Hainutele bebelusului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Monday, March 6, 2006 1:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
taki wrote:
Fetelor, am cumparat pampersi si...daca sunt incepatoare, va cer parerile sic .
Cea mai mica marime pe care am gait-o este S pana la 5 kg, este bine ce am luat ???
In Ro, cum stau treburile la capitolul pamapersi pentru nou nascuti?

Pampersii ii iei in functie de greutatea bebelului.Daca se naste cu o greutate mare, atunci ii iei marimea imediat urmatoare celei new-born.ideal este s anu iei din prima paket economic, pentru ca un paket mic il vei termina sigur pana sa creasca bebe suficinet ca sa skimbi numarul.

Matei a avut 2.850 kile, si noi am folosi cam 2 pakete new-born din cele mari, apoi am trecut la numarul urmator.
Kiki
Scris: Monday, March 6, 2006 11:02 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pt fetele din tara, am descoperit hainute dragute si preturi mititele pe www.bebelino.ro. Take a look! ras
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, March 7, 2006 12:07 AM
Nivel

Kiki wrote:
Pt fetele din tara, am descoperit hainute dragute si preturi mititele pe www.bebelino.ro. Take a look! ras

kiki, o mare parte din hainutzele astea, de sezon, le gasesti cam la celasi pret in Cora, numai ca acolo poti vedea si materialul.
Vesna
Scris: Tuesday, March 7, 2006 10:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Noi in casa stam, la 25-26 de grade, imbracati cu un body fie cu maneca scurta, fie cu maneca lunga, in functie de grosimea bluzitei de deasupra, si cu pantalonasi.
Ma enerveaza ca nu prea mai gasesc hainute cu capse/nasturi, ca la astea care se trag peste cap ne cam maraim...Si ce ma mai enerveaza pe mine la hainute (am vazut ca la cele de afara nu e asa) sunt etichetele alea de plastic, cusute chiar la gat. Mereu trebuie sa le descos, ca inteapa...Sau poate sunt eu fool
A! Nici eu nu am fiert niciodata apa pentru baie, direct de la robinet. Slava Domnului, nu a patit nimic!
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, March 7, 2006 10:43 PM
Nivel

Noi apa de la baitza nu am fiert-o niciodata,insa cand i-am facut lui Matei baitza cu apa de tarate, atunci nu aveam incotro, si o fierbeam impreuna cu taratzele....dar asta nu a durat decat o saptamana...si trebuia a pregatesc totul de la 19 ca sa fie gata apa la 21.30...un kin nu alta, unde mai pui ca oricum nu au avut nici un efect asupra dermatitei atopice a lui Matei.

Apa de bibe am fiert-o de la inceput, dar nu stiu cat timp ar mai trebui sa o fierb....
Kiki
Scris: Tuesday, March 7, 2006 11:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Vesna wrote:
Noi in casa stam, la 25-26 de grade, imbracati cu un body fie cu maneca scurta, fie cu maneca lunga, in functie de grosimea bluzitei de deasupra, si cu pantalonasi.
Ma enerveaza ca nu prea mai gasesc hainute cu capse/nasturi, ca la astea care se trag peste cap ne cam maraim...Si ce ma mai enerveaza pe mine la hainute (am vazut ca la cele de afara nu e asa) sunt etichetele alea de plastic, cusute chiar la gat. Mereu trebuie sa le descos, ca inteapa...Sau poate sunt eu fool
A! Nici eu nu am fiert niciodata apa pentru baie, direct de la robinet. Slava Domnului, nu a patit nimic!

Si eu le descos etichetele, stai linistita. Nici mie nu-mi plac.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, March 8, 2006 1:09 AM
Nivel

Eu, in ciuda pielii sensibile si alergice a lui Matei, nu descos etiketele.Matei nu s-a ititat de la nici una, el mititelul se irita de la altele, neelucidate pana acumplans .
mihaela75
Scris: Monday, October 1, 2007 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Nu am cumparat hainute pentru Arti , am zis ca vreo doua trei luni vcat e mic sa poarte sumedenia de hainute de la Daria .Insa...banghead banghead am iesit ieri in oras si sa-mi trag pumni.Nu credeam ca o sa ma afecteze asa de mult costumatia .Arti al meu era roz ca o acadea alcool Am intrat in mall roz si am iesit albastru ca acolo pe loc l-am si schimbat uff Acum suntem baietel boy
Deziree
Scris: Monday, October 1, 2007 5:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
ras Felicitari Artin pentru hainute adevarate de baietel. Ce sa spun eu inca nici nu stiu ce o sa fie baiat sau fata, aici nu se spune, deci trebuie sa astept pana nasc uff asa ca nici nu stiu ce sa cumpar.
monique
Scris: Wednesday, October 3, 2007 11:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
mihaela75 wrote:
Nu am cumparat hainute pentru Arti , am zis ca vreo doua trei luni vcat e mic sa poarte sumedenia de hainute de la Daria .Insa...banghead banghead am iesit ieri in oras si sa-mi trag pumni.Nu credeam ca o sa ma afecteze asa de mult costumatia .Arti al meu era roz ca o acadea alcool Am intrat in mall roz si am iesit albastru ca acolo pe loc l-am si schimbat uff Acum suntem baietel boy

Esti tare haioasa, mai Miha!!! Te admir pt extraordinara stare de spirit, sincer!pupici
Jasmine
Scris: Thursday, November 1, 2007 9:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Ah, eu cred ca am obsesia hainelorplans
Am fost in depresie saptamana trecuta si am facut o comanda destul de costisitoare in afara tarii pentru hainute 6-9 luni, sa fie luate dinainteras
Acum imi pare un picut rau ca am cheltuit atatia bani dar hainutele sunt de calitate si frumoase rau de tot. Nu-mi ramane decat sa le vand sau sa le dau dupa ca nu le va purta mult timp...
Si eu ii iau numai bumbac, dar hainutele de la noi mi se par destul de scumpe si calitatea nu e raportata la pret. Am luat niste body-uri de care am fost dezamagita pentru ca s-au stricat capsele destul de repede si a trebuit sa le arunc.

Eu am impresia uneori ca ori o imbrac prea subtire, ori prea gros. Eu sunt foarte calduroasa si nu reusesc sa-mi dau bine seama cum sa imbrac copilul. Uff!
Ca exemplu, eu ieri am iesit imbracata in tricou si cu un pulover deasupra. Pe ea nu pot scoate asa subtire imbracata....
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, March 28, 2008 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
noi avem 22-23 grade in casa si o tinem in pantaloni si body (cu maneca lunga sau scurta) si sosete..niciodata nu i-am dat caciula in casa, doar dupa baie..tot dupa baie ii mai dau cate un swetshirt cu fermoar, dar il tin deschis..asa ne-au spus si la maternitate si la medicii la care am fost cu ea ulterior..cica ar fi un mod invechit de gandire faza cu infofolitul..si sincera, pana acum nu ma de ce ma plange..Jaqueline este sanatoasa si fericita asa cum e..
ah, noaptea nu o tin cu sosete si cateodata ii dau jos si pantalonasii (dar doar cand doarme langa mine)..ca o simt cum transpira pe la incretiturile de la picioare
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, March 28, 2008 7:11 PM
Nivel

de fapt si bebeii simt temperatura la fel ca noi..iar daca noua ne e frig unde stam si mai punem o haina, mai punem si pe bebe..daca e cald, vedem daca bebe e putin transpirat..inseamna ca are prea multe pe el..deci mai dam jos..de asta nu-i voi da caciulita in casa (de exemplu) ca si eu as fi caraghioasa cu caciula..
ingerash
Scris: Friday, March 28, 2008 7:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Stefania e bine fara sosetute,doctorita de familie mi-a recomandat asta,cica impiedica circulatia picioruselor.Foarte bine procedezi si cu imbracaminte mai ales ca aveti 23 grade in casa pupici pupici pupici
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, March 28, 2008 7:12 PM
Nivel

despre calitatea hainelor..eu zic ca (mai ales in cazul unui pui mic de om cu pielea fina si sensibila) bebe merita ce e mai bun..prefer sa ii cumpar mai putine haine, dar din cele mai bune..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.