Help!!!! M-am lasat de fumat!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Thursday, February 26, 2009 11:19 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mariuta, multam. Suntem bine, inca traim, na, si fara tigari.
Eu m-am obisnuit cu ideea, nu ma deranjeaza fumul altora (desi evit sa fiu pe langa colegii de serviciu cand fumeaza), dar nu-mi place mirosul lor cand se intorc de la tigara (la noi nu se fumeaza in cladire).
Sotul e inca leu in cusca cum zice el, dar a recunoscut ca se simte foarte bine de cand nu mai fumeaza (plamanii mei vor un fum de tigara, asa zice, dar doar se amuza), inca mai e prost dispus, dar nu asa tare si mananca de rupe, la orice ora, se trezeste noaptea si il aud pe la frigider, doarme mai mult, de pe la 8 la 6 dimineata...
E bine, domnule, ce mai. Aaaa, si fericirea vietii mele, in sfarsit nu mai miroase a tigari in casa newclap newclap newclap

Codruta, iti dau pe PM. pupici
Lilly of the valley
Scris: Thursday, February 26, 2009 11:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Kiki wrote:
Mariuta, multam. Suntem bine, inca traim, na, si fara tigari.
Eu m-am obisnuit cu ideea, nu ma deranjeaza fumul altora (desi evit sa fiu pe langa colegii de serviciu cand fumeaza), dar nu-mi place mirosul lor cand se intorc de la tigara (la noi nu se fumeaza in cladire).
Sotul e inca leu in cusca cum zice el, dar a recunoscut ca se simte foarte bine de cand nu mai fumeaza (plamanii mei vor un fum de tigara, asa zice, dar doar se amuza), inca mai e prost dispus, dar nu asa tare si mananca de rupe, la orice ora, se trezeste noaptea si il aud pe la frigider, doarme mai mult, de pe la 8 la 6 dimineata...
E bine, domnule, ce mai. Aaaa, si fericirea vietii mele, in sfarsit nu mai miroase a tigari in casa newclap newclap newclap

Codruta, iti dau pe PM. pupici

Mult succes!pupici iloveyou
bulibuli
Scris: Thursday, February 26, 2009 11:51 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Bravo fetelor, tineti-o tot asa!!! va tin pumnii!! majoreta
codruta
Scris: Thursday, February 26, 2009 2:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

kiki, mersi
primit, executat, afisatpupici

desi tikerul zice ca am "iertat" 10 tigari, in realitate la ora asta era gata primul pachetnervi

In afara de faptul ca mi-a fost somn toata ziua, alte efecte n-am simtit.A, ba da...cred ca se curata hornul ca tot behai o tuse seaca.
S-avem baftamajoreta majoreta
AdrianaC
Scris: Thursday, February 26, 2009 3:06 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu am renuntat la tigari, ca am zis ca daca tot tin si regim sa tai acum tigarile ca sa nu ma ingras pe urma si sa ma enervez ras.

Deocamdata e foarte bine, nu am nicio tentatie. Bine, nici nu ar fi prima data cand zic ca de maine nu mai fumez si chiar sa nu mai fumez. Pana sa ma reintorc la munca dupa ingrijire copil (cu Andrei), am avut 5 ani in care nu am fumat deloc.

delfinasa
Scris: Thursday, February 26, 2009 10:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
wav Keep up girls, fara betze! wav

Poate daca taiati si cafeaua, nesul sau bauturile ce va insoteau tigara va va fi mai usor.
Eu m-am pocaitras, nu mai beau de un an cafea, nes si foarte rar beau un pahar de cola sau alte bauturi acidulate sau alcoolice...m-am dat pe fruit2O, icetea, limonade, sucuri naturale si muuulta apa direct de la robinet.
Anelise
Scris: Friday, February 27, 2009 8:04 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Good work, fetele! newclap firstprize Felicitari si nu va lasati!!! Kiki, AdrianaC, Codruta, e greu, dar in final chiar merita! angel Va puuuuppp dulce pe toate si va tin pumnii in continuare! computerlove majoreta majoreta majoreta
raly
Scris: Friday, February 27, 2009 12:46 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Kiki cum stai cu paiele?Soatza mea s-a apucat de fumatbanghead bangheaddupa o luna jumate! sorry1 sorry1
Kiki
Scris: Friday, February 27, 2009 12:57 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Fara paie, draga Raly! Niciunul, nici macar un fum. Si la mine si la soatza la fel! yes yes
kali
Scris: Friday, February 27, 2009 2:31 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Bravo, fetele, sunteti ambitioase, nu gluma!newclap
Poate ii vindeti pontul si lui barbat-miu.
raly
Scris: Friday, February 27, 2009 2:37 PM
Nivel

Kiki wrote:
Fara paie, draga Raly! Niciunul, nici macar un fum. Si la mine si la soatza la fel! yes yes

Bravo,felicitari!newclap newclap newclap newclap
Miri
Scris: Saturday, February 28, 2009 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Felicitari, fetele!newclap newclap newclap
Tineti-o tot asa!majoreta
AdrianaC
Scris: Saturday, February 28, 2009 7:43 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu m-am mai lasat de cateva ori pentru perioade mari de timp (5-6 ani), asa ca stiu ca nu imi va fi greu.

Nu am absolut nicio problema si vad ca nici nu ma ingras, poate si pentru ca s-a nimerit sa ma las in perioada in care tin regim.
Miri
Scris: Saturday, February 28, 2009 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Succes...si speram ca, de data asta, sa te tina mai mult timp perioada in care esti nefumatoarecool
raly
Scris: Saturday, February 28, 2009 9:03 PM
Nivel

Adriana succes si tiemajoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.