Fetelor, eu de luna aceasta am hotarat (desi mi se pare ff stresant) sa imi urmaresc ovulatia. Am facut cateva teste in perioada in care am observat acele scurgeri, sper ca am acoperit si perioada fertila.. Spun sper pt ca ma bate rau rezultatul testelor de ovulatie.
Ca sa va dati seama cat de confuza sunt, am facut si azi unul sa vad si eu ce inseamna rezultat negativ- fiind la 3 zile distanta, aproximativ, de începerea CM.
Spuneti-mi doar, sa ma asigur ca am priceput: pozitiv inseamna ca trebuie sa am liniuta de test cel putin la fel de intensa/mai intensa ca cea de control? Si negativ inseamna ca poate aparea oricand, in orice zi din luna care nu e aproape de ovulatie, o linie stearsa la zona la Test? Spre exemplu azi asa am. O linie stearsa, dar care e vizibila. Asta inseamna negativ, nu?
Sorry de roman, dar e prima data cand incerc astfel si vreau sa ma asigur ca fac corect...
|
buna, fetelor! Nu v am mai scris de mult, dar v am citit din umbra, putin cate putin, seara dupa munca. La mine, din pacate, nicio noutate. Eu am sperat si am crezut ca asta e luna mea norocoasa...dar se pare ca nu a fost. Monstruletii trebuiau sa apara, teoretic, ieri pe 30, dar au venit mai devreme..vineri dupa amiaza, in cantitate mai mica ce e drept. Sambata si duminica am avut mai, normal, sa zic asa..ieri f putin pana in pranz..si de atunci, pauza. Azi mai vad urme usoare asa..pe hartie. Si atat. Absorbantul e white as snow. Nu am avut niciodata asa putin cantitativ, prima zi da, mai slabut..apoi 2 3 zile full full..a 4a zi mai putin..abia spre a 5a se reducea spre 0.
Nici nu mai stiu ce sa zic. :))
But still being optimistic ...
|
Hristos a Inviat, dragele mele! sper ca iepurașul să tina cont de dorintele noastre si sa ne aduca cele 2 liniute mult asteptate cat de curand! Va îmbrățișez!
|
Roser wrote:Carlita Eu tot timpul iti urmăresc graficul din umbră si esti in gândurile și rugăciunile mele. Te cred ca ai obosit, ai luptat atât de mult, fiecare om are limitele sale. Ia totul așa cum vine, dacă nu mai simți sa faci nimic, e perfect ok, o viață avem și trebuie trăită așa cum e. Dar să știi ca se mai întâmplă si minuni. Sunt însărcinată din nou, nici măcar nu era in planurile mele să rămân, a fost o surpriză. E foarte devreme încă, doar ce am aflat dar sper sa fie bine până la capăt. Cine s-ar fi gândit când toti medicii la care am fost îmi dadeau doar 3% șanse cu ovocitele mele si ma trimiteau sa fac cu donate? Dar vezi, viața îți rezervă surprize... Da, am inceput serviciul anul trecut in toamnă ca aici e foarte scurt concediul de maternitate. Lucrez de acasă 95% din timp si e ok, mama stă cu flăcăul dar sunt si eu în preajma lui pe cât posibil. Te pup dragă Carlita și sper sa mai vizitezi forumul din când în când
felicitari! Ce veste minunataaa! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!!
|
Bia_S wrote:Buna Hellen. Cred ca depinde de organism, eu am observat ca daca iau mai multe zile un medicament imi influenteaza cm... ori vine mai repede, ori mai tarziu, cantitativ e diferit. Mai ales la antibiotice.
multumesc mult pentru parere, draga mea si eu am mai patit o in trecut cu antibioticele.. doar ca nu am mai luat de ff mult timp si nu mai stiu exact cum s a manifestat dupa.
|
Buna, gagici. Am si eu o nedumerire..poate vreuna din voi a mai trecut prin ceva similar si ma poate ajuta
De curand am avut covid. Acum vreo doua saptamani. Dupa covid am ramas cu o tuse mai nasoala si medicul mi a prescris antibiotic pentru a scapa de ea pe care l am luat 6 zile. (Pana duminica ce a trecut, inclusiv). Luni seara am avut o scurgere, maronie initial apoi rosie, cu mici cheaguri..ieri pe hartie inca se vedeau urme maronii. Si azi am avut iar cateva picături, tot asa inchise. Conform calendar, mai am vreo 8 zile pana la aparitia monstruletilor. Luna asta nu am avut babydance ca am fost praf din cauza covidului..
Aveti idee daca antibioticul ar fi putut fi cauza acestor scurgeri? Nu am dureri..nu usturimi..nimic, nimic.
|
buna, fetelor! Nici noi nu ne am sincronizat luna asta cu nimic, am avut contact cand am simtit, nici nu m am mai uitat pe calendar, nu am calculat nimic. Incercam sa lasam sa vina de la sine totul, desi uneori da, asa cum spuneti si voi, calculam, programam... Si la noi a trecut ceva vreme de cand ne dorim si incercam, doar ca nu a fost ceva constant si prea dedicat, sa zic asa. Spre exemplu, am avut 2 3 luni de munca intensa si dupa calendar, dupa au intervenit probleme, situatii neplacute..care ne au dat peste cap..si am pus pe pauza.. Va inteleg foarte bine pe cele ce va simtiti demoralizate cand auziti peste tot numai vesti legate de sarcina si de bebei si tot. si eu am fost si inca mai sunt in asentimentul vostru. Si da, luna asta parca a fost explozie..deschideam fb, poze cu burtici, cu teste pozitive, cu bebei..toooata luna. Si cumva, oricat de tare ai fi, tot te dezechilibreaza..nu ai cum sa ramai nemiscata! Si in anturajul nostru cam la fel, suntem singurii care nu au copil inca si unii isi dau seama ca nu e de intrebat nimic iar altii...parca au iarba in loc de creier. La mine a fost mai sensibila luna, tinand cont de faptul ca v am zis, cumnata mea e insarcinata in 5 luni, si peste tot unde mergem, cu cine ne vedem in grup asa, se discuta numai de sarcina, numai de faptul ca am "venit in 5", gen noi 4 adulti si bebe din burtica ei, daca lui bebe ii place mancarea, daca bebe danseaza, daca se distreaza... orice subiect in orice situatie...doar despre asta si atat. Unii poate nu constientizeaza cat de dureros este acest subiect..ca altfel nu mi as explica. Eu una stiind prin tot ce trec si eu si voi si alte fete ca noi, nu m as putea niciodata făli in fata altor cupluri care inca n au copil. Indiferent de motivul pt care nu il au...
Dar, ce sa facem.. gura lumii nici pamantul nu o astupa si asta e din ce in ce mai clar!
|
multumesc tare mult pt incurajari, gagici. am avut vreo doua zile in care psihicul meu era la pamant. Parca mi pusesem prea mari sperante in luna asta. Nu stiu de ce, cum, cand..dar speram tare mult sa fie luna norocoasa. Acus, m am ridicat, m am scuturat si o iau de la capat. Nici nu prea am cu cine sa vorbesc despre asta, ca nu prea sunt persoane care sa ma inteleaga.
Singurul cu care discut e sotul...si de la el imi iau puterea cum s ar spune.
Speram ca magia lunii asteia sa ne incarce pe toate de vibe pozitiv, de stare de bine si relaxare si Mos Craciun sa vina cu întârziere la noi, la inceput de an, cu doua liniute zdravene.
|
day 1... cu doua zile mai devreme...
|
RoxanaMaria wrote:Hey! Poate mai incerci peste 2-3 zile daca nu apare menstruatia, poate fi prea devreme, din cate am mai citit pe aici la alte fete, testele s-au pozitivat mai greu, si ele iti pot confirma asta. Eu nu vad a doua liniuta, dar tin pumnii sa fie doua liniute magice zilele urmatoare
Asa m am gandit s eu. Sa mai incerc pe weekend, daca nu apar rusii
|
|