Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| O printesa ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alimami,lucrezi foarte frumos si domnisoara ta e dulce dulce |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| AlexandraL wrote:Alimami, cat ti-a luat sa o lucrezi? E foarte frumoasa, iar printesa care o poarta nu mai spun... Cred ca vreo saptamana.Am inceput-o in 21februarie dupa ce am facut una mica mica, si in 28februarie am postat-o pe forum pe cea mare.Credeam ca dureaza pana prin aprilie, ca eu doream s-o termin pana la Pasti. Imi lasasem luna martie de rezerva :)) Multumesc fetelor pt aprecieri!!Mai ales aprecierile care vin de la fetele experimentate in domeniu ma ung pe suflet |
|
| Am mai terminat cateva lucrusoare,dintre care si costumasul pt concurs, care a durat mai mult,fiind din bumbacel subtire lucrat si cu margelutze printre. alimami attached the following image(s):

|
|
| Nu am mai postat de mult la topicul meu.Ma uit acum sa vad unde am ramas cu pozele postate.Deci,ce am mai facut de la ultima postare... Nu am poze la toate palariutzele pe care i le-am facut. alimami attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce frumuseti pe-aici Alimami,doar ca cea mai frumoasa e Eliza!pupacim obrajii bucalati! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Cate frumuseti ai lucrat Alimami!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| WAWWW !Alimami e foarte scumpa rochitica ,imi place la nebunie.Si printesa e o dulceata! |
|
| Multumesc fetelor pt aprecieri!!!Azi am mai terminat o bluzitza pt toamna pt mers la cresa. alimami attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Alimami,e foarte frumoasa bluzita.S-o poarte cu mare drag papusica ta.
Ne spui si noua(mie) cum ai lucrat-o? bine ..eu inca sunt la paltonas,dar te intreb sa vad daca e greu modelul pentru ca eu nu-l cunosc. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| alimami |
|
| Modelul de jos l-am gasit pe forum,aici,la modele crosetate.Nu mai stiu exact la ce pagina.Primul rand e cu 1piciorus dublu,2oc lant,3pic duble-toate astea in acelasi ochi facute.Apoi sari peste 4oc si se repeta.Randul 2 e cu 3pic duble,2oc lant,1pic dublu-toate in gaura unde erau la primul rand aia 2oc de lantz.Tot din 4in 4oc se fac grupurile astea.Asta e modelul.Explicatiile mele nu sunt excelente,dar sper sa te descurci ca nu e greu.Partea portocalie e din picioruse duble. |
|

| Ce frumoasa e bluzita,sa o poarte cu mare drag!! |
|
| Inca o bluzitza care a durat mai mult timp.Bine ca am reusit sa o termin. alimami attached the following image(s):

|
|

| Felicitari foarte faina!! |
|
|