|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| fumatul pasiv e la fel de nociv |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor multumesc mult pentru sustinere... nu stiu dar uneori chiar ma ajuta sa stau pe langa fumatori.... i-mi provoaca o stare ciudata...cand as avea chef de o tigara ma face.. sa nu o mai vreau.... pentru ca i-mi miroase ciudat, puternic si totdata urat, iar alte ori, ma linistes-te!! Oricum e de apreciat ..... incep acum saptama a2-a |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| bv tine-o tot asa |
| Sunt singura in inercarea de-a ma lasa???( nu ma refer aici la sustine ptr care va multumesc enorm!! )......voi fetelor ce face-ti cu "fumatul... sau nefumatul"??? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Tine-o tot asa ca e si mai sanatos!!!Succes!! |
| Fetelor am calcat un pic stramb intr-o seara ..... am tras dintru-un trabuc mentolat ... si intr-o alta seara am mai tras cateva fumuri.... dar e bine pentru o luna fara tigari am 1 lunaa.... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| CCE wrote:Fetelor am calcat un pic stramb intr-o seara ..... am tras dintru-un trabuc mentolat ... si intr-o alta seara am mai tras cateva fumuri.... dar e bine pentru o luna fara tigari am 1 lunaa....
Felicitari si la mai maaare! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mult succes in lupta cu tigarile! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mult succes! |
| Fetelor am inceput cea de-a 8 saptamana fara TUTUN!!!! :018: Am mai calcat stramb cu un trabuc acum ceva timp..... dar atat.Pot sa va spun ca mi-a fost usor si credeti-ma am tigari in casa... dar poate ca m-a ajutat ffff mult .. metoda usoara a lui Allen Carr. |
| Nu mai vrea nimeni sa se lase de acest viciu.....???? Sunt tot singura in lupta ...... Multumesc ffff mult fetelor pentru sustinere.... chair sunt mandra de mine!!!! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| CCE wrote:Fetelor am inceput cea de-a 8 saptamana fara TUTUN!!!! :018: Am mai calcat stramb cu un trabuc acum ceva timp..... dar atat.Pot sa va spun ca mi-a fost usor si credeti-ma am tigari in casa... dar poate ca m-a ajutat ffff mult .. metoda usoara a lui Allen Carr.
Bravo,tine-o tot asa! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| CCE wrote: Nu mai vrea nimeni sa se lase de acest viciu.....???? Sunt tot singura in lupta ...... Multumesc ffff mult fetelor pentru sustinere.... chair sunt mandra de mine!!!! Si eu vreau,spune-mi si mie cum ai reusit |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2009 Mesaje: 79
| carla wrote: Si eu vreau,spune-mi si mie cum ai reusit
Din clipa aceasta: GATA! Asa m-am lasat si eu de baut. De baut sucuri acidulate, nu ma intelege gresit. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| CCE wrote: Nu mai vrea nimeni sa se lase de acest viciu.....???? Sunt tot singura in lupta ...... Multumesc ffff mult fetelor pentru sustinere.... chair sunt mandra de mine!!!!
Felicitari! Ai si de ce sa fii mandra de tine! Nu e usor sa te lasi de fumat! |
|
|