Profil: Happy22
Despre
Utilizator: Happy22
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, September 23, 2020
Ultima vizita: Wednesday, February 3, 2021 2:41 PM
Numarul de postari: 25
[0.00% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 83
Postat: Sunday, December 27, 2020 5:21 PM
Buna fetelor ! Si eu sunt in z24. Aseara am test cu un ultrasensibil si a iesit o luniuta la fel de slaba ca si in celelalte 3 luni. Maine dimineata o sa mai fac un test si daca iese mai pronuntata liniuta, ma duc la beta daca gasesc deschis..

Am vorbit si cu doctorul si mi-a spus sa continui cu Arefam in 2 reprize dim si seara cate 200.. acum doamne ajuta sa fie bine.. ce tine de mine fac

https://ibb.co/gvqz9z6

TTC- iulie 2020
Postat: Tuesday, December 22, 2020 11:08 AM
Irinan wrote:
Sunt bine. Sarcina a fost localizata dupa alte 2 eco azi. In fundul uterului in spatele cicatricei de cezariana.. intru mai tarziu pt mai multe detalii si pt a raspunde la anumite mesaje

Asta este bine.. ca nu este extrauterina. Dar totusi presupun ca nu este bine din moment ce beta are valorile astea.. NuStiu

TTC- iulie 2020
Postat: Tuesday, December 22, 2020 9:49 AM
Irinan wrote:
Diagnostic final, sarcina tubara, partea dreapta. Trompa se rupe deja, mi a zis ca vede si lichid in abdomen. Si mi s a mai spus ca in momentul asta metrotrexatul nu mai are efect. E de operatie. Cum o sa pot, o sa anunt cum sunt

Doamne Irina, iti doresc multa multa multa putere sa treci peste toate cu bine !! Te imbratisez si iti doresc tot binele ! computerlove Sa ne aduci vesti bune computerlove

TTC- iulie 2020
Postat: Monday, December 21, 2020 2:47 PM
andrutannc wrote:
Hei,

Primul test e de azi, luna aceasta, al doilea, de jos, de luna trecuta (le-am pus asa intru comparatie).
Sa inteleg ca cel de azi e pozitiv? Ar ar fi trebuit sa apara uratii (CM 28 de zile), nu au aparut, am facut testul caci muncim si noi si a iesit precum e sus.
E pozitiv? Ca nici nu mai aveam sperante luna asta, nici nu visam, avand in vedere ca e a doua luna consecutiva cu dureri de 6-7 zile la ovar dupa ovulatie. Deja mi-era teama de ovulatie, am dureri pana aproape de menstruatie dupa ea, m-a speriat.

https://ibb.co/P54npD7

Felicitari pupici
Mie imi pare pozitiv, insa cel mai bine este sa faci un beta.. fiind si in ziua 28..

TTC- iulie 2020
Postat: Monday, December 21, 2020 12:54 PM
freya1 wrote:
happy, daca esti sigura ca ai ovulat nu e prea devreme... altfel, daca inca nu ai ovulat, poate inhiba ovulatia

Eu asa zic, acum stau sa ma gandesc ca poate era bine sa mai astept 2, 3 zile Lol

TTC- iulie 2020
Postat: Monday, December 21, 2020 12:34 PM
Fetelor eu sunt z17 (am ovulat in ziua 14 cred eu si dupa temperatura si dupa secretii). Am vorbit cu medicul meu si mi-a recomandat sa incep cu Arefamul inca de pe acum, 200 dim si 200 seara,avand in vedere ultimele 3 luni, dar n-o fi prea devreme??

TTC- iulie 2020
Postat: Monday, December 21, 2020 10:56 AM
Fetelor ce-i cu linistea asta pe aici ??

Irina, cum te mai simti? Ai mai dozat si azi beta?

TTC- iulie 2020
Postat: Monday, December 14, 2020 1:19 PM
Maria.mmh wrote:

Aoleu...ma ia panica numai cand ma gandesc
Sanii m-au durut cam rau ciclul asta, s-a calmat durerea cateva zile, iar acum de ieri de cand au inceput si transpiratiile, ma dor din nou uff
Am avut cateva crampe , am zis ca gata o sa imi vina, apoi au disparut.
Am un afurisit de test acasa dar vreau sa uit de el, parca vad ca fac testul si la 2 zile vine menstruatia , ca asa mi se intampla mereu NuImiPasa

Eu zic sa faci testul, poate ai o surpriza majoreta Daca ar fi sa fie ceva, s-ar vedea cred eu

TTC- iulie 2020
Postat: Monday, December 7, 2020 9:52 AM
Buna fetelor, la mine este ziua 4. Am avut si eu niste liniute firave de pozitivare de abea le observam pe testul de sarcina, dar n-am mai sperat stiind ca 2 luni in urma a fost cum a fost. Am mai asteptat cateva zile insa intre timp, a venit.
Va doresc putere maxima si incredere ca pana la urma totul va fi bine !! coeur

TTC- iulie 2020
Postat: Wednesday, December 2, 2020 1:27 PM
carlita wrote:
Merry, ti-a dat progesteron sa fie sigur medicul ca elimina un posibil deficit de pe lista problemutelor. Acum imi pare ca am eu putin ... pale
Dar eu mai bine nu mai dau azi sfaturi ca nu-s deloc coerenta. Adineaori am facut un pipi test, test normal de 20 detectie si a aparut o linioara firava si sunt data peste cap. Chiar nu ma asteptam sa fiu asa aiurita, nici nu stiu ce e cu mine: sa ma bucur sau vad ca mai degraba m-au apucat panicile, ingrijorarile cu ce va fi, cum va fi ..... Deocamdata stiu ca maine dimineata vreau sa fac beta si progesteron.

Felicitariii Carlita coeur coeur Am citit pe aici ca iti doresti de ceva timp si ma bucur din suflet ca ti s-a indeplinit visul computerlove

TTC- iulie 2020