Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nu am mai fumat niciunul de atunci,cateodata ma mai apuca cate o pofta dar imi trece la fel de repede!Insa se vad repercusiunile m-am ingrasat! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| psi_mg wrote:Ati auzit / citit cartea "In sfarsit nefumator" ? Imi cer scuze daca s-a discutat deja despre, nu am citit toate paginile Da, eu o citesc acum. De ieri cumva m-am lasat de fumat. Sper sa reusesc! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Succes, Anelise, sa reusesti. Eu nu am fumat niciodata, insa mananc mult dulce. Oare un topic "in sfarsit, m-am lasat de ciocolata!" nu exista? |
|
| Multumesc, Monica! Sper sa ma tin ca am mai avut incercari de-a lungul timpului... Singura perioada cand chiar m-am tinut, a fost sarcina. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Da..un topic din asta mi-ar trebui si mie! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| monica irimia wrote:Eu nu am fumat niciodata, insa mananc mult dulce. Oare un topic "in sfarsit, m-am lasat de ciocolata!" nu exista?
Cred ca as fi prezenta mereu cu textul " de maine... "...
Anelise, succes si vointa multa!! Tu pumnii si sunt cu ochii pe ticker |
|
| kali wrote:Anelise, succes si vointa multa!! Tu pumnii si sunt cu ochii pe ticker Pup! Si eu sunt cu ochii pe ticker! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Felicitari pentru intentie si multa vointa, Anelise Eu, nici macar nu intentionez... Vointa... nici atat Aceeasi poveste si cu dulcele...
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cris-DL wrote:Felicitari pentru intentie si multa vointa, Anelise Eu, nici macar nu intentionez... Vointa... nici atat Aceeasi poveste si cu dulcele...
Nici eu nu-mi doresc prea tare, pt ca e "momentul meu". Dulce nu prea, doar cioco, sunt dependenta de cioco.
Felicitari si din partea mea, Anelise! Sa ne impartasesti "trairile".
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cris-DL wrote:Felicitari pentru intentie si multa vointa, Anelise Eu, nici macar nu intentionez... Vointa... nici atat Aceeasi poveste si cu dulcele...
Si eu sunt dependenta de dulce si nu vreau sa ma las , tigarile sunt un moft ocazional cu fetele ! Tu stii Criss! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Anelise,felicitari pt intentie,si iti doresc din toata inima sa si reusesti |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Cum arata plamanii dupa 3 pachete de tigari:
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am scapat de tigari dupa ce am facut o cura de 3 luni cu Nicorix. Suplimentul asta m-a ajutat la inceput sa fumez mai putin, ir apoi am renuntat definitiv la tutun. Nu aveam incredere ca o sa imi fie de folos dar nu pot decat sa ma bucur ca a functionat.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/15/2016 Mesaje: 1
| Si plasturii sunt ok daca vrei sa scapi repede de tigari.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Anelise pana la urma te-ai lasat de fumat?!Eu am peste 9ani de cand nu mai fumez . |
|
|