Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari, mamici ambitioase! Sunt sigura ca veti reusi, totul este sa aveti vointza!:018: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Kiki si Luci, Raly, super. Mie prima zi mi-a fost rau de nu stiam ce sa ma mai fac. Dar a trecut. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| kiku, abia acum am inteles de ce aveai tu atatea tikere Felicitari amandurora!!!
Pe 27 februarie sotul meu implineste un an de cand e nefumator. si to atunci implinesc eu un an de cand ii tot promit ca ma las si eu de fumat. Cred ca in curand vin si eu aici, sa-mi faceti galerie NU stiu cum sa ma automotivez.Cand am hotarat ca facem bebe, m-am lasat brusc, fara nici o problema, de parca n-as fi fumat niciodata.Atunci a functionat metoda, acum n-am planuri de bebe2 , trebuie sa gasesc altceva. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Kiki si soatza felicitari pentru decizie,mult succes |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
|
Subscriu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim frumos pentru suport, Raly, Roxanel, Miri, Teea.
Codruta, am pus doua tickere, ca sa ii arat si lui la sfarsit de saptamana cam cati bani cheltuia pe tigari si sa calculeze singur ce ar fi putut face cu banii aia. Partea cu sanatatea la el nu tine, ca zice ca trebuie sa moara si el de ceva. Multumim pt urari si iti dorim si tie succes. Apropos, daca vii la mine la cofa, sa stii ca nu se mai fumeaza in cafenea (a se citi balcon) |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kiki, sa stii ca eu m-am lasat de fumat cand am ramas insarcinata. Intotdeauna ii spuneam sotului ca imi trebuie un motiv foarte bun. Imagineaza-ti ca el nu a fumat niciodata si a incercat saracul toate metodele sa ma faca sa ma las si eu nu si nu. Asa ca eu va admir foarte mult ca v-ati pus ambitia la incercare pentru ca eu cu ambitie nu am reusit. Sau nu am vrut. Rezistam cateva zile si pe urma incet, incet imi intram in ritm. Acum nici mie nu-mi vine sa cred ca le-am lasat brusc (m-au ajutat greturile) si am cateva luni de cand nu am mai pupat vreo tigara sau vreo cafeluta. Deci ... keep up with the good work! Va tin pumnii in continuare! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Kiki,vin si eu la galerie
vointa sa aveti,asta-i cel mai important si daca va ofera cineva o tigara nu o luati.(asa facea al meu o perioada:a zis ca se lasa,dar de fiecare data cand il intreba vreun coleg daca vrea o tigara el o lua,vezi Doamne sa nu-l refuze ce sa zic,a incercat de vreo 4 ori,dar nu are vointa,in plus il apuca nite nervi si transpiratii daca nu fumeaza 2 zile...e dependent rau ). |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Liz, sper sa nu fie doar o pauza pana ne apucam din nou. Sper sa le lasam definitiv. Multumim pt suport!
Sami, barbata-miu e ciudat rau de cand l-am pus sa renunte la tigari. Dar macar la job nu-l ispiteste nimeni, ca am spioni si stiu. Multumim pt suport! |
|
| Kiki wrote:Multumim frumos pentru suport, Raly, Roxanel, Miri, Teea. Codruta, am pus doua tickere, ca sa ii arat si lui la sfarsit de saptamana cam cati bani cheltuia pe tigari si sa calculeze singur ce ar fi putut face cu banii aia. Partea cu sanatatea la el nu tine, ca zice ca trebuie sa moara si el de ceva. Multumim pt urari si iti dorim si tie succes. Apropos, daca vii la mine la cofa, sa stii ca nu se mai fumeaza in cafenea (a se citi balcon)
kiki, chiar ma gandeam la balconul tau cand am citit ca te lasi...Musai sa renunt si eu! Dar stii ca suma viciilor ramane constanta? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Felicitari, fetelor, pentru decizia de a lasa tigarile! Va tin pumnii in continuare si va fac o mica sugestie, poate va merge la voi:ca sa alungati pofta, puneti prin casa poze infioratoare antifumat, gasiti voi pe net La mine a functionat autosugestia atat in sarcina cat si in perioada alaptarii si dupa aia...am 4 ani smoke free si nici prin cap nu-mi trece sa fumez again. Voi singure trebuie sa gasiti un motiv strong pentru care sa nu mai fumati deloc, nici sa nu mai cumparati tigari, nici sa nu mai fumati ocazional de la altii.
Imi aduc aminte zambind de o faza hilara din avion...cand am venit inapoi acasa din Ro, in zborul peste ocean care tine cam 8-9h, in avion era un nene care se plimba cu tigara -neaprinsa- in gura...ce chin era pe el sa nu fumeze atata timp...cred ca atunci cand a iesit din aeroport a carbonizat pachetul. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ei bravo,ce curajoase Felicitari |
|
| mai am o tigara... iar de azi, promit sa nu mai cumpar
kiku, vreau si eu tiker, da-mi un link valid, te rog,ca clik pe tikerul tau nu merge.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Sa stii ca suma viciilor ramane constanta, am spart seminte de cred ca o sa-mi cada toti dintii |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| felicitari pt decizii si realizari!
Kiki, al meu cand s-a lasat de fumat devenise ca o oala sub presiune, basca ii mai cazuse si parul din barba, de agitatie. So, va doresc calm si rabdare si muulta putere! Daca vrei, poti! Exemplul suntem noi! |
|
|