Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am facut cateva hainite pt fetita mea,care urmeaza sa implineasca 1anisor.Cateva sunt in timpul sarcinii facute,cateva mai recent.I-am facut bluzite, pantalonasi,caciulite,botosei si o rochita. O sa pun toate pozele pe masura ce ma dumiresc cum pot fi postate. |
|
| Sper sa reusesc cu pozele sa vedeti hainitele Elizei.Eu vreau sa incep o vestuta pt ea si va tot urmaresc.Nu am curaj sa ma bag in concursul cu Maini indemanatice..mai ales dupa ce am vazut imaginilea alea cu botosei.Ai Elizei sunt fff simplii.Oricum fetelor indemanatice. Vreau sa invat si sa crosetez klumea. alimami attached the following image(s):

|
|
| Si urmatoarele. alimami attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ai maini de aur! Lucrezi foarte frumos |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 39
| Bravooooooooooooo..... frumoase hainute pentru fetita ta... |
|
| Multumesc,nu e chiar asa..mai sufera multe imbunatatiri.Vreau sa invat de la voi!!Pantalonasii de ex nu-mi plac cum mi-au iesit intre picioare.Bluzitele nu le stiu face la gat,rascroielile nu-mi ies.Ce nu-mi reuseste la andrele,fac cu croseta.Stiu sa cos cu croseta si sa aranjez lucrul pe la maneci si gat.Atata noroc.Ma bucur ca am gasit site-ul,ca ma apuc de invatat mai bine cu ajutorul vostru |
|
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 39
| Oricum sunt foarte reusite creatiile tale. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| FOARTE FRUMOASE ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| foarte frumoase... imi place tare mult costumasul verde... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Foarte frumoase lucrusoare ai facut pentru papusica.M-a distrat ff tare fantoma....... e super-super Data viitoare,ca sa iasa mai bine pantalonii va trebui sa scazi,nu sa cresti ochiuri intre picioare.Mult spor |
|

Inregistrat: 11/12/2008 Mesaje: 88
| Foarte frumoase. Rochita imi place foarte mult. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumusele ,e lucrat ingrijit ,se cunoaste ca esti incepatoare dar vei invata .daca te uiti mai atenta vei reusi sa faci si alt model de botosi ,sunt o gramada de modele usoare ,sunt sigura ca vei reusi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| alimami super Imi plac mult costumasul cu fantoma si pantalonasii si rochita.Sunt foarte frumoase |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Alimami, ce lucrusoare frumoase i-ai facut fetitei!
Pantalonasii roz si rochita imi plac cel mai mult. |
|
| Multumesc pt aprecieri.Am inceput si vestutza cu bob de orez la elastic si in zona fermoarului.Si ceva cirese pe partea stanga,fatza.O sa o si pozez la un moment dat. Am uitat sa va spun ca vreau sa-i fac un compleu pt Craciun.Alea sper sa-mi iasa mai bine decat cele de pana acum. |
|
|