Help Cum il intarc?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Monday, April 19, 2010 8:06 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Tiramisu sa ne zici cum a reactionat!!chitara

La mine amamdoi puiut i-am alaptat pana in jur de 3 luni,asta e viata daca mai mult lapte nu am ,oricum daca a-si fi avut probabil ca pana la 1 an a-si fi alaptat si eu!!angel
dandun
Scris: Monday, April 19, 2010 9:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ce virsta are bebe?eu traiesc intr-o tara unde traditia e f puternica.aici femeile intarca punind pe sin cafea sau ceva amar .copilul gusta si se ingrozeste ,apoi refuza.angry incearca.problama e ce faci tu apoi.
giulia_mamik
Scris: Tuesday, April 20, 2010 7:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Eu am alaptat cateva saptamani.Dupa care am pierdut laptelebanghead .Cred ca daca as fi alaptat ,as fi intaracat-o pe la 8-10 luniscratch .La al doilea,poate o sa am mai mult laptic...Si apropo de imunitate,Daria a mers f bine cu laptele umanizat,nu am avut treaba cu racelile sau vreo boala.
IOANA23
Scris: Thursday, April 29, 2010 9:31 PM

BUNA FLORI SI EU AM O FETITA DE UN AN SI TREI LUNI SI CHIAR AZI AM INCERCAT SO INTARC.MI-AM PUS PE SFARCURI CREMA CE PAPUCI NEAGRA SI NU O M-AI LUAT SANUL IN GURA.INCEARCA.SUNCESthumleft

Emma
Scris: Wednesday, May 12, 2010 4:52 PM

Eu credeam ca nu voi reusi niciodata sa il intarc. Nu a acceptat biberonul niciodata inainte de intarcare si tot asa, nu-i trebuia nimic, numai sa suga. Eram disperata pentru ca nu imi mai lua in greutate si nu voia nimic altceva decat tzatzica. Am mers cu el la medic si am aflat ca doctorita de familie omisese sa imi spuna ca la copilasii care nu sunt hraniti cu formula, pe langa laptele matern le trebuie supliment de fier. Am inceput sa ii dau fier si i-am tot explicat (sa nu credeti ca nu pricep la peste un an) ca mami ii face rau daca ii mai da sa suga. M-am imbracat numai in bluze pe gat, ca sa nu ii vina idei, ca la noi era si cu autoservire :) si i-am rarit intervalele de timp la care era alaptat. Pe urma, intr-o zi cand s-a trezit dupa somnul de amiaza, am trimis-o pe mama sa il intampine cu un biberon de lapte, in locul meu. Si... surpriza - a acceptat. De atunci totul a fost simplu, pentru ca i-am inlocuit treptat cate o masa. I-a crescut considerabil pofta de mancare de la fier, pentru ca, dupa cum a reiesit din analize, avea lipsa mare. Si intr-o luna a trecut exclusiv pe formula si mancare. Nu mi-a venit sa cred. Fara nici o lacrima. El care imi smulgea la propriu hainele de pe mine ca sa pape. L-am intarcat la un an si 5 luni pentru ca sunt adepta alaptatului pana mai tarziu. Asa ca mult succes si sper ca v-am fost de ajutor.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, May 12, 2010 4:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Draga mea, ai facut f. bine ca l-ai alaptat asa mult. Ce nu am inteles eu, tu pana la 1 an si 5 luni nu i-ai dat copilului nimic altceva decat tzitzi? Daca da, aici e problema, pt. ca in jurul varstei de 6 luni trebuia inceputa diversificarea. Nu ca a omis dr sa-ti spuna de suplimentul de fier, nu e absolut obligatoriu si necesar.
tiramisu
Scris: Sunday, May 23, 2010 12:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Eu inca astept sa se mai incalzeasca afara sa nu ii scada imunitatea si sa se raceasca dupa ce-l intarc. Am incercat sa folosesc usturoiul pentru a mai renunta la masa de amiaza insa nu prea a functionat. A supt si asa si mai casca gurita din cand in cand pentru ca-l ustura. Asa ca am incercat cu piper. A mers, problema e ca ma cam ustura sfilcurile de la piper si se sterge repede de haine asa ca ar trebui sa umblu tot timpul cu piperul dupa mineras

A pomenitcineva de pelin. Sub ce forma si unde se gaseste?
tiramisu
Scris: Friday, June 11, 2010 10:39 AM
Nivel

De astazi e musai sa-l intarc. Nu mai am nici un motv a venit caldura si sigur nu imi va raci. Dar e atat de greu... Aseara cand i-am dat sa suga ma uitam la el cat de mult ii place si i-am spus ca de maine gata. Nu prea a inteles ce-i spun si se uita atat de dulce la mune cu ochii mari si cu sprancenele ridicate. Acum se apropie somnicul de amiaza si nu stu cum ne ne vom descurca.
mommy
Scris: Friday, June 11, 2010 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
tiramisu wrote:
De astazi e musai sa-l intarc. Nu mai am nici un motv a venit caldura si sigur nu imi va raci. Dar e atat de greu... Aseara cand i-am dat sa suga ma uitam la el cat de mult ii place si i-am spus ca de maine gata. Nu prea a inteles ce-i spun si se uita atat de dulce la mune cu ochii mari si cu sprancenele ridicate. Acum se apropie somnicul de amiaza si nu stu cum ne ne vom descurca.

E un moment greu, se termina o perioada frumoasa pentru amandoi... sa va fie renuntarea usoara! hearts
bereea
Scris: Saturday, June 12, 2010 7:45 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Tiramisu , iti tin pumnii ca sa reusesti.Si nu uita, ai luat o hotarare, nu mai da inapoipupici
Ana
Scris: Saturday, June 12, 2010 9:51 AM
Nivel

bereea wrote:
.Si nu uita, ai luat o hotarare, nu mai da inapoipupici
subscriucomputerlove
tiramisu
Scris: Saturday, June 12, 2010 11:28 AM
Nivel

Ieri nu i-am dat deloc, dar azinoapte mi s-au unflat sanii si m-au durut, m-am speriat si am incercat sa ma mulg dar tot tari imi erau asa ca abia am asteptatsa se trezeasca Matei si iar i-am dat sa suga, dar nu cat sa mi se goleasca doar putin sa nu-mi mai fie umflati si tari. Azi iar nu i-am mai dat, m-am facut cu marker negru si cu piper sa vada ca nu-i bun.Poate nu trebuia sa incep cu intarcatul chiar inainte de weekend cand nu o pot suna pe doctorita mea de familie in caz de ceva.
monique
Scris: Saturday, June 12, 2010 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Mult succes iti doresc!coeur
tiramisu
Scris: Tuesday, June 15, 2010 2:25 PM
Nivel

Sunt trei zile de cand n-a mai supt si de ieri dimineata nu m-am mai muls deloc. Nu imi sunt prea tari sanii asa ca cred ca am scapat de mastite sau de pastile care opresc lactatia. Sunt tare bucuroasa, mai ales ca acum cateva zile m-am speriat ca imi erau prea tari sanii.

Si Matei a reactionat destul de bine.Isi mai pune din cand in cand capul pe titi, sau ii pupa. Desi privesc cu nostalgie vremurile in care-l alaptam, ma bucur ca s-a terminat fara probleme.
Ana
Scris: Tuesday, June 15, 2010 8:18 PM
Nivel

Ne bucuram Tiramisu!!dance yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.