Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu cand m-am lasat de fumat, nu m-am ingrast mult timp (m-am lasat de fumat in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata).Din cauza greturilor nu am avut pofta de mancare.Nici dupa nastere nu m-am ingrasat, desi mai porftesc din cand in cand la o tigara....
In skimb sotul, care s-a last la cateva saptamani dupa mine, s-a ingrasat in prima faza, ca manca mult mai mult decat in perioada cand fuma.Dar si-a revenit repede. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si Taka s-a ingrasat 5 kile dupa ce s-a lasat de fumat. Le-a dat jos cu timpul.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki,cum mai stai? Ar trebui sa te apropii de trei saptamani de abstinenta,daca bine am socotit eu! Kilograme ceva?...In plus,in minus? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Kilograme in minus si pofta de tigare mareeeee Sotul meu dupa ce le rarise s-a apucat iar de 1 pachet si ceva pe zi si mi-e tare greu. Cand fuma mai putin imi era usor ca nu prea fuma acasa. Acum dupa ce se imbiba la serviciu mai fumeaza o gramada si acasa si nu mai poooottt! Tare am feelingul ca iarasi ma apuc |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Haide Kiki,doar nu vrei sa abandonezi? Expediaza-l pe sotul tau cit mai departe cu tigarile de tine-cand le fumeaza-si nu te lasa! Galeria e cu tine!:801: :801:
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Nuuuuuuuuuuuuuu KIKI! EU eram mare bautoare de cafea! Cine ma cunoaste STIE! Parca eram drogata...daca beam doua-trei la serviciu si mergeam intr-o vizita, mai beam una...era de-ajuns sa ma interbe cineva daca vreau o cafea! Nu te apuca iar! EU am reusit, si pe undeva cele doua vicii se aseamana! |
|
| Kiki cred ca esti in punctul culminant. Incearca sa treci peste el si ai sa vezi ca nu o sa-ti mai trebuiasca tigara. Toti recidivam la un moment dat, dar important este sa nu ne dam batuti.
Haide, uita de tigara ca nu face bine, cah, e kk :81pukel: !!!
|
|
| Fetelor, se vede ca nu fumati....e usor de zis... dar tare greu de facut cand stai cu ispita langa tine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| kiki , nu renunta asa de repede ........mai rezista , dak ai rezistat atata ar fi pacat sa te apuci iar ......noi suntem cu tine si te sustinem ....:801: :801: :801:
pune si tu o noua regula : de azi nu se mai fumeaza in casa , doar pe balcon sau pe hol afara la usa ......si poate iti este mai usor asa ....
si spune-i sotului ca fumul de tigare din casa nu ii face bine lui BB .....poate tine , si de lene sa fumeze pe hol poate le mai rareste si el ..../
NU TE APUCA IAR DE FUMAT !!!!! |
|
| Nu merge chestia cu balconul si cu holul. Am spart peretele ce desparte bucataria de balcon si intre holul de la intrare si bucatarie am facut arcada. Nu are unde sa fumeze in alta parte. Am incercat sa zic de bebe si mi-a reprosat ca il santajez ca are si el o placere cu tigarea cum am eu cu forumul. nah, mai zii ceva daca mai poti... |
|
| incearca sa vb cu dr pediatra , si cand te duci cu sotul si cu bb la control , sa va zica dr ca ar fi bine sa nu se mai fumeze in preajma lui bb .....
bineinteles sotul nu trebuie sa stie ca tu pui la cale ce sa ii spuna dr ..... |
|
| E si asta o idee, dar pediatrul e barbat...vad eu cum fac...nimic nu prea imi iese in ultima vreme |
|
| oricum , eu zic sa incerci , stii cum e :"Speranta moare ultima !" |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Kiki wrote:Nu merge chestia cu balconul si cu holul. Am spart peretele ce desparte bucataria de balcon si intre holul de la intrare si bucatarie am facut arcada. Nu are unde sa fumeze in alta parte. Am incercat sa zic de bebe si mi-a reprosat ca il santajez ca are si el o placere cu tigarea cum am eu cu forumul. nah, mai zii ceva daca mai poti...
Pai poti ! Pentru ca a ta placere nu e nociva pentru bebelus, pe cand a lui e nociva pentru toata lumea, in primul rand pentru el dar nu in ultimul rand si pentru tine si David, ca sa nu mai zic de mirosul ce se impregneaza in piele, haine, casa, etc.
Si eu duc munca de lamurire sa nu mai fumeze deloc, acum fumeaza cu capul afara pe geamul de la bucatarie.
|
|
| Kiki wrote:Fetelor, se vede ca nu fumati....e usor de zis... dar tare greu de facut cand stai cu ispita langa tine
Pai, eu m-am lasat de fumat , iar in ceea ce priveste ispita, cam ai dreptate. Eu am avut noroc cu Taka ca nu fumeaza si mi-a fost mai usor. Dar cand ma intalneam cu prietenele mele, toate fumeaza, imi venea sa-mi iau campii ,dar m-am mentinut pe pozitii si bine am facut .
|
|
|