|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu binenteles de cand am aflat ca sunt insarcinata nu mai fumez dar asta nu inseamna ca ma voi lasa de tigara,nu fumez mult 5 tigari maximul pe zi,orcum daca imi va fi pofta dupa luna a patra voi trage o tigara,nu va mirati doctorul mi-a spus decat sa-ti fie rau si sa fii nervoasa si cu o pofta de tigara relaxeaza-te fumeaza o tigara orcum nu poti sa fumezi o tigara intreaga si nu se intampla nimic. Succes fetele! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Tot imi vine sa zic, apoi sa nu zic...fetelor, mai bine va urez succes si atat!
Eu ma apropii cu pasi repezi de aniversarea primului an fara. SI e chiar foarte bine. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sousourel bravo |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Felicitari!
Eu m-am reinscris in clubul fumatorilor |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Lilly of the valley wrote: hai mai ca le poti lasa. Zau. Eu te sustin
Anabella |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor eu m-am lasat de fumat de pe 14 martie si inca ma tin. Nu mi-au trebuit pastile, gume, bomboane sau altceva. Nici nu m-am ingrasat deloc. M-am gandit numai la sanatate, sincer va spun, si la faptul ca dadeam banii sa ma autodistrug cand as putea sa-i investesc in altceva (adica pantofi, de exemplu ). |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/21/2009 Mesaje: 278
| Felicitari! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Lilly of the valley wrote:
Pacat! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Cred ca ma inscriu si eu aici. De cand am venit din concediu am decis ca impreuna cu sotul sa ne lasam. Motivatia: banii si ce am putea sa facem cu ei. Problema este alta ca - la fel cum zicea si roxica - parca nu concep viata fara tigare. Cum ma mai duc eu la plaja fara sa fumez intinsa pe sezlong si cu o bericioaica imbrobonata langa mine, cum o sa ma mai duc la restaurant fara sa fumez si la terasa deja nu mai am nicio motivatie - insa de fiecare data ma gandesc la BANI. Nu la sanatate cum o face majoritatea pentru ca soarta tot soarta este. Deci : - luni - deloc - marti - o tigare - miercuri - deloc - joi - o tigare - azi nimic pana la ora asta Ce pot sa va mai spun ca la un calcul scurt. pana acum am fi cheltuit amandoi 130 RON si acum stiti ce bine stau in geanta... Iar cand am fumat tigarile alea doua parca simteam cum se ducea drogul prin vene in tot corpul si am intrat intr-o stare de moleseala ca un lesin. Sper sa ma tin pe pozitii macar pana achit ratele la carduri si la credite Va pup si multa bafta in continuare!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mult succes si vointa, draga mea. Acum sa nu s esupere fumatoarele, am stat de curand de vorba cu o fumatoare si eram sa lesin de mirosul pe care il emana din gura.Nu stiu daca la toata lumea e la fel, dar eu as muri sa miros asa. |
|

| Multumesc inca o data Bereea - sper sa reusesc ca greul de-abia incepe... Ai dreptate asa miros toti fumatorii - de-aia eu tot timpul aveam guma de mestecat la mine ca atunci cand vorbeam cu cineva sa nu il daram cu mirosul. Avantajul la mine era ca si sotule era fumator si nu ne dadeam seama.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Motivul pt care m-am apucat de fumat era pt ca sa nu mai simt mirosul si gustul de tigare cand imi sarutam sotul.Dupa ceva anisori,ne-am lasat de fumat amandoi.Avem 9 ani de cand nu mai fumam si e atat de bine.Bani nu am strans mai multi ca se duc pe alte cele,dar sanatatea si celelalte lucruri s-au schimbat.Foloseam tot timpul guma de mestecat,ca sa nu avem respiratie nasoala.Dar asta-i adevarul:e tare nasol cand fumezi.Acum nu m-as mai apuca pentru nimic in lume.Si sotul e de acord cu mine.Acum avem senzatia ca nu am fumat niciodata.
Mult succes si vointa Roxi! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| E foarte greu sa te lasi de fumat daca nu ai o motivatie pe termen lung. Roxinthia, ce ati gasit voi acum ca motiv de renuntare -bani sa va platiti ratele, cardurile luna asta- este doar temporar, realizezi asta, si pentru a avea succes trebuie sa va stabiliti alt gol pe termen scurt in prelungirea astuia, si altul, si altul, pana cand o sa aveti multi ani smoke-free. Pe-aici lumea care nu resuseste pe cont propriu merge la terapii de grup ca sa se lase de fumat, dar asta inseamna sa fii inarmat deja cu o vointa destul de mare si sa nu te cramponezi de faptul ca mergi la un psiholog sa te ajute sau de alte probleme pe care esti tentat sa le pui in fata ca motiv de ce nu poti. Eu am aproape 6 ani de cand nu mai fumez si motivatia mea a fost una pe termen lung de la bun inceput: copilul/copiii. In afara ca am pus niste kg, ma simt excelent si nu-l mai daram pe barbata-miu cu mirosul. La inceput te simti aiurea fara tigara, dar stai linistita ca poti sa bei bericioaica la plaja si fara tigara, poti sa mergi la restaurante si fara sa fumezi si te simti foarte bine, plus ca nu mai duhnesti a fum peste tot. Guma de mestecat te poate ajuta o perioada si dropsurile, dar cea mai importanta e vointa. Mult succes va doresc! Vointa de fier! |
|

| Delfinasa in primul rand felicitari pentru cei 6 ani de cand te-ai lasat de fumat! Iar scopul din pacate nu e doar luna asta ci avem o gramada de rate pana in 2015....asa ca scop am - vointa imi mai trebuie Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere - sper ca n-o sa va dezamagesc! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pt fetele inca fumatoare
|
|
|