Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ati urmarit emisiunea? Ce parere aveti? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Nu prea mi-a placut...Mi-a lasat un gust amar....Parca e un reality show, si nu un concurs despre bucatarie...Am ales sa ma uit la Masterchef, chiar daca nu mai are farmecul de pana acum... |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| am ales si eu MasterChef dar dar as fi vrut sa nu plece chefii. |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| De cand am vazut in reclama ca au pastrat acelasi stil de a tipa si tranti farfurii pe jos am ales sa ma uit la Masterchef,poate cand va fi reluarea o sa le dau o sansa,poate. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am inregistrat MasterChef iar aseara am adormit cu succes la Hell's... Nu mi-am facut nicio parere, deci... atat doar ca ma streseaza decorurile lor; mult prea puternic colorate iar combinatia aia de albastru cu rosu... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nici mie nu mi-a placut. Mi se pare o combinatie intre Big Brother si un reality show de bucatarie. Concurentii sunt de tot rasu' plansu...nu au habar sa gateasca si sunt atat de...." colorati"
Cat despre Master chef imi plac chefii , mi se pare ca o gura de aer proaspat. Despre concurenti inca nu zic nimic. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu stiu de ce, in general, showurile de la Antena mi se par un kitsch. Poate ca oamenii isi dau silinta si sunt convinsa ca investitia e mare, insa... nu m-au convins.
Asa-i, Bereea, colorati... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu intotdeauna am avut impresia ca imita PRO TV cam in tot. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| dana_h wrote:...poate cand va fi reluarea o sa le dau o sansa,poate. Stie cineva cand e reluarea? Am reusit sa vad doar cateva faze... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pana la urma, la Hell's Kitchen ma uit doar cand sunt pauze publicitare la MasterChef, deci prind doar cateva faze. Am urmarit pe Voyo Hell's Kitchen -- prima editie -- cu Gordon Ramsey, editia din State. E interesanta si parca are alt farmec fata de ce se incearca la noi... Parerea mea. |
|
|