Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mariuta, multam. Suntem bine, inca traim, na, si fara tigari. Eu m-am obisnuit cu ideea, nu ma deranjeaza fumul altora (desi evit sa fiu pe langa colegii de serviciu cand fumeaza), dar nu-mi place mirosul lor cand se intorc de la tigara (la noi nu se fumeaza in cladire). Sotul e inca leu in cusca cum zice el, dar a recunoscut ca se simte foarte bine de cand nu mai fumeaza (plamanii mei vor un fum de tigara, asa zice, dar doar se amuza), inca mai e prost dispus, dar nu asa tare si mananca de rupe, la orice ora, se trezeste noaptea si il aud pe la frigider, doarme mai mult, de pe la 8 la 6 dimineata... E bine, domnule, ce mai. Aaaa, si fericirea vietii mele, in sfarsit nu mai miroase a tigari in casa
Codruta, iti dau pe PM. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Kiki wrote:Mariuta, multam. Suntem bine, inca traim, na, si fara tigari. Eu m-am obisnuit cu ideea, nu ma deranjeaza fumul altora (desi evit sa fiu pe langa colegii de serviciu cand fumeaza), dar nu-mi place mirosul lor cand se intorc de la tigara (la noi nu se fumeaza in cladire). Sotul e inca leu in cusca cum zice el, dar a recunoscut ca se simte foarte bine de cand nu mai fumeaza (plamanii mei vor un fum de tigara, asa zice, dar doar se amuza), inca mai e prost dispus, dar nu asa tare si mananca de rupe, la orice ora, se trezeste noaptea si il aud pe la frigider, doarme mai mult, de pe la 8 la 6 dimineata... E bine, domnule, ce mai. Aaaa, si fericirea vietii mele, in sfarsit nu mai miroase a tigari in casa Codruta, iti dau pe PM.
Mult succes! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Bravo fetelor, tineti-o tot asa!!! va tin pumnii!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| kiki, mersi primit, executat, afisat
desi tikerul zice ca am "iertat" 10 tigari, in realitate la ora asta era gata primul pachet
In afara de faptul ca mi-a fost somn toata ziua, alte efecte n-am simtit.A, ba da...cred ca se curata hornul ca tot behai o tuse seaca. S-avem bafta |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Si eu am renuntat la tigari, ca am zis ca daca tot tin si regim sa tai acum tigarile ca sa nu ma ingras pe urma si sa ma enervez .
Deocamdata e foarte bine, nu am nicio tentatie. Bine, nici nu ar fi prima data cand zic ca de maine nu mai fumez si chiar sa nu mai fumez. Pana sa ma reintorc la munca dupa ingrijire copil (cu Andrei), am avut 5 ani in care nu am fumat deloc.
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Keep up girls, fara betze!  Poate daca taiati si cafeaua, nesul sau bauturile ce va insoteau tigara va va fi mai usor. Eu m-am pocait , nu mai beau de un an cafea, nes si foarte rar beau un pahar de cola sau alte bauturi acidulate sau alcoolice...m-am dat pe fruit2O, icetea, limonade, sucuri naturale si muuulta apa direct de la robinet. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Good work, fetele! Felicitari si nu va lasati!!! Kiki, AdrianaC, Codruta, e greu, dar in final chiar merita! Va puuuuppp dulce pe toate si va tin pumnii in continuare! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Kiki cum stai cu paiele?Soatza mea s-a apucat de fumat dupa o luna jumate! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fara paie, draga Raly! Niciunul, nici macar un fum. Si la mine si la soatza la fel! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bravo, fetele, sunteti ambitioase, nu gluma! Poate ii vindeti pontul si lui barbat-miu. |
|

| Kiki wrote:Fara paie, draga Raly! Niciunul, nici macar un fum. Si la mine si la soatza la fel!
Bravo,felicitari! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari, fetele! Tineti-o tot asa! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Eu m-am mai lasat de cateva ori pentru perioade mari de timp (5-6 ani), asa ca stiu ca nu imi va fi greu.
Nu am absolut nicio problema si vad ca nici nu ma ingras, poate si pentru ca s-a nimerit sa ma las in perioada in care tin regim. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Succes...si speram ca, de data asta, sa te tina mai mult timp perioada in care esti nefumatoare |
|

| Adriana succes si tie |
|
|