nu-i dauneaza lui David, dar al sotului DA. O sa vezi ca o sa inteleaga si el asta!
Succes!:801:
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, April 19, 2006 12:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
taki wrote:

Pai, eu m-am lasat de fumat ras , iar in ceea ce priveste ispita, cam ai dreptate. Eu am avut noroc cu Taka ca nu fumeaza si mi-a fost mai usor. Dar cand ma intalneam cu prietenele mele, toate fumeaza, imi venea sa-mi iau campii plans ,dar m-am mentinut pe pozitii nu si bine am facut yes .

bravo taki!!!!!!!!yes yes yes
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, April 19, 2006 12:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Kiki wrote:
Nu merge chestia cu balconul si cu holul.
Am spart peretele ce desparte bucataria de balcon si intre holul de la intrare si bucatarie am facut arcada. Nu are unde sa fumeze in alta parte. Am incercat sa zic de bebe si mi-a reprosat ca il santajez ca are si el o placere cu tigarea cum am eu cu forumul. nah, mai zii ceva daca mai poti...uff

Fa un compromis: daca vrea sa fumeze, fumeaza afara cand iese cu bebe, si tu in skimb ii promiti ca in fiecare seara, de cand intra el pe uasa si pana dimineta cand pleca nu mai intri pe forum...poate tine, daca nu, fa o criza de nervi, cu plansete, cu tot tacamul, ca iti scade laptele daca te enervezi, cum, el numeste santaj sanatatea ta si a copilului, ca e egoist, ca se gandeste numai la el...ma rog, improvizezi tu pe moment, doar fa circ, sa nu te nervezi pe bune, ca kiar afecteaza lactatiaras !
Miri
Scris: Tuesday, April 25, 2006 9:10 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Kiki,nu mai spui nimic?oare
Acusi se implineste o luna de la"marea provocare"ras
Kiki
Scris: Tuesday, April 25, 2006 9:23 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Tot nu fumez...dar se cam termina vointa...mi-e pofta! banghead
Miri
Scris: Tuesday, April 25, 2006 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Lasa poftaaaa!banghead
Nu la tot ce poftim e si bun pentru noi!nu
Kiki
Scris: Tuesday, April 25, 2006 9:40 AM
Nivel

miri_haluca wrote:
Lasa poftaaaa!banghead
Nu la tot ce poftim e si bun pentru noi!nu

Asta cam asa e...dar ce sa mai fac?
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 25, 2006 9:52 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Pentru inceput miroase hainele care stau in fum sic .

Greul a trecut, nu te lasa acum ! Nu iti mai trebuie tigarea pentru ca daca ti-ar fi trebuit ai fi fumat pana acum.

Haide Kiki !!!!

:801:
Alina
Scris: Tuesday, April 25, 2006 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
:801:
KIKI, nu te lasa thumleft thumleft
Kiki
Scris: Tuesday, April 25, 2006 10:06 AM
Nivel

Adriana, il miros pe al meu sot cand se intoarce de pe balcon...puuuute a tigari de mori...degeaba...

Alina, sar'na de sustinere...de fapt va multumesc tuturor...sper sa fiu tare in continuare. angel
mihaela75
Scris: Tuesday, April 25, 2006 4:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Kiki,eu am un an de cand m-am lasat si sincer, mi-a pofta si mie.Nu cred ca o sa treaca vreodata sentimentul asta...cand vad pe cineva ca aprinde tigara parca as vrea si eu una rasCu cat trece mai mult timp cu atat e mai usor sa ignori desi o mica dorinta acolo, asa de samanta,cred o sa te chinuie mereu ( ca si pe mine) uff
taki
Scris: Tuesday, April 25, 2006 4:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

By the way de tigara sic ...astazi am avut o pofta de tras o pipa de nedescris.
Cred ca de la nervi sau stres...nu am nici o tigara in casa, norocul meu ras , ca altfel nu ma puteam abtine.

Nu stiu ce se intampla cu mine de cateva zile ca m-am dat peste cap totaluff
leut
Scris: Tuesday, April 25, 2006 9:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Mai KIKI , nu stiu ce simti, dar eu ma simt taaaaaare bine cand citesc despre cum te tii tu tare batoasa in fata tigarii! Cred ca moare de invidie!
Cum cine? Doamna Tigara!
Felicitari!flowers
taki
Scris: Friday, May 12, 2006 4:09 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Gradul de dependenta de tutun
Fumatul este una din plagile societatii moderne, din ce in ce mai multe persoane, si la varste din ce in ce mai tinere sunt afectate de aceasta dependenta.
Uite-te in categoriile de mai jos si vezi unde te incadrezi cel mai bine vizavi de "pasiunea de a fuma".
Decide ca acesta este momentul sa faci ceva pentru sanatatea ta!

(1) Ne-dependent de nicotina
- prima tigara de dimineata o fumezi intr-un interval mai mare de 60 de minute fata de momentul trezirii
- nu ti se pare dificil sa nu fumezi in locurile in care acest lucru este interzis
- nu ti se pare dificil sa renuntati la o tigara daca intervine ceva ce trebuie facut
- fumezi mai putin de 10 tigari pe zi
- nu ai un ritm sustinut de fumat de dimineata pana seara (exista perioade de cateva ore bune cand nu fumezi)
- daca esti bolnav nu simti nevoia sa fumezi

(2) Putin dependent de nicotina
- prima tigara de dimineata o fumezi dupa aproximativ jumatate de ora
- nu ti se pare dificil sa nu fumezi in locurile in care acest lucru este interzis (te intrebi insa uneori de ce a fost pusa aceasta restrictie)
- nu ti se pare dificil sa renuntati la o tigara daca intervine ceva ce trebuie facut (iti pare rau daca de abia ai aprins tigara)
- pe zi fumezi intre 10 si 20 de tigari
- nu ai un ritm sustinut de fumat de dimineata pana seara (se intampla sa treaca 1-2-3 ore in care sa nu fumezi)
- daca esti bolnav nu simti nevoia sa fumezi

(3) Mediu dependent de nicotina- prima tigara de dimineata o fumezi la aproximativ 10-15 minute de la trezire
- uneori te agaseaza sa nu fumezi in locurile in care acest lucru este interzis (in special cand trebuie sa stai mai mult de 20 de minute intr-un astfel de loc; de fiecare data comentezi cat de stupide sunt aceste restrictii)
- daca ceva f important intervine renunti la tigara pe care o fumai, insa cu parere rau
- pe zi fumezi intre 20-30 tigari
- ritmul de fumat este destul de sustinut (daca trece o ora-doua fara sa aprinzi o tigara inseamna ca ceva important te-a retinut)
- fumezi din cand in cand chiar si in momentele de boala

(4) Puternic dependent de nicotina- prima tigara de dimineata o fumezi in primele minute dupa ce ai deschis ochii
- te agaseaza sa te afli in locuri in care este interzis fumatul (de multe ori ti s-a intamplat sa sfidezi aceasta restrictie si sa iti aprinzi o tigara sperand ca nimeni nu o sa observe)
- daca intervine ceva in timp ce fumezi insisti sa executi actiunea respectiva cu tigara in mana
- pe zi fumezi mai mult de 30 de tigari
- fumezi intr-un ritm sustinut (reusesti sa te sustragi cateva minute pentru a fuma cate o tigara din cand in cand)
- in momentele de boala fumezi chiar mai mult decat de obicei (sustii ca te relaxeaza si te face sa uiti de durere)

(1) In acest moment nu esti dependent de nicotina. Ai inceput sa fumezi ori din cauza anturajului, ori din cauza stresului sau a unui soc negativ intamplat recent. Acum poti sa te opresti din fumat fara ajutorul unor tratamente pe baza de substituti de nicotina, plasturi etc, insa doar de tine depinde sa faci acest pas.
(2) (3) Esti putin sau mediu dependent de nicotina. Ai inceput dintr-un moft sau din intamplare sa fumezi, insa incepi sa te obisnuiesti din ce in ce mai mult cu acest obicei. Poti apela la niste produse destinate sa te ajute sa iesi din acest cerc vicios. Si bineinteles, trebuie sa fii hotarat ca vrei sa renuntati la fumat!
(4) Fumezi de multa vreme, si deja esti puternic dependent de tutun. Cel mai bine ar fi sa te hotarasti sa elimini acest obicei din viata ta si sa apelezi la o consultatie specializata pentru a vedea care sunt cele mai bune optiuni.
Kiki
Scris: Friday, May 12, 2006 6:25 AM
Nivel

Neatza fetelor! Nu am mai scris de multisor pe aici, dar sa stiti ca nu am mai fumat...yes yes yes
Ba mai mult, de duminica nici sotul meu nu mai fumeaza, atat de mult l-am batut la cap si s-a lasat si el...Acum rontaie toata ziua bomboane si acasa mananca seminte, dar macar nu mai fumeaza...
Un pas mare l-a facut zilele astea cand a avut ceva mai mult stres la serviciu si nici macar nu s-a gandit sa fumeze o tigara ca sa se simta mai bine yes yes yes
S-a lasat de fumat, el care dimineata in drum spre cana cu cafea deja fuma si avea ochii inchisi hohot hohot hohot
Mie mai imi e cateodata dor sa fumam o tigara la o cafea si la o tacla, dar ma abtin. Mai ales in fata lui, ca el s-ar duce imediat sa cumpere...dar e si el constient ca daca se duce sa cumpere, clar nu se va mai lasa niciodata.
Am ras de el de am lesinat in prima zi cand nu i-am mai dat voie sa fumeze...a cautat in toate sertarele, dupa toate ghivecele, pe sub scaun, peste tot doar-doar o mai gasi o tigara...dar n-a gasit...hohot hohot hohot Asa ca nu i-a ramas decat sa stea fara tigari...Si uite are aproape o saptamana de cand nu mai fumeaza. yes yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.