Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am creat acest subiect pt a primi sfaturi despre cum ne imbracam corect daca nu suntem chiar de invidiat ca si silueta. Cum ne punem in valoare feminitatea si frumusetea si cum ascundem defectele? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si o persoana plinuta poate arata bine in orice fel de piesa de vestimentatie atata vreme cat poarta marimea potrivita. Cu haine prea largi arata ca un sac... cu unele prea mulate e disgratios... cred ca as miza mult pe accesorii si accentuarea taliei ( sau zona aia de sub sani, care de obicei arata bine indiferent cate kg. ai ).
Cred ca un principiu de baza este lenjeria intima de cea mai buna calitate.
Apoi, va spun ce nu-mi place mie deloc - dar deloc - sa vad pe strada:
- bretelute ( rochii cu bretele, maieuri, etc. ). Fetelor, pe bune, nu purtati bretele daca aveti bratul gros ori sunteti mai masive in zona umerilor... se vede aiurea de tot si pielea atarna sub brat. Eu sunt slaba si tot ma gandesc de 2 ori inainte de a ma imbraca cu ceva cu bretele pentru ca nu sunt perfecta in zona de sus iar grasimea oricum se acumuleaza in acele locuri odata cu varsta indiferent de kg. Mai bine maneca 3/4 ori lunga ori despicata de-a lungul bratului... ori scurta, insa mai larga, ca in genul bluzelor - nu al tricourilor - - aveti grija la decolteuri. NU purtati unele prea adanci decat daca aveti decolteu perfect - si zau ca eu am vazut doar la tv si nu stiu daca nu cumva sunt photoshopate. Mi se pare aiurea sa nu porti sutien - decat doar daca ai 18 ani - ori sa se vada cat sunt de lasati sanii... Nu e sexy deloc... Vad o multime de femei mature pe strada cu rochii maxi si fara sutien... - stiti si voi cu talia prea stramta a pantalonilor cum aduna grasimea deci nu cred ca mai trebuie sa insist. - NU colanti si tunica!! ( si am in vedere femeile chiar grasute, nu cele cu 4-5 kg. in plus ).
Imi place mult de Oprah - adica imaginea ei de la tv - care era feminina si cu stil chiar si cu kg. in plus... Si chiar as miza mai mult pe rochii decat pe pantaloni pentru ca pot masca latimea solturilor ori grosimea piciorului.
Revin daca imi mai amintesc ceva... sper sa nu fie cu suparare...
|
|
| Nu-i cu suparare... Eu chiar ma bucur,am facut topicul sa ne ajutam intre noi. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Foarte bune sfaturi si de bun simt! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Foarte corect, Kali!! Sunt de acord intru totul, doar ca eu personal tare greu mai ies din blugi/ pantaloni in general.. Iar tocurile sunt un adevarat chin. Desigur, imi place mai mult cum imi sta in rochie/ fusta si cu toculet (adooor sandalele) dar nu ma simt confortabil. Asa ca pt mine tinutele sport, blugii, balerinii sau pantofii sport.. sunt pe primul loc. Imi plac margelele si curelele ca accesorii, dar nu sa le port. Unele chestii parca nu mi se potrivesc pur si simplu, ma simt de parca as juca un rol, as incerca sa par ceea ce nu sunt. In schimb am o obsesie pt cercei |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Indiferent ca suntem plinutze sau slabe sa ne imbracam la moda nu stiu daca este asa de important cum este sa stim sa ne imbracam "corect si proportional".As spune chiar la femeile plinutze este cel mai important! Femeile plinutze au tendintza de a se imbraca si aici si cred ca si in lume cu haine mari enorme eu le numesc"saci' sau "huse" si asta pentru as ascunde dimensiunile corpului lor ceea ce este toatal gresit fiindca ele ajung sa arate in realitate de doua ori corpul lor. Intradevar Kali are dreptate in legatura cu Oprah(cu toate ca dupa atatea diete incercate nu a reusit sa se mentina slaba cu niciuna )ca arata si se imbraca foarte bine ptr dimensiunile corpului ei.Ve-ti spune pai bine la bani si stilistele ei fiecare am putea dar nu este adevarat sunt multe actritze bogate si cunoscute care se imbraca prost aaaa si inca si slabe pe deasupra. -daca as incepe cu ceva sa ajut as incerca cu ceva usor pentru fiecare dintre noi as incepe cu accesoriile ,bijuteriile cu colierele.O femeie mare are nevoie de un colier mare si asta mai ales daca are si pieptul mare cum ar fi normal .o bijuterie mare care mai are si o forma de V v-a ascunde totul ce are tendintza de a iesi afara chiar daca poarta si o bluza fara decolteu . -manecile 7/8 ajuta foarte mult sa scoata in evidentza cealalta jumatate a mainii care de obicei ne este mult mai slaba (asta in legatura de ce spunea Kali despre pielea lasata sub brat) -trebuie bine accentuata talia(chiar daca unele cred ca nu o au totusi exista undeva acolo)deci scoasa in evidentza printr-o curea lata sau cordon la rochii. -imprimeurile poarta si ele un rol foarte important in a ascunde volumul adevarat(imprimeuri florale mari pe rochii sunt mereu si frumoase si ne mint intrun fel cand le privim) -cum am mai spus repet rochiile ,bluzele gen plic inchise parte peste parte avantajeaza toate femeile si pe cele plinutze cat si pe cele slabe.
Binenteles ca sunt foarte multe de spus voi reveni sa vorbesc despre lenjeria intima si despre ce avantaje si produse se gasesc astazi pe piatza noastra care ne face sa aratam cu mult mai slabe ,corsete ,chiloti elastici etc,voi posta si poze cu ele. |
|
| Te astept sa revii,Shirel.Eu am inceput prin a-mi cumpara fuste,dar nici la astea nu sunt sigura ce model m-ar avantaja.. Mai ales la 75kile cate am acum(atata am avut doar cand am fost insarcinata in 9 luni). |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cate ceva ptr inspiratie pentru cela mai plinutze printre noi.Niciodata nu trebuie sa ne gandim stai imi cumpar asta cand mai slabesc putin si pana la urma nu prea reusim nici una nici alta.Trebuie si putem sa ne imbracam frumos ,colorat ,la moda si cu orice chiar daca suntem mai plinutze de felul nostru.

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Important este sa nu va fie rusine de cum aratati si sa aveti incredere in calitatile voastre. O rochie potrivita va poate face sa aveti incredere in voi si sa fiti mult mai indraznete. |
|
|