Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Raly, tu esti tare, eu nu. Nici al meu. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Reteta antifumat
Fumatorii care vor sa scape de acest viciu pot urma un tratament cu pulbere de pedicuta. Zilnic, pot lua cate o jumatate de lingurita de pulbere, pe care o tin sub limba circa 10 minute, apoi o inghit. Dupa 5 zile de tratament, apare senzatia de voma la fiecare fum tras in piept. Pedicuta este renumita si pentru alte efecte terapeutice: antialcoolice, laxative, antireumatice, hepatoprotectoare, antihemeoroidale anticancerigene si de crestere a imunitatii.
Articol din adevarul de luni 8 iunie. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| fetelor care a-ti reusit sa va lasati de fumat- felicitari eu sunt nefumatoare dar incerc (degeaba)sa-mi conving sotul sa se lase de ele sau macar sa le mai rareasca. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| michi wrote:fetelor care a-ti reusit sa va lasati de fumat- felicitari eu sunt nefumatoare dar incerc (degeaba)sa-mi conving sotul sa se lase de ele sau macar sa le mai rareasca. Greu sa convingi!Iti urez succes! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| Sotul meu s-a lasat de ele fara nici un fel de tratament,a avut doar ambitie si a fumat 23 de ani.Are 1 an si 6 luni de cand nu a mai pus tigara in gura |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| As vrea sa existe un buton pe care sa apas si sa nu mai fumez.Din pacate nu s-a inventat inca,mai astept In fiecare seara spun ca de maine nu mai fumez si in fiecare dimineata uit,si iar vine seara,si iar dimineata... Acum e seara,promit ca de maine imi pun ticker-ul |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| carla wrote:As vrea sa existe un buton pe care sa apas si sa nu mai fumez.Din pacate nu s-a inventat inca,mai astept  In fiecare seara spun ca de maine nu mai fumez si in fiecare dimineata uit,si iar vine seara,si iar dimineata... Acum e seara,promit ca de maine imi pun ticker-ul
CARLA iti tin pumnii ca sa reusesti! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| carla wrote:As vrea sa existe un buton pe care sa apas si sa nu mai fumez.Din pacate nu s-a inventat inca,mai astept  In fiecare seara spun ca de maine nu mai fumez si in fiecare dimineata uit,si iar vine seara,si iar dimineata... Acum e seara,promit ca de maine imi pun ticker-ul
eu nu vad tikerul. unde e? hai ca daca iti doressti cu adevarat, se poate! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Crala succes sa auzim de bine!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Carla- mult succes! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor.... ma primiti si pe mine in club?? din data de 27.07.09 nu am mai fumat.....sper sa ma tina.... obiceiul nou dobandit desi acum am fost cu cineva la tigara...... si i-mi vine sa ma URC PE PERETI, erau acolo mai multe persoane.... si am stat intr-un fum gros.... DAR TREC EU SI PESTE ASTA....!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| CCE felicitari la inceput este greu ,apoi ai sa zambesti fericita ca te-ai lasat de acest viciu care nu face decat rau. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| CCE wrote:Buna fetelor.... ma primiti si pe mine in club?? din data de 27.07.09 nu am mai fumat.....sper sa ma tina.... obiceiul nou dobandit  desi acum am fost cu cineva la tigara...... si i-mi vine sa ma URC PE PERETI, erau acolo mai multe persoane.... si am stat intr-un fum gros.... DAR TREC EU SI PESTE ASTA....!!!! Ca sa iti fie mai usor ar trebui sa evizi pauzele de fumat ale colegilor. Si fumul inhalat face rau, asa ca trebuie sa elimini tot raul. Perseverenta! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc pentru sustinere!!.... e ceva ciudat si dubios... ma gandesc ca poate odata si o data voi mai fuma.... dar cand ma duc in pauza si se fumeaza nu am nici un chef, in schimb ieri m-am enervat si asa i-mi venea sa fumez....... si cred ca e totusi bine.... asta poate inseamna ca sunt pe calea cea buna....?? oricum stiu foarte bine motivul pentru care ma las, vreau sa devin mamica, dar ptr asta fara fumat ..... asa ca sunt perseverena |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Evita locurile de fumat , prietenii vor intelege , le spui ca o perioada esti in carantina .Nu te mai duce in pauza ci fa-ti de treaba cu altceva ,apuca-te de crosetat Cu timpul n-o sa-ti mai placa sa stai in fum .Sotul meu s-a lasat de tigara dupa mai bine de 20 de ani de fumat ,tot asa ca tine avea motivatie serioasa,se pregatea sa devina tatic si vroia casa smoke-free pentru botzul de aur Bafta si rezistenta |
|
|