Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Si al meu a avut multe bubite si pete rosii prima luna si nu numai pe fata ci pe tot corpul si mai ales pe gat. Le avea din maternitate, eu le-am vazut de cum m-au mutat cu el(dupa 2 zile) si probabil le-a facut de la pelincile lor sau de la laptele praf (ca mi-a venit laptele dupa 4-5 zile). Toate asistentele si doctoritele care veneau pe acolo la control il mai dadeau cu cate ceva : una l-a dat cu spirt pe tot corpul , alta cu pudra sapromed, alta cu bepanthen pe tot corpul, alta cu baneocin pudra... si degeaba... i-am cumparat si eu solutie bioderma si alte creme(folosim mustela), dar i-au trecut cu timpul. Aveam grija sa i le usuc tot timpul cu pudra (sapromed sau baneocin). Cu baneocin nu cred ca e bine ca e antibiotic, eu nu mi-am mai dat seama atunci ca eram prea . O sa ii treaca si bebelului tau, fii sigura! Dupa cum vezi, mai toti copiii fac asemenea iritatii cat sunt mici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| A trecut iritatia cu Travocort, la cateva zile dupa ce am dat-o. Dar a revenit cand si-a pus obrajorul pe o bluza de lana. Am observat ca de la lana face mereu bubitele rosii. In plus, daca transpira de la plans, pana la baita de seara, face iar. Bine ca am gasit cauzele, macar sa stiu sa evit. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu foloseam pt iritatii Reviken, ca e cu zinc, dar pt perioade mici ca sa nu dea dependenta, iar acum, la orice iritatie, bubita sau pata dau cu ulei de catina. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Travocort si Advantan sunt corticosteroizi destul de puternici. Advantan am folosit o perioada pt. Leea, sufera de dermatita de contact. In timp subtiaza pielea si devine vizibil mai sensibila. Eu nu il mai folosesc in veci! Stele, pe unde esti sa explici despre corticosteroizi?!? |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| si noi avem probleme cu niste bubite rosii unele mai mici, altele mai mari care nu ne dau pace! a avut si Andi, tot pe la vreo luna si atunci am folosit FucidinH si au trecut. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetita mea a avut ceva asemanator,am folosit TRIDERM este foarte bun!in 2 zile dispare orice urma de iritatie! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| noi nu am folosit nimic si pana la urma au trecut de la sine! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/4/2010 Mesaje: 39
| eu zic sa ii dai cu bepanten.si fetita mea avea niste cosuri pe fata,dar i_am dat cu BEPANTEN sI IA TRECUT.INCEARCA CU ASTA,POATE MERGE SI LA TINE.BAFTA |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Are si bebe al meu o iritatie pe fata ,i-am zis doctorei si a zis ca-i normal ,am sa incerc cu lapte ,daca nu trece cu bepanthen, daca nu atunci trebuie sa-i schimb detergentul si sa-i calc in continuare lenjeria ,hainutele poate depistam cauza. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Nu lasa asa daca persista iritatia, cauta mai intai cauzele in alimentatia ta, daca alaptezi, si in detergenti, praf sau alergeni din casa.Urmeaza sfatul dr intocmai. Eu am facut prostiasa "las, ca-i trece", si uite, avem 6 luni si inca ne mai chinuim cu dermatita atopica. SI sa fii atenta sa nu ii apara si pe alte parti din corp. Initial i se usuca usor pielea, apoi apare iritatia. Eu acum am ajuns sa nu mai mananc aproape nimic gen lapte, oua, dulciuri din comert,sucuri, aproape ca incep diversifiacarea odata cu ea, ca inca nu mi-am dat seama ce ii cauzeaza puseele de iritatie. Deocamdata banuiesc lactatele si dulciurile. Plus tratamentele cu creme cosmetice de intretinere, gel de dus Avene si alte medicamente... Asa ca nu te lasa pe o ureche decat daca vezi ca isi revine usor, daca nu, cere sfatul medicului... Sa poarte doar hainute din bumbac, apa la baie sa nu fie f fierbinte, si baia sa nu dureze f mult. Astea-s cateva sfaturi pe care le-am primit eu pt dermatita atopica. Succes si sanatate! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| a facut si edy o iritatie pe fata , mai exact bubite rosi pe obrajori . dr a zis ca e o forma de alergie , care a aparut de la noua papa (_ am inceput diversificarea) mi-a dat o crema de la a-derma cu omega 6 si vitamina b3 si in 2 zile avem din nou fata curata. |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Si puiul meu a dezvoltat la 2 zile dupa nastere o iritatie urata pe tot corpul, dar cel mai tare pe fata. Dupa ce am venit acasa am incercat sfatul vostru cu laptic, dar n-a mers, mai tare s-a iritat. Intre timp a cazut buricutul si am facut baita cu ceai de musetel. Se pare ca i-a facut tare bine caci incet, incet au disparut aproape complet. Si pentru fundulet tot ceai folosim in loc de servetele umede si dispare orice urma de iritatie de pe o zi pe alta. Asa ca recomandam cu drag CEAIUL DE MUSETEL! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Crema mea “minune” e de la Weleda. Crema bio cumparata pentru rasfatata mea mica nu poate fi descrisa in cuvinte, doar pielea ei catifelata, hidratata si zambetul ei larg atunci cand o cremuiesc ma fac sa ma simt cea mai implinita mamica. Sper sa nu-i spune.ti ei :)) dar e perfecta si pentru tenul meu sensibil asa ca, din cand in cand ii mai fur putin crema. Pentru bebelusi fara iritatii si fericiti va recomand aceasta crema minunata. Va pup mamici |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si noi ne luptam cu aceeasi iritatie pe fatuca . I-am dat cu ulei de masline , cu bepanthen dar nimic . O sa incerc si triderm ca am in casa, dar inainte , astept pediatra sa-i spun ca nu a dat rezultate ce mi-a prescris ea. Advantan milk mi-a recomandat dr. dermatolog pentru Kari la dermataita atopica si i-a mers foarte bine , dar era marisoara avea 5 ani si ceva. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Cu Deea am patit-o si noi, destul de rau, ca era plina de bubite pe fata si in cap mai ales... imi aduc aminte ca i-am dat si cu advantan si cu mustela si n-au trecut, iar pediatra mi-a prescris o crema cu zinc care se prepara in farmacie...
|
|
|