Help!!!! M-am lasat de fumat!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 11, 2006 9:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Eu cand m-am lasat de fumat, nu m-am ingrast mult timp (m-am lasat de fumat in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata).Din cauza greturilor nu am avut pofta de mancare.Nici dupa nastere nu m-am ingrasat, desi mai porftesc din cand in cand la o tigara....

In skimb sotul, care s-a last la cateva saptamani dupa mine, s-a ingrasat in prima faza, ca manca mult mai mult decat in perioada cand fuma.Dar si-a revenit repede.
taki
Scris: Tuesday, April 11, 2006 9:59 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Si Taka s-a ingrasat 5 kile dupa ce s-a lasat de fumat. Le-a dat jos cu timpul.

Miri
Scris: Wednesday, April 19, 2006 9:05 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Kiki,cum mai stai?oare
Ar trebui sa te apropii de trei saptamani de abstinenta,daca bine am socotit eu!ras
Kilograme ceva?...In plus,in minus?sic
Kiki
Scris: Wednesday, April 19, 2006 9:17 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Kilograme in minus si pofta de tigare mareeeee plans plans
Sotul meu dupa ce le rarise s-a apucat iar de 1 pachet si ceva pe zi si mi-e tare greu. Cand fuma mai putin imi era usor ca nu prea fuma acasa. Acum dupa ce se imbiba la serviciu mai fumeaza o gramada si acasa si nu mai poooottt! Tare am feelingul ca iarasi ma apuc banghead banghead banghead banghead
Miri
Scris: Wednesday, April 19, 2006 9:24 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Haide Kiki,doar nu vrei sa abandonezi?what Expediaza-l pe sotul tau cit mai departe cu tigarile de tine-cand le fumeaza-si nu te lasa!nono
Galeria e cu tine!:801: :801:
leut
Scris: Wednesday, April 19, 2006 9:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Nuuuuuuuuuuuuuu KIKI!
EU eram mare bautoare de cafea! Cine ma cunoaste STIE! Parca eram drogata...daca beam doua-trei la serviciu si mergeam intr-o vizita, mai beam una...era de-ajuns sa ma interbe cineva daca vreau o cafea!
Nu te apuca iar! EU am reusit, si pe undeva cele doua vicii se aseamana!
yes
taki
Scris: Wednesday, April 19, 2006 10:41 AM
Nivel

Kiki cred ca esti in punctul culminant. Incearca sa treci peste el si ai sa vezi ca nu o sa-ti mai trebuiasca tigara. Toti recidivam la un moment dat, dar important este sa nu ne dam batuti.

Haide, uita de tigara ca nu face bine, cah, e kk puker :81pukel: !!!

Kiki
Scris: Wednesday, April 19, 2006 10:42 AM
Nivel

Fetelor, se vede ca nu fumati....e usor de zis...banghead dar tare greu de facut cand stai cu ispita langa tine plans plans
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, April 19, 2006 10:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
kiki , nu renunta asa de repede ........mai rezista , dak ai rezistat atata ar fi pacat sa te apuci iar ......noi suntem cu tine si te sustinem ....:801: :801: :801:

pune si tu o noua regula : de azi nu se mai fumeaza in casa , doar pe balcon sau pe hol afara la usa ......si poate iti este mai usor asa ....

si spune-i sotului ca fumul de tigare din casa nu ii face bine lui BB .....poate tine , si de lene sa fumeze pe hol poate le mai rareste si el ..../

NU TE APUCA IAR DE FUMAT !!!!!nu nu nu nu nu nu nu
Kiki
Scris: Wednesday, April 19, 2006 10:59 AM
Nivel

Nu merge chestia cu balconul si cu holul.
Am spart peretele ce desparte bucataria de balcon si intre holul de la intrare si bucatarie am facut arcada. Nu are unde sa fumeze in alta parte. Am incercat sa zic de bebe si mi-a reprosat ca il santajez ca are si el o placere cu tigarea cum am eu cu forumul. nah, mai zii ceva daca mai poti...uff
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, April 19, 2006 11:04 AM
Nivel

incearca sa vb cu dr pediatra , si cand te duci cu sotul si cu bb la control , sa va zica dr ca ar fi bine sa nu se mai fumeze in preajma lui bb .....

bineinteles sotul nu trebuie sa stie ca tu pui la cale ce sa ii spuna dr .....oare oare
Kiki
Scris: Wednesday, April 19, 2006 11:08 AM
Nivel

E si asta o idee, dar pediatrul e barbat...vad eu cum fac...nimic nu prea imi iese in ultima vreme banghead
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, April 19, 2006 11:30 AM
Nivel

oricum , eu zic sa incerci , stii cum e :"Speranta moare ultima !"
AdrianaC
Scris: Wednesday, April 19, 2006 11:33 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Kiki wrote:
Nu merge chestia cu balconul si cu holul.
Am spart peretele ce desparte bucataria de balcon si intre holul de la intrare si bucatarie am facut arcada. Nu are unde sa fumeze in alta parte. Am incercat sa zic de bebe si mi-a reprosat ca il santajez ca are si el o placere cu tigarea cum am eu cu forumul. nah, mai zii ceva daca mai poti...uff

Pai poti ! Pentru ca a ta placere nu e nociva pentru bebelus, pe cand a lui e nociva pentru toata lumea, in primul rand pentru el dar nu in ultimul rand si pentru tine si David, ca sa nu mai zic de mirosul ce se impregneaza in piele, haine, casa, etc.

Si eu duc munca de lamurire sa nu mai fumeze deloc, acum fumeaza cu capul afara pe geamul de la bucatarie.

taki
Scris: Wednesday, April 19, 2006 11:57 AM
Nivel

Kiki wrote:
Fetelor, se vede ca nu fumati....e usor de zis...banghead dar tare greu de facut cand stai cu ispita langa tine plans plans

Pai, eu m-am lasat de fumat ras , iar in ceea ce priveste ispita, cam ai dreptate. Eu am avut noroc cu Taka ca nu fumeaza si mi-a fost mai usor. Dar cand ma intalneam cu prietenele mele, toate fumeaza, imi venea sa-mi iau campii plans ,dar m-am mentinut pe pozitii nu si bine am facut yes .

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.