Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2021 Mesaje: 25
| Hei buna fetelor , sunt noua pe acest forum . Pâna acum nu am avut curajul sa postez nimic dar în schimb v-am urmarit pe toate cu mare drag . ?i am zis ca îmi fac curaj sa postez ?i eu pentru ca poate a?i fost ?i voi prin acelea?i situa?ii ?i ma pute?i ajuta cu niste sfaturi . Ideea sta in felul urmator .. sunt mamica , am o feti?a de 3 ani ?i 3 luni .. iar de curând eu împreuna cu so?ul ne-am hotarât ca mai vrem un bebe ... ?i a?a ca ne-am pus pe treaba imediat dupa perioada de menstrua?ie... Perioada de menstrua?ie a început pe data de 5 septembrie ?i sa terminat pe data de 9 septembrie. Contact sexual am avut în zilele : 10/11/12 14/16/18/19 . Dupa calculele perioada de ovula?ie a început în data de 14 sept . Bine în?eles cu teste de ovula?ie facute în data de 20 adica azi care a fost pozitiv . Marea mea nedumerire este ca în zilele 18/19/20 M-am sim?it rau? , în ideea in care am dureri de burta , mai exact in zona ovarelor , scurgeri ... ?i oare cum un fel de disconfort in timpul actului.. Ce ma pune pe gânduri este ca niciodata nu avut aceste simptome pâna acum ?i am ovulat in fiecare luna . Doar ca luna aceasta a fost o ovula?ie mult mai dureroasa .. ?i nu în?eleg de ce .. oare sunt persoane in situa?ia mea ?? Vreau parerea voastra fetelor .. sunt foarte nerabdatoare deoarece îmi doresc enorm de mult sa vina al 2 lea bebe ..?i sper sa nu fiu dezamagita ?i sa îmi vina ru?iiii ???in sa men?ionez ca la prima sarcina am avut mult de lucru , undeva la 1 an ?i jumatate pâna sa vad un test pozitiv . ?i sincer chiar nu a-?i mai vrea sa a?tept atât . A?adar fetelor voi ce parere ave?i , exista posibilitatea unei sarcini în condi?iile date ?? Ar putea fi vb de o sarcina sau este doar dorin?a mea prea mare de a ramâne însarcinata ??
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Bună, dacă ai făcut testul de ovulație astăzi și a ieșit pozitiv probabil vei ovula în următoarele 12-24 de ore.Poți scrie și la aspirante.Te așteptăm cu drag acolo. |