Help!!!! M-am lasat de fumat!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, June 12, 2010 9:07 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si eu binenteles de cand am aflat ca sunt insarcinata nu mai fumez dar asta nu inseamna ca ma voi lasa de tigara,nu fumez mult 5 tigari maximul pe zi,orcum daca imi va fi pofta dupa luna a patra voi trage o tigara,nu va mirati doctorul mi-a spus decat sa-ti fie rau si sa fii nervoasa si cu o pofta de tigara relaxeaza-te fumeaza o tigara orcum nu poti sa fumezi o tigara intreaga si nu se intampla nimic.
Succes fetele!
sousourel
Scris: Tuesday, June 22, 2010 7:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Tot imi vine sa zic, apoi sa nu zic...fetelor, mai bine va urez succes si atat!pupici

Eu ma apropii cu pasi repezi de aniversarea primului an fara. SI e chiar foarte bine.
Ana
Scris: Tuesday, June 22, 2010 9:58 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Sousourel bravonewclap newclap newclap
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, June 23, 2010 1:41 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Felicitari!bravo bravo bravo bravo

Eu m-am reinscris in clubul fumatoriloruff sorry1
sousourel
Scris: Wednesday, June 23, 2010 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Lilly of the valley wrote:

sorry1 hai mai ca le poti lasa. Zau. Eu te sustinmajoreta

Anabellapupici
Roxanel
Scris: Monday, July 5, 2010 11:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor eu m-am lasat de fumat de pe 14 martie si inca ma tin. Nu mi-au trebuit pastile, gume, bomboane sau altceva. Nici nu m-am ingrasat deloc. M-am gandit numai la sanatate, sincer va spun, si la faptul ca dadeam banii sa ma autodistrug cand as putea sa-i investesc in altceva (adica pantofi, de exemplu ras).
Cristine
Scris: Monday, July 5, 2010 12:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/21/2009
Felicitari!hainoroc
raly
Scris: Monday, July 5, 2010 3:23 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Lilly of the valley wrote:

Pacat!uff
roxinthya
Scris: Friday, August 13, 2010 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Cred ca ma inscriu si eu aici.
De cand am venit din concediu am decis ca impreuna cu sotul sa ne lasam.
Motivatia: banii si ce am putea sa facem cu ei.
Problema este alta ca - la fel cum zicea si roxica - parca nu concep viata fara tigare. Cum ma mai duc eu la plaja fara sa fumez intinsa pe sezlong si cu o bericioaica imbrobonata langa mine, cum o sa ma mai duc la restaurant fara sa fumez si la terasa deja nu mai am nicio motivatie - insa de fiecare data ma gandesc la BANI. Nu la sanatate cum o face majoritatea pentru ca soarta tot soarta este.
Deci :
- luni - deloc
- marti - o tigare
- miercuri - deloc
- joi - o tigare
- azi nimic pana la ora asta
Ce pot sa va mai spun ca la un calcul scurt. pana acum am fi cheltuit amandoi 130 RON si acum stiti ce bine stau in geanta... ras Iar cand am fumat tigarile alea doua parca simteam cum se ducea drogul prin vene in tot corpul si am intrat intr-o stare de moleseala ca un lesin.
Sper sa ma tin pe pozitii macar pana achit ratele la carduri si la credite sic
Va pup si multa bafta in continuare! majoreta majoreta majoreta
bereea
Scris: Friday, August 13, 2010 1:54 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mult succes si vointa, draga mea.
Acum sa nu s esupere fumatoarele, am stat de curand de vorba cu o fumatoare si eram sa lesin de mirosul pe care il emana din gura.Nu stiu daca la toata lumea e la fel, dar eu as muri sa miros asa.
roxinthya
Scris: Friday, August 13, 2010 1:58 PM
Nivel

Multumesc inca o data Bereea - sper sa reusesc ca greul de-abia incepe...pupici
Ai dreptate asa miros toti fumatorii - de-aia eu tot timpul aveam guma de mestecat la mine ca atunci cand vorbeam cu cineva sa nu il daram cu mirosul.
Avantajul la mine era ca si sotule era fumator si nu ne dadeam seama.
mirela74chris
Scris: Friday, August 13, 2010 1:59 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Motivul pt care m-am apucat de fumat era pt ca sa nu mai simt mirosul si gustul de tigare cand imi sarutam sotul.Dupa ceva anisori,ne-am lasat de fumat amandoi.Avem 9 ani de cand nu mai fumam si e atat de bine.Bani nu am strans mai multi ca se duc pe alte cele,dar sanatatea si celelalte lucruri s-au schimbat.Foloseam tot timpul guma de mestecat,ca sa nu avem respiratie nasoala.Dar asta-i adevarul:e tare nasol cand fumezi.Acum nu m-as mai apuca pentru nimic in lume.Si sotul e de acord cu mine.Acum avem senzatia ca nu am fumat niciodata.
majoreta Mult succes si vointa Roxi!
delfinasa
Scris: Friday, August 13, 2010 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
E foarte greu sa te lasi de fumat daca nu ai o motivatie pe termen lung. Roxinthia, ce ati gasit voi acum ca motiv de renuntare -bani sa va platiti ratele, cardurile luna asta- este doar temporar, realizezi asta, si pentru a avea succes trebuie sa va stabiliti alt gol pe termen scurt in prelungirea astuia, si altul, si altul, pana cand o sa aveti multi ani smoke-free. Pe-aici lumea care nu resuseste pe cont propriu merge la terapii de grup ca sa se lase de fumat, dar asta inseamna sa fii inarmat deja cu o vointa destul de mare si sa nu te cramponezi de faptul ca mergi la un psiholog sa te ajute sau de alte probleme pe care esti tentat sa le pui in fata ca motiv de ce nu poti.
Eu am aproape 6 ani de cand nu mai fumez si motivatia mea a fost una pe termen lung de la bun inceput: copilul/copiii. In afara ca am pus niste kg, ma simt excelent si nu-l mai daram pe barbata-miu cu mirosul. La inceput te simti aiurea fara tigara, dar stai linistita ca poti sa bei bericioaica la plaja si fara tigara, poti sa mergi la restaurante si fara sa fumezi si te simti foarte bine, plus ca nu mai duhnesti a fum peste tot. Guma de mestecat te poate ajuta o perioada si dropsurile, dar cea mai importanta e vointa. Mult succes va doresc! Vointa de fier!
roxinthya
Scris: Friday, August 13, 2010 2:52 PM
Nivel

Delfinasa in primul rand felicitari pentru cei 6 ani de cand te-ai lasat de fumat!
Iar scopul din pacate nu e doar luna asta ci avem o gramada de rate pana in 2015....asa ca scop am - vointa imi mai trebuie chitara
Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere - sper ca n-o sa va dezamagesc!
raly
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Pt fetele inca fumatoareuff uff

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.