Prânzul este singura masa solida pe care o accepta de aceea nu i.am scazut por?ia. Mul?umesc pentru raspuns.
|
Nu am gre?it Manânca un pahar din acela special pentru blender plin. Grada?ia arata 400. Uneori manânca 350, dar nu mai pu?in de atât. Oricât ne chinuim cu buca?ile de mâncare înca nu vrea. Eu tot încerc , dar daca o cojita de mar scap î?i face scârba, sau daca simte nepasat, nu mai manânca deloc.
|
*daca sar, scuze
|
Va mul?umesc pentru raspunsuri! Dupa prânz, doarme într -adevar, si daca s-ar gustarea nu cere de mâncare. Cu mestecatul e mai greu, accepta doar pasat, înca nu vrea sa puna ea mânu?a si sa bage în guri?a, î?i face grea?a. Va mul?umesc!
|
Buna ! Am o feti?a de 1 an ?i 3 luni , tare mofturoasa de când am început diversificarea (6 luni ). În momentul de fa?a are masa solida doar la prânz . Este singura care o accepta ( manânca de toate aici - ficat,vita,peste,pui,legume de toate felurile). Papa cam 400 gr la aceasta masa. Diminea?a manânca 200ml de lapte cu cereale, prânzul, apoi gustarea de la ora 18 o refuza orice as încerca sa îi dau : iaurt/fructe/compot/mamaliga/orez cu lapte/ refuza categoric. Rareori ia câteva linguri?e, sau accepta sucul de fructe. Prefera lapte cu cereale. Seara manânca 240 ml de lapte cu biscui?i. Am încercat toate re?etele,metodele nu merge nimic. În rest este dezvoltata bine, vioaie, a luat bine în greutate. Sa o las în pace , e ok cum manânca? Am eu prea multe preten?ii, gre?esc undeva, nu ?tiu ce sa mai fac ... îmi cer scuze daca subiectul a mai fost discutat, nu am gasit nimic ... va mul?umesc!
|
Mul?umesc, a?tept baie?el, mai am o feti?a de 1 an ?i 3 luni.
|
salutare ! ?i eu sunt o burtica de 25 de saptamâni! Sarcina u?oara tuturor burticilor!
|
Da, ?tiu ca tratamentul este compatibil cu sarcina in ambele cazuri. Mul?umesc pentru raspuns.
|
Salutare ! Sunt si eu mamica unei feti?e de 1 an ?i graviduta în 14 saptamâni!
|
Buna ziua ! Cu scuzele de rigoare daca am deschis un subiect în locul nepotrivit, dar înca încerc sa îmi dau seama cum func?ioneaza forumul. Întrebarea mea este cât de compatibila este alaptarea cu hipertiroidia sau hipotiroidia. Sunt mamici care au întâmpinat probleme în alaptare din cauza acestor afec?iuni? Mul?umesc frumos si o zi buna tuturor !
|