Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Dina,iti multumim pentru explicatii.Sunt superbe creatiile tale ca de obicei.Te asteptam cu noutati |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumim de explicatii_! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Buna dimineata dragutelor harnicute !Dupa o cam lunga absenta revin cu unele noutati Imi pare rau ca n-am mai intrat dar ba am fost ocupata cu lucrul,ba cu piticii,mai ales la sfarsit de an scolar cu cel mare cu serbari,reuniuni si alte minuni pe la gradinita,ba cu plecari pe la tara pe la ai mei parinti,ba pe la tara de unde este sotul,etc.Asa ca nu am prea avut cand sa mai intru si pe forum.Am mai intrat uneori,m-am uitat la repezeala la frumusetile pe care le-ati mai facut insa,din graba nu am mai postat.De stat degeaba nu am stat nici eu asa ca va arat ce am mai mesterit
Am mai facut inca un set alb cu negru dar de data asta pentru o fetita de 4 anisori.

Inca doua seturi tot dupa modele pe care le-am mai facut.Cel rosu pentru o fetita de 1,5 ani iar cel alb pentru o pustoaica de 2 anisori.

Si o paturica la care am prestat munca de chinez batran

Va poopik pe toate si va doresc relaxare placuta astazi si mult spor maine,poimaine.......
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dina stiam ca daca revii,o sa ne dai pe spate cu lucrarile tale.sunt minunate.paturica a meritat efortul de "lucru de chinez batran" este deosebita |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Dina, felicitari Chiar ca ai muncit "ceva" in perioada cat ai lipsit. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Minunate ,perfecte! |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Dina, toate, dar toate, sunt superbe! Esti o .."hartista" |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Dina n-am cuvinte de lauda!!!Sunt bestiale,te admir pentru lucrusoarele frumoase pe care le faci. |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Dina,superbe toate seturile si paturica!Intr-adevar:munca de chinez batran dar a meritat efortul!felicitari!Sunt foarte frumoase toate! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Superbe Dina! Poti sa imi explici, te rog cum faci gentuta? |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Dina superbe dar paturica e scumpa foc!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Foarte frumoase! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| da, ce sa mai spun si eu, ca au spus fetele tot patura este intradevar deosebita. Felicitari Dina!!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dina,tot ce ai lucrat e minunat se justifaca absenta ta de pe forum ,spor sa ai in tot ce faci |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Dina, mi-ai lipsit! Sunt superbe toate! |
|
|