Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dragi mamici,tatici, bunici ............
Poate ati patit si voi sau stiti vreun remediu........ Piticul meu are o luna si decand eram in spital a avut o usoara iritatie pe fatza. Moasa mi-a eplicat ca s-ar putea sa fie de la scutecele din spital, dar ...........a trecut o luna si e din ce in ce mai rau..... S-a intins pe toata fatza si au aparut si niste pete rosii. Amincercat tot felul de creme, leacuri babesti si nu mai stiu ce as mai putea face. Iar asistenta mi-a recomandat crema de galbenele si mai rau s-a facut pe fatza. Ce sa fac??????????????????????? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Cred ca este vb despre o "dermatita atopica", dar asta o poate spune cu certitudine doar un medic pediatru!!!!
Si Denis al meu a facut-o, tot pe la 1 luna si ne-am chinuit cu ea inca o luna, caci fiind inainte de 3 luni nu i se poate recomanda ELOCOM (daca-mi aduc bine aminte, asa se chema!!! ).
Mie imi recomandase o prietena o crema de la Avene, pe baza de apa termala, dar mi-a fost frica sa-i dau, fiind prea mic
Noi am scapat cu .....lapte (de la san)...sa nu radeti, nici mie nu-mi venea sa cred si era fff sceptica atunci cand mi s-a recomandat, dar, a functionat!!!!!! (repet: nu i-am dat cu nimic altceva in afara de lapte ).
Bafta multa!!!!! Si sa ne tii la curent!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mergi la medicul dermatolog. e posibil sa fie o dermatita alergica de contact pe care o poti trata relativ usor si fara corticoizi. trebuie evitati alergenii. crema Avene o poti folosi fara probleme, dar nu e un medicament. sanatate multa!
P.S. remediul Elenei e natural! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mariuta wrote:[b]
P.S. remediul Elenei e natural!

Noroc pe mine, caci asa am economisit si niste banuti!!!! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Daca e asa de rau precum spui, ar fi de dorit sa consulti un dermatolog. Sanatate multa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Si Matei tot facea iritatii pe fatuca...Cam 3-4 luni m-am chinuit cu asta.Ii trecea,ii aparea din nou.. Stiu ca foloseam FucidinH si dupa cateva aplicari ii trecea.Dupa 1-2 saptamani aparea din nou,si acelasi tratament.Si eu am fost la dermato si mi-au zis sa folosesc Fucidin sau Baneocin.La Baneocin am ajuns abia recent,de cand tot face bubitele alea urata pe nasuc,dar am renuntat repede deoarece mai bine ii trec de la sine,decat sub tratament. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Of, tocmai acum, inainte de Botez am si eu aceasi problema. Doctorita mi-a recomandat Fucidine sau Travocort. Dar nu trece. Acum am sa incerc si cu lapticul... Totusi, are cineva o idee de la ce se face? Macar sa stiu sa evit. La Glad n-am avut...ea insa zice ca ar fi mai sensibila la alergii. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Pete rosiatice pe toata fata a avut si Darius la nastere si imediat dupa. Noenatoloaga mi-a spus sa-i dau calciu gluconic. Dupa cativa ml luati i-au trecut. Poate ca nu e totusi acelasi diagnostic. Apoi ne-am confruntat cu o iritatie a pieleii timp de o luna incepand cu a doua saptamana de viata. Se pare ca a fost de la formula de lapte pe care am folosit-o. Imediat ce am schimbat-o a trecut si iritatia. Un dermatolog totusi ti-ar zice mai exact ce si cum! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| si Bogdanel a avut,ceva ca un herpes marit si doctorita mi-a spus sa-l dau cu Baneocin pudra ,apoi unguent.Acum a trecut.Dar cel mai bine sa-l vada un medic |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si Riccardo mi-a facut si lam dat cu VEA LIPOGEL si ia trecut in cateva zile si crema asta este bune si pentru bubitele care ies de la caldura...dar cel mai indicat este sa mergi la pediatru!!! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si Luca a avut pete rosii... mai intai pe un obrajor, apoi si pe celalalt. Dr. a spus ca din cauza laptelui, era foarte gras ! Mi-a recomandat Advantan Milk -emulsie cutanata 0,1%. In cateva zile s-au uscat petele si au disparut. Foarte buna emulsia -o folosesc chiar si eu cateodata seara, cand am fata iritata ! |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| [quote=fdianamaria]Of, tocmai acum, inainte de Botez am si eu aceasi problema. Doctorita mi-a recomandat Fucidine sau Travocort. Dar nu trece. Acum am sa incerc si cu lapticul... Totusi, are cineva o idee de la ce se face? Macar sa stiu sa evit. La Glad n-am avut...ea insa zice ca ar fi mai sensibila la alergii. [/qu ote] incearca si cu lapticul.si lu al meu incepuse sa ii apara niste pete mici rosi si i-am dat cu laptic de cite ori ii dadeam sa suga si ia trecut,nu mai are nimic.incearca si asa si vezi poate ii dispare |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| fdianamaria wrote:Of, tocmai acum, inainte de Botez am si eu aceasi problema. Doctorita mi-a recomandat Fucidine sau Travocort. Dar nu trece. Acum am sa incerc si cu lapticul... Totusi, are cineva o idee de la ce se face? Macar sa stiu sa evit. La Glad n-am avut...ea insa zice ca ar fi mai sensibila la alergii.
incearca si cu lapticul.si lu al meu incepuse sa ii apara niste pete mici rosi si i-am dat cu laptic de cite ori ii dadeam sa suga si ia trecut,nu mai are nimic.incearca si asa si vezi poate ii dispare |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ionut a avut cand era bebe si am fost la dermatolog,mi-a dat un preparat din farmacie,spunea ca ar fi o iritatie de la detergentul de rufe,am schimbat detergentul si nu a mai recidivat,dupa o perioada am luat acelasi detergent si facuse din nou iritatie.Vedeti sa nu fie detergentul vinovatul. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Poti incerca cu crema Mustela. Sunt cam scumpe dar merita. |
|
|