|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sfefania_Johansson wrote:despre calitatea hainelor..eu zic ca (mai ales in cazul unui oui mic de om cu pielea fina si sensibila) bebe merita ce e mai bun..prefer sa ii cumpar mai putine haine, dar din cele mai bune.. In special bumbac,pielea respira mai bine Pupici pentru papusica ta |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| inger7 pupici si voua din partea mea si a papusicai |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Stefania ai o zana |

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Stefania,pupici pt micuta ,e o scumpa |

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| multumesc frumos fetele! e lumina ochilor mei, e cea mai mare realizare din viata mea!! imi umple sufletul cu fericire zi de zi..nici n-am cuvinte sa descriu |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lauraalexandra , poti intre aici despre hainutele lui bebe .....
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Oana bine ca ai postat la acest topic ,asa imi readuc aminte ce trebuie pentru bebe,am cam uitata multe parca am nascut acum 10 ani |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ely ! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor. Eu nu am copii inca, dar vin la voi cu o rugaminte. As dori sa-i crosetez unui voinic de 4 luni niste botosei, dar nu stiu exact cat de mari si nici nu am alti copii prin preajma sa pot masura. Va rog daca se poate sa-mi spuneti cam cat masoara talpita unui botosel. Va multumesc mult |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu stiu daca este tocmai locul potrivit, insa nu am gasit alt topic mai potrivit. Ce vreau eu sa va intreb eu este cu ce incaltati copilasii cand incep sa umble. Sunt foarte curioasa, pentru ca am auzit tot felul de povesti si as vrea sa stiu daca voi folositi incaltaminte mai speciala sau nu. |
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mie mi-a spus medicul copilului, incaltamintea sa fie asa: neparat perinuta in talpa , sa fie tare la calcai , inalte la glezna si talpa flexibila . uni medici spun ca prin casa e bine sa mearga fara pantofi , pana incepe sa mearga mai bine. asta am vazut la tv. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Si noi am optat in principiu pentru body si pantalonasi/salopete cu botosi. Topurile si bluzitele nu m-au incantat deloc. Mai ales ca acum bb se itrita rau de tot . Cred ca Ali e ca si mine, eu nu suport hainele sintetice. Daca nu sunt 100% bumbac...Bye bye! Eu sunt contra caciulitei. O folosim doar afara. La noi in casa sunt min.22-max.25 grade. So...nu am de ce sa folosesc caciulita. Si o pot muta pe Ali in orice camera doarece temperatura e total aceeasi in toate camerele. Cand ne rasfatam prin casa, o imbrac asa : - body cu maieu (sa fie unul pufos/moale) - salopetuta sau pantalonasi, in principiu salopetuta. - sosete/botosei; botoseii trebuie sa fie din material moale si sa fie din bumbac/matase/satin. - sometimes..si o bluzita de trening, sau ceva in genul asta (foarte rar). Nu ne prea plac rochiile, fustitele, bluzitele cu cordoane, tricourile, etc si multe altele cu diferite modele sau accesorii, pentru ca...trebuie sa stam cat mai lejer in casa. Mai ales ca atunci cand iei bb in brate nu vrei sa il scapi (Doamne fereste)! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu zilele astea am triat hainele de bebelus si le-am dat cadou colegilor lui Sorin ,una are fetita si una are baietel,deci am avut cui sa le ofer . Ma uitam ca sunt aproape noi ,unele hainute de iesit afara nu le-a imbracat niciodata Giuli . |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| La noi cu hainutele e cam greu Trebuie sa fie din bumbac toate pt. ca Ale se irita de la material sintetic, ca si mine. La noi in garderoba se gasesc tot felul de hainute. In principal body-uri, salopete, pantalonasi cu botosei, pantaloni, topuri si bluzite. Nu imi place sa ii dau fustite (ii dau cateodata, vara ) sau rochite cu cordoane si ate, care se leaga, etc. etc. Pt. ca nu vreau sa ma incurc printre alea, si vreau ca bebe sa se simta f. confortabil ! Am vazut ca fetele au mai spus ce poarta bebe prin casa, asa ca scriu si eu : - body cu salopeta/pantaloni (in principiu, cu botosi). Ah, si am vazut pareri pro/contra caciulita. Eu nu ii dau caciulita Alessiei, pt. ca e cald la noi in casa. In prima saptamana i-am dat dupa baie, dar apoi am renuntat la ea. :) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Alma.Ionescu wrote:La noi cu hainutele e cam greu ... Nu imi place sa ii dau fustite (ii dau cateodata, vara  ) sau rochite cu cordoane si ate, care se leaga, etc. etc. Pt. ca nu vreau sa ma incurc printre alea, si vreau ca bebe sa se simta f. confortabil ! Pai cand ii dai cateodata vara fustite, ca micuta are o luna si o saptamana, inca n-a prins vara. |
|
|