|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taki wrote:Si eu i-am facut garderoba Sashei, i-am luat costumase, body-uri, camasi cu cusaturi pe din afara, sosetute, caciulite, prosoape de baie + unul gen halat, aparatoare pentru maini ( ca am inteles ca se zgaraie pe fata ), trusa cu forfecuta pentru unghiute, servetele umede Pampers... Cam de ce mai este nevoie pentru un nou nascut cand vine acasa? Un fasulet de scos pe-afara, dar asta mai poate astepta ca poate e cald si ramane nepurtat, o paturica, niste scutece (le poti folosi in cadita - ii pui unul impaturit sub cap, pe umar ca sa nu vomite pe tine, etc), servetele pentru masa de infasat (sunt din acelasi material ca pampersii, sunt absorbante si daca face pipi sau kk cand il schimbi, face acolo si apoi le arunci, daca nu face nimic, evident il mai lasi - am gasit la happy, servete de-astea, dar am auzit ca si Fixies are), pampersi ia-i, botosei, sapun, sampon, ulei pentru masaj (sau ii faci tu in casa - ulei de masline fiert si racit), creme diverse - sa iei si una de galbenele, termometru de baita si de camera, de corp (sa nu fie gen suzeta, si sa aiba varful flexibil, digital - de preferinta), cearceafuri pentru patut, sa ai vreo doua seturi ca sa le poti schimba mai des, un biberon sa ai, chiar daca il alaptezi, lingurite de plastic - flexibile pentru vreun medicament, bavetici...sa vad ce imi mai amintesc. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:taki wrote:Si eu i-am facut garderoba Sashei, i-am luat costumase, body-uri, camasi cu cusaturi pe din afara, sosetute, caciulite, prosoape de baie + unul gen halat, aparatoare pentru maini ( ca am inteles ca se zgaraie pe fata ), trusa cu forfecuta pentru unghiute, servetele umede Pampers... Cam de ce mai este nevoie pentru un nou nascut cand vine acasa? Un fasulet de scos pe-afara, dar asta mai poate astepta ca poate e cald si ramane nepurtat, o paturica, niste scutece (le poti folosi in cadita - ii pui unul impaturit sub cap, pe umar ca sa nu vomite pe tine, etc), servetele pentru masa de infasat (sunt din acelasi material ca pampersii, sunt absorbante si daca face pipi sau kk cand il schimbi, face acolo si apoi le arunci, daca nu face nimic, evident il mai lasi - am gasit la happy, servete de-astea, dar am auzit ca si Fixies are), pampersi ia-i, botosei, sapun, sampon, ulei pentru masaj (sau ii faci tu in casa - ulei de masline fiert si racit), creme diverse - sa iei si una de galbenele, termometru de baita si de camera, de corp (sa nu fie gen suzeta, si sa aiba varful flexibil, digital - de preferinta), cearceafuri pentru patut, sa ai vreo doua seturi ca sa le poti schimba mai des, un biberon sa ai, chiar daca il alaptezi, lingurite de plastic - flexibile pentru vreun medicament, bavetici...sa vad ce imi mai amintesc.
Asa am, pompa de san de la Avent cu biberoane cu tot, toata gama Nivea baby si crema de galbenele ( trimise de tatal meu ), termometru de camera am, dar sa-i iau si unul de baita si de corp, i-am luat s o suzeta, cearceafuri pentru patut am 3 seturi, bavetici am...oricum trebuie sa mai completez ca acusi vine printesa acasa. Azi am fost in oras si nu m-am putut abtine, i-am mai luat 3 body-uri ca erau la set si o salopeta. Trebuie sa-mi revizuiesc lista si poate chiar de maine sa mai cumpar ce-mi trebuie, ca tot ma plictisesc stand acasa, asa mai ies si eu. |

| taki wrote:Kiki wrote: Un fasulet de scos pe-afara, dar asta mai poate astepta ca poate e cald si ramane nepurtat, o paturica, niste scutece (le poti folosi in cadita - ii pui unul impaturit sub cap, pe umar ca sa nu vomite pe tine, etc), servetele pentru masa de infasat (sunt din acelasi material ca pampersii, sunt absorbante si daca face pipi sau kk cand il schimbi, face acolo si apoi le arunci, daca nu face nimic, evident il mai lasi - am gasit la happy, servete de-astea, dar am auzit ca si Fixies are), pampersi ia-i, botosei, sapun, sampon, ulei pentru masaj (sau ii faci tu in casa - ulei de masline fiert si racit), creme diverse - sa iei si una de galbenele, termometru de baita si de camera, de corp (sa nu fie gen suzeta, si sa aiba varful flexibil, digital - de preferinta), cearceafuri pentru patut, sa ai vreo doua seturi ca sa le poti schimba mai des, un biberon sa ai, chiar daca il alaptezi, lingurite de plastic - flexibile pentru vreun medicament, bavetici...sa vad ce imi mai amintesc.
Asa am, pompa de san de la Avent cu biberoane cu tot, toata gama Nivea baby si crema de galbenele ( trimise de tatal meu ), termometru de camera am, dar sa-i iau si unul de baita si de corp, i-am luat s o suzeta, cearceafuri pentru patut am 3 seturi, bavetici am...oricum trebuie sa mai completez ca acusi vine printesa acasa. Azi am fost in oras si nu m-am putut abtine, i-am mai luat 3 body-uri ca erau la set si o salopeta. Trebuie sa-mi revizuiesc lista si poate chiar de maine sa mai cumpar ce-mi trebuie, ca tot ma plictisesc stand acasa, asa mai ies si eu. Eu i-am mai luat un cos de rufe ca sa nu stea ale lui amestecate cu ale noastre - oricum le spal separat, prosoape - doar ale lui, un carusel muzical deasupra patutului, pompita pentru nas - daca ii curge nasucul, un ibric de fiert apa numai pentru el si o cratita in care fierb apa pentru baita, tot asa numai in scopul asta este folosita. Cadita de plastic pentru baie - nu te sfatuiesc sa ii iei din aia cu picioare pt ca se pot rupe / indoi si te trezesti cu copilul pe jos... |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| anasiia wrote:Am si eu o intrebare: ce temperatura e la voi in casa de imbracati puiutul numai cu body si pantalonasi fara nici o alta bluzita pe deasupra? La mine in casa cand il imbracam numai cu body si pantalonasi erau 25 de grade. Cand au venit gerurile alea afara a scazut temperatura si in casa la 21-22 grade si atunci l-am imbracat cu body si salopeta cu totul. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki, tu ii fierbi apa in care face baie? De ce? |

| freedelia wrote:Kiki, tu ii fierbi apa in care face baie? De ce? Asa mi-a zis doctorul. Ori apa plata ori apa fiarta de la robinet. Cel putin cat e mic. |
| Ce chestie, io nu i-am fiert apa niciodata lui John...sau oi fi uitat??? Mai face cineva asa? Asa recomanda toti doctorii? Si pana cand? |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nu am fiert niciodata apa Mariei. In primele 2 saptamani ii punea in apa de la robinet 1 sau 2 litri de apa fiarta de la ketal. Si asta ca aveam o mamica cu gura pe mine. Noua nu ni s-a intapmnat nimik la pielicica niciodata. Si aici daca ma duc la vreo englezoaica si ii spun ca eu fierb apa la copil imi spune ca sunt nebuna. Asa ca fiti serioase , mamicilor ! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2006 Mesaje: 26
| Eu i-am cumparat hainute doar de la H&M lui Lazarel. Sunt super trendy si de foarte buna calitate. In casa nu am folosit de cand s-a nascut decat de vreo 10 ori cred caciulita. In dormitor are temperatura de 16-17 grC. iar daca se face mai cald noaptea intredeschid fereastra. Chiar si pe geruri am intredeschis putin fereastra ca sa intre aer ca nu suporta caldura deloc. Aici nu se gasesc botesei, el poarta doar sosete, si cel mai des prin casa are niste combinezoane cu totul, cu fermoar sau cu capse cu care sta imbracat. In casa ziua este o temperatura cred ca de 23 grade. De fiert apa eu asa ceva nu am auzit niciodata. Mai ales ca eu il spal odata la o saptamana. La fundulet si pe fata il spal mai des. |
|

| Fetelor, am cumparat pampersi si...daca sunt incepatoare, va cer parerile . Cea mai mica marime pe care am gait-o este S pana la 5 kg, este bine ce am luat ??? In Ro, cum stau treburile la capitolul pamapersi pentru nou nascuti? |
|

| taki wrote:Fetelor, am cumparat pampersi si...daca sunt incepatoare, va cer parerile  . Cea mai mica marime pe care am gait-o este S pana la 5 kg, este bine ce am luat ??? In Ro, cum stau treburile la capitolul pamapersi pentru nou nascuti? E bine, dar sa nu cumperi multe pachete. Pentru ca o sa ramai cu ele. Iti imaginezi ca am ramas cu 2 baxuri, pt ca fi-miu s-a nascut cu 4 kg si in prima luna a luat 1.400 kg... |
|

| Momentan am luat doar un pachet ce contine 112 bucati de pamparsi. Sotul zicea sa luam un bax, dar, pentru ca nu stiam daca am luat sau nu pampersii potriviti, m-am rezumat la un pachet si, dupa cum vad, bine am facut
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu am luat ieri primii pampersi Cu hainutele am terminat-o,le-am luat deja dar de fiecare data cand iesim ne mananca palma si ne mai lipim de cate una Al meu sot are si argumente" Stiu ca avem body dinasta dar nu e cu broscuta" si uite-asa se mareste colectia de parca as naste gemeni. |
|

| mihaela75 wrote:Si eu am luat ieri primii pampersi  Cu hainutele am terminat-o,le-am luat deja dar de fiecare data cand iesim ne mananca palma si ne mai lipim de cate una  Al meu sot are si argumente" Stiu ca avem body dinasta dar nu e cu broscuta"  si uite-asa se mareste colectia de parca as naste gemeni.
Si noi ne-am oprit din cumparat, dar acum primim de pe la neamuri . Cred ca Sasha nu o sa apuce sa imbrace toate costumasele, mai ales ca in primele 3 luni, o sa creasca repede...70% din hainutele ei sunt pentru 50-60cm . pana si matusa mea din Ro a spus ca-mi pune pachet cu hainute pentru Sasha...si daca-i zic sa nu-mi puna, se supara
|
|
| Da, pampersii aia nou-nascut nu pot fi folositi nici macar o luna la majoritatea copiilor. Noi am luat un singur pachet cu 60 de bucati si ma intreb daca macar pe asta o sa l folosim ca lui John cand am venit de la maternitate deja ii erau mici. |
|
|