Help Cum il intarc?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Flory09
Scris: Tuesday, April 6, 2010 4:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua. Am si eu un baietel de 1 an si o luna. Nu mananca mai deloc si suge si ziua si noaptea. Nu stiu ce sa mai ma fac cu el. Cum as putea sa-l intarc si sa-l determin sa manance? Am incercat sa pun leocoplast la sani, dar degeaba ca mi le dezlipestenervi Astept raspunsurile voastre. Multumes
mirela74chris
Scris: Tuesday, April 6, 2010 4:37 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Eu l-am intarcat dandu-ma cu marker negru pe sfarcuri si zicandu-i ca am buba.Si el nu a mai vrut sa pape.Am facut chestia asta o saptamana.Am avut grija sa ma dau cu marker de fiecare data cand ma spalam.
Succes!
carla
Scris: Tuesday, April 6, 2010 5:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
mirela74chris wrote:
Eu l-am intarcat dandu-ma cu marker negru pe sfarcuri si zicandu-i ca am buba.Si el nu a mai vrut sa pape.Am facut chestia asta o saptamana.Am avut grija sa ma dau cu marker de fiecare data cand ma spalam.
Succes!

hohot
Ai mei au renuntat singuri cand le-am dat lapte praf completare cu biberonul,li se parea mai usor de supt,Cristian la 6 luni jumatate si am ramas insarcinata cu Bogdanel,nu m-am asteptat,iar Bogdan pe la 8 luni
mama Alessiei
Scris: Tuesday, April 6, 2010 8:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
La mine n-a functionat nici cu leucoplast (ca-l dadea la o parte hohot ) si nici culoarea rosie n-a impresionat-o (sugea fara sa-i pese) asa ca m-am masat sistematic cu usturoi hohot ...stateam cu usturoiul in buzunare...si din 5 in 5 minute ma controla domnisoara mea sa vada daca mai miroase tzitzi...dupa 3 zile a renuntat...si-mi aducea singurica usturoi de la bucatarie pentru tzitzi hohot hohot hohot

Bibe cu lapte l-a refuzat sistematic pina am terminat cu suptul la tzitzi (1 an si 1 luna)
bereea
Scris: Tuesday, April 6, 2010 9:00 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Alessia, cool hohot

Ale a renuntat singura la san in momentul cand i-am dat sticluta cu lapte.La 7 luni am fost nevoita sa o intarc.Dar nu am avut nici o problema.Personal cred ca este o greseala de pus copilul la san dupa o anumita varsta.
Ana
Scris: Tuesday, April 6, 2010 10:21 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Alessia....hohot
DianaP
Scris: Friday, April 9, 2010 11:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/5/2010
Alessia hohot hohot
Ai mei au renuntat pentru ca nu mai aveam lapte.
O vecina are o fetita de 1 an si o luna si nu a putut-o intarca. Ce a facut: a trimis-o pe fetita la bunici la un sfarsit de saptamana, si cand s-a intors a pus leucoplast pe sfarcuri si fetita nu le-a mai vrut , dar nici lapte de nici un felras
dyana
Scris: Monday, April 12, 2010 7:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
incearca cu pelin(k e amar)si poate functioneazaalcool
Ange blanc
Scris: Monday, April 12, 2010 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Cartile spun ca intarcatul se face in jurul varstei de 9 luni, cand copilul este perfect sanatos, dar sa nu fie in lunile de vara (pentru a evita deshidratarea). Nu se specifica o tehnica anume, pentru ca fiecare bebelus are personalitatea lui si implicit reactiile vor fi diferite. Eu nu am tinut mortis sa respect acest aspect, astfel ca primul nostru copil a renuntat la san de buna voie si nesilit de nimeni la varsta de un an, al doilea la 9 luni pentru ca mi-a scazut foarte tare laptele din cauza stresului, iar mezina, desi are 10 luni si o saptamana, nu are de gand sa renunte. E dreptul ei, deci: "Pofta buna!" Fiecare lucru isi are vremea lui. Nu-i privati de bucuria de a va simti aproape. Mai tarziu veti regreta cu siguranta.

Ange blanc attached the following image(s):
imagine 0028.jpgimagine0098.jpg

petronela_gav
Scris: Tuesday, April 13, 2010 12:40 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
pe Darius l-am intarcat la 1 an si 4 lun, nu prea manca mancare si nu voia nici biberon, iar eu eram epuizata, voia tzitzi non-stop

ne-a ajutat mamaia, l-a luat la ea vreo 3 zile, iar eu am stat acasa si m-am chinuit sa nu mai am lapte (medicamente, stros, gheata)

cand a venit acasa, baiatul papa lapte la biberon, iar eu am avut grija sa nu imi mai vada sanii (cand i-a vazut dupa o luna nu i-a mai trebuit)

el s-a descurcat bine, in schimb eu am simtit ca se rupe de mine

bafta

mamiemi
Scris: Tuesday, April 13, 2010 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Sunt prejudecati legate de durata alaptatului. Ni se pare ca noi trebuie sa ii intarcam, dar firesc, natural este copilul sa se desprinda singur de san.
Un copil nu trebuie mintit. Cum te-ai simti daca intr-o zi sotul tau ti-ar lua portia de friptura din farfurie si ar spune gata, nu mai e bine pentru tine, de azi nu mai mananci friptura? Sunteti convinse ca un copil pentru 1 an nu mai are nevoie sa suga? OMS recomanda alaptatul pana la cel putin 2 ani.
http://attachmentparenting.ro/cms/front_content.php?idcat=7&idart=100
http://attachmentparenting.ro/cms/front_content.php?idcat=7&idart=42
mama Alessiei
Scris: Tuesday, April 13, 2010 5:58 PM
Nivel

mamiemi wrote:
Sunteti convinse ca un copil pentru 1 an nu mai are nevoie sa suga? OMS recomanda alaptatul pana la cel putin 2 ani.

O fi recomandind OMS pina la 2 ani, eu am vazut si copil de 2 ani sugind prin parc si nu mi-ar fi placut sa fiu in pielea mamei sorry sigur fiecare face cum vrea...oricum in jurul virstei de 1 an copilul poate minca aproape toate alimentele permise unui adult (iar sinul devine din ce in ce mai sarac in substante);
eu am intarcat-o pe fetita la 1 an, la sfatul pediatrei pentru ca devenise o obsesie tzitzi...o cauta din 5 in 5 minute ziua, refuza mincarea, iar noptile imi devenisera un calvar, printesa mea adormea cu tzitzi, si o vroia toata noaptea, abia i-o luam incepea sa plinga banghead
tiramisu
Scris: Sunday, April 18, 2010 2:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Mama Alessiei sa stii ca e destul de ingenioasa metoda ta cu usturoi. Cred ca o voi nincerca si eu peste cateva saptamani dar am o intrebare: nu se irira sfalcurile de la usturoi?
mama Alessiei
Scris: Sunday, April 18, 2010 4:31 PM
Nivel

tiramisu wrote:
Mama Alessiei sa stii ca e destul de ingenioasa metoda ta cu usturoi. Cred ca o voi nincerca si eu peste cateva saptamani dar am o intrebare: nu se irira sfalcurile de la usturoi?

Tiramisu
, nu se irita. Se duce repede mirosul de pe sfircuri pentru ca se sterge de maieu/sutien, asa ca sa-l ai mereu la indemina sa te dai inainte sa-ti ceara ras Succes majoreta majoreta majoreta
tiramisu
Scris: Sunday, April 18, 2010 5:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Mai astept putin sa vina vara sa nu ne scada imunitatea chiar acun cand e sezonul gripei si sper sa reusesc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.