Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Multa vointa sa aveti, fetelor! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Sa ma las de fumat! Ce frumos suna aceste vorbe, dar ce sa fac cu vointa care imi cam lipsese pe aceasta linie. Am zis mereu, de maine ma las de fumat, dar niciodata nu am avut taria sa renunt, unde mai pui ca problemele au navalit peste mine in ultima perioada ca o avalansa imensa de zapada care m-a daramat de tot. Pe langa probleme existente au aparut si cele de sanatate, o cadere de calciu puternica accentuata de un atac de panica. Cum sa ma las de fumat? |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Poti face caderi de calciu ,tocmai din cauza fumatului. Daca-ti doresti sa te lasi de fumat si-ti lipseste taria de a renunta,poti accesa serviciile programului anti fumat.
Sotul meu a fost inscris in acest program si nu mai fumeaza de pe 20 februarie .Nici nu a avut nevoie sa faca tratament decat o luna si jumatate.
Pe paginile anterioare am explicat cate ceva despre acest program.
Iti doresc mult succes in lupta cu dorinta de a aprinde o tigara! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mai intai vreau sa-ti urez sa gasesti determinarea de a o face! Apoi, poate ca suna cam sadic, dar este ceva realist sa mergi, daca ai ocazia, la expozitia de la morga spitalului de pneumologie Acolo poti vedea cum arata plamanii fumatorilor si este horror, crede-ma! Mi-a povestit odata un om care era alcoolic dar nu fuma ca ,intr-o imprejurare, a fost silit sa asiste la necropsia unui tanar de 24 de ani, ucis dupa un conflict stradal. Plamanii acelui tanar erau negri de funingine ca hornul Omul acela spunea ca intr-atat de tare l-a impresionat asta incat n-a mai putut fuma niciodata! (poate ca ar fi fost de folos sa vada si un ficat cirotic , ca sa se lase si de baut ) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multa vointa fetelor!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| E greu,dar nu imposibil. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu fac luni 4 saptamani |
|
| |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2011 Mesaje: 3
| Trimit cartea lui Allen Carr: "In sfirsit nefumator", celor doritori, email: fazakas.zoltan@yahoo.com |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
roxy, indata-indata faci 2 luni, nu? |
|
| bereea wrote:
roxy, indata-indata faci 2 luni, nu?
...si ce bine s-a potrivit cu venirea lui bb! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Pe 22 august m-am lasat deci am 2 luni si o saptamana Sper sa nu ma mai apuc niciodata! S-a nimerit perfect cu venirea lui bebe ! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi felicitari!Eu m-am lasat cand am ramas insarcinata cu Stefi si nu m-am mai apucat dupa aia si sunt asa fericita ! Sotul meu nu a fumat niciodata ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/9/2011 Mesaje: 28
| Am doua luni si cred ca reusesc ... primele 3 saptamani au fost mai grele |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| M-am lasta si eu de fumat... din nou! Fac o saptamana maine. He he! |
|
|