Hainutele bebelusului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Friday, March 28, 2008 7:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sfefania_Johansson wrote:
despre calitatea hainelor..eu zic ca (mai ales in cazul unui oui mic de om cu pielea fina si sensibila) bebe merita ce e mai bun..prefer sa ii cumpar mai putine haine, dar din cele mai bune..

In special bumbac,pielea respira mai bineras
Pupici pentru papusica ta pupici pupici pupici
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, March 28, 2008 8:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
inger7 pupici si voua din partea mea si a papusicaipupici pupici
ingerash
Scris: Friday, March 28, 2008 8:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Stefania ai o zana pupici pupici pupici
mamica23
Scris: Saturday, March 29, 2008 6:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
Stefania,pupici pt micutapupici pupici pupici,e o scumpa flowers
Sfefania_Johansson
Scris: Saturday, March 29, 2008 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
multumesc frumos fetele! e lumina ochilor mei, e cea mai mare realizare din viata mea!! imi umple sufletul cu fericire zi de zi..nici n-am cuvinte sa descriupupici pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, October 29, 2009 1:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Lauraalexandra , poti intre aici despre hainutele lui bebe .....

thumright
Ely
Scris: Thursday, October 29, 2009 2:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Oana bine ca ai postat la acest topic ,asa imi readuc aminte ce trebuie pentru bebe,am cam uitata multe parca am nascut acum 10 anisorry1
Maria & Mario
Scris: Thursday, October 29, 2009 2:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
computerlove Ely !
juja75
Scris: Thursday, November 12, 2009 10:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor. Eu nu am copii inca, dar vin la voi cu o rugaminte. As dori sa-i crosetez unui voinic de 4 luni niste botosei, dar nu stiu exact cat de mari si nici nu am alti copii prin preajma sa pot masura. Va rog daca se poate sa-mi spuneti cam cat masoara talpita unui botosel. Va multumesc mult
CAndreea
Scris: Monday, October 22, 2012 12:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu stiu daca este tocmai locul potrivit, insa nu am gasit alt topic mai potrivit. Ce vreau eu sa va intreb eu este cu ce incaltati copilasii cand incep sa umble. Sunt foarte curioasa, pentru ca am auzit tot felul de povesti si as vrea sa stiu daca voi folositi incaltaminte mai speciala sau nu.
sweet angel
Scris: Thursday, October 25, 2012 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mie mi-a spus medicul copilului, incaltamintea sa fie asa: neparat perinuta in talpa , sa fie tare la calcai , inalte la glezna si talpa flexibila .
uni medici spun ca prin casa e bine sa mearga fara pantofi , pana incepe sa mearga mai bine. asta am vazut la tv.
Deyu.
Scris: Friday, March 15, 2013 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Si noi am optat in principiu pentru body si pantalonasi/salopete cu botosi. Topurile si bluzitele nu m-au incantat deloc. Mai ales ca acum bb se itrita rau de tot Bye2 . Cred ca Ali e ca si mine, eu nu suport hainele sintetice. Daca nu sunt 100% bumbac...Bye bye!
Eu sunt contra caciulitei. O folosim doar afara. La noi in casa sunt min.22-max.25 grade. So...nu am de ce sa folosesc caciulita. Si o pot muta pe Ali in orice camera doarece temperatura e total aceeasi in toate camerele.
Cand ne rasfatam prin casa, o imbrac asa :
- body cu maieu (sa fie unul pufos/moale)
- salopetuta sau pantalonasi, in principiu salopetuta.
- sosete/botosei; botoseii trebuie sa fie din material moale si sa fie din bumbac/matase/satin.
- sometimes..si o bluzita de trening, sau ceva in genul asta (foarte rar).
Nu ne prea plac rochiile, fustitele, bluzitele cu cordoane, tricourile, etc si multe altele cu diferite modele sau accesorii, pentru ca...trebuie sa stam cat mai lejer in casa. Mai ales ca atunci cand iei bb in brate nu vrei sa il scapi (Doamne fereste)!
oanamaria
Scris: Friday, May 3, 2013 9:42 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu zilele astea am triat hainele de bebelus si le-am dat cadou colegilor lui Sorin ,una are fetita si una are baietel,deci am avut cui sa le ofer .
Ma uitam ca sunt aproape noi ,unele hainute de iesit afara nu le-a imbracat niciodata Giuli .
Alma.Ionescu
Scris: Sunday, October 6, 2013 11:47 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/28/2013
La noi cu hainutele e cam greu sic
Trebuie sa fie din bumbac toate pt. ca Ale se irita de la material sintetic, ca si mine. Big Surprise
La noi in garderoba se gasesc tot felul de hainute. In principal body-uri, salopete, pantalonasi cu botosei, pantaloni, topuri si bluzite.
Nu imi place sa ii dau fustite (ii dau cateodata, vara Blushing ) sau rochite cu cordoane si ate, care se leaga, etc. etc. Pt. ca nu vreau sa ma incurc printre alea, si vreau ca bebe sa se simta f. confortabil !
Am vazut ca fetele au mai spus ce poarta bebe prin casa, asa ca scriu si eu : - body cu salopeta/pantaloni (in principiu, cu botosi).
Ah, si am vazut pareri pro/contra caciulita. Eu nu ii dau caciulita Alessiei, pt. ca e cald la noi in casa. In prima saptamana i-am dat dupa baie, dar apoi am renuntat la ea. :)
Roxie
Scris: Tuesday, October 8, 2013 3:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Alma.Ionescu wrote:
La noi cu hainutele e cam greu sic
...
Nu imi place sa ii dau fustite (ii dau cateodata, vara Blushing ) sau rochite cu cordoane si ate, care se leaga, etc. etc. Pt. ca nu vreau sa ma incurc printre alea, si vreau ca bebe sa se simta f. confortabil !

Pai cand ii dai cateodata vara fustite, ca micuta are o luna si o saptamana, inca n-a prins vara. ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.