Hainute lucrate cu drag de mine - dina_dorina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alimami
Scris: Sunday, July 31, 2011 5:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Sunt superbe toate,Dina,ca de obicei.Eu tot stau si ma intreb cum reusesti sa faci asa lucruri faine si mai ales cum de-ti ies la fel astea in perechi(ex. botoseii). O sa trrebuiasca sa fac si eu ceva botosei,dar mie imi ies 2 diferiti,oricat ma straduiesc plans
alina22
Scris: Sunday, July 31, 2011 8:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/30/2010
Dina, m-ai lasat fara cuvinte. Parca sunt desenate toate... asa perfecte ti-au iesit.newclap
mamibogdan
Scris: Sunday, July 31, 2011 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2011
Nu am cuvinte... minunate toate. Felicitari.newclap newclap newclap
Am citi si eu de incident sorry Sper sa nu se repete niciuneia ceea ce ai patit.
Spor in continuare si astept sa ne mai incanti cu operele tale de arta. pupici
dina_dorina
Scris: Monday, August 1, 2011 7:52 AM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2009
Fetele,va multumesc foarte mult,sunteti mult prea dragutecomputerlove
Cat despre incident,da-o-ncolo,nu-mi mai bat eu capul cu ea.Sper sa nu mai pateasca vre-una dintre noi asa ceva dar,din pacate asta e si un risc pe care pot spune ca ni-l asumam.

Va poopik si va doresc o zi minunata si o saptamana plina de realizari.........frumoaseras
Spor la treaba !pupici pupici pupici pupici pupici
oanamaria
Scris: Monday, August 1, 2011 7:53 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Dina te pup iubita !pupici
bire.anamaria
Scris: Monday, August 1, 2011 8:09 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dina felicitari.sunt minunate toate .se stieeeeee
spor la vanzarenewclap newclap
LilianaD
Scris: Monday, August 1, 2011 8:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Dina felicitari pentru tot ceea ce lucrezi.newclap newclap newclap Sunt superbe toate.love love
dina_dorina
Scris: Monday, August 1, 2011 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2009
Oana,Anamaria,Liliana,computerlove computerlove computerlove
Oana,ma intrebai ceva mai sus de palarioare.Au fost toate,si botoseii si sandalutele pe comanda,alftel nu ma apucam sa fac eu atatea palarii la fel si botosei si sandale in nestire.Mie,oricum mi-e tare urat de botosei,mai bine fac o rochie intreaga decat o pereche de botosisic ras
miridia
Scris: Monday, August 1, 2011 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2010
dina sunt SUPERBE love love , nu mai am cuvinte de lauda ...stii cat de mult apreciez lucrurile facute de tinenewclap newclap newclap ....ne uimesti mereu cu cate ceva .Am si eu o rugaminte mare mare ....imi plac la nebunie sandalutele crosetate (,desi Diana mea are aproape 9 ani si nu am cum sa-i fac ei hohot ) ,te-as ruga sa ma ajuti si pe mine cu cateva indicatii sau schema , cum se fac ele ,cum ai facut talpa.Asta cand ai tu timp , eu astept cumintica pupici dance
sa fac si eu o pereche chit ca o tin expusa in bibliotecahohot , ca zici ca-s bibelouri coeur
multumesc frumos si spor la lucru in continuare computerlove
ANI78
Scris: Monday, August 1, 2011 11:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/10/2010
vai de mine ce minunatii ai facut iarasi!!!!!!!!!toate sunt extraordinar de frumoase, impecabile:018: :018: :018: :018: astept si eu explicatiile de la sandalute ca tare m-au vrajit(cand ai timp, bineinteles)pupici pupici imi pare rau de incidentul cu acea femeie(nu i se poate spune d-na)Iti doresc mult spor la lucru in continuaremajoreta majoreta si cat mai multe vanzaribye
georgyana
Scris: Monday, August 1, 2011 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Dina no commenthearts newclap pupici
delfin
Scris: Wednesday, August 3, 2011 7:13 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2011
Buna dimineata Dina si tuturor fetelor si bine ai revenit, sunt minunate toate realizarile tale si sa sti ca ti-am simtit lipsa asa ca bine ca ai revenit cu atat mai mult cu cat mai avem si noi putin nevoie de ajutor prin bunavointa ta , sandalutele si botoseii pe mine ma inebunesc complet si asta datorita faptului ca eu nu am reusit sa fac... dar nu se stie niciodata. Daca nu cer prea mult , te rog pentru 4 anisori la palarie cam cat trebuie sa inmultesc si inaltimea cat trebuie sa fac sau nu stiu cum sa zic pozele mai apropiate,am facut o palarie pentru 5 lunite am gasit o palariuta expusa de tine si am reusit mai am floricica sa pun dar mai mare m-am impotmolit.(scuze ca te-m luat asa de repede)coeur coeur coeur
REferitor la problema care ai avut-o , nu se pot trimite comenzile prin posta cu plata ramburs? sau chiar prin curier tot cu plata ramburs, nu plateste nu primeste , nici la posta si nici curierul nu elibereaza comanda daca nu primeste banii si bine inteles se percepe o taxa pentru impachetat si transport.

Dianna
Scris: Wednesday, August 3, 2011 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/13/2011
Dina,toate sunt superbe toate si asa de dulci....lucrezi foarte foarte frumos.computerlove computerlove computerlove

Te rog zi-mi si mie cum faci floricele alea mici mici?topai

mihamihaela
Scris: Wednesday, August 3, 2011 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/6/2011
minunate.ma-i lasat fara cuvinte.felicitari!!!newclap newclap newclap
delfin
Scris: Thursday, August 4, 2011 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2011
Buna dimineata , Miridia iti multumesc si aici si da ai dreptate o pereche de sandalute si chiar de botosei as face si eu, doar din placerea de a croseta aceste minunatii.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.