Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| wow Dina sunt superbe mai alescea mov cu alb! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| vai dina super a meritat asteptarea se poate si o schema la setu mov cu alb |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Absolut superbe lucrurile facute de tine dina !!!!! Minunate !!!!! Lucrezi fenomenal!!!!! Sa ai spor si muuuuulte comenzi! |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| S U P E R B E !!!! Doamne, cred ca si in somn crosetezi. felicitari!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dina ,chiar mi-a fost dor de tine imi place tot ce ai lucrat FELICITARI si spor in continuare |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dina sunt minunate toate .bine ai revenit,tiam simtit lipsa
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dina ca de obicei ne dai gata cu ceea ce faci tu. |
|
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| dina absolut superbe |
|

Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Fetele,va multumesc din suflet pentru aprecieri.Si mie mi-a fost dor de voi si sper ca voi reusi sa intru ceva mai des.
BULGARU ,schema nu am deoarece nu am avut ca model decat o imagine mititica a unei rochite similare.Nu este greu de facut,e lucrata numai cu diferite combinatii simple de picioruse duble si ochi de lant si trebuie doar sa inmultesti cat si cum ai chef in asa fel incat sa iasa cat mai larga,mai ales partea de jos.O sa pun cateva imagini mai in detaliu,doar sa o si pozez asa Pana atunci va las si imaginea dupa care m-am ghidat eu

Acum va las,ca-mi incepe filmul.Apropo' ,va uitati si voi la Narcisa salbatica sau sunt singura dementa de-aici ? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dina nu ma uit la Narcisa Salbatica nu am nervi de asa ,,capodopera''! Vizionare placuta ! |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Dina sunt superbe mult spor pe mai departe! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Dina,superb ca de obicei |
|

Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Oana,Gabi,Carla,sunteti tare dragute si va multumesc pentru aprecieri.Stiti bine ce mult conteaza si ce efect au frumoasele voastre cuvinte
Oana,da-mi o palma ca sa-mi revin.Eu nu ma uit la telenovele,defapt in general nu ma prea uit eu la TV dar naiba stie de ce si cum m-a prins "capodopera " asta de serial Abia astept sa se termine pentru ca desi ma enerveaza la culme,tot ma indeamna michidutza sa ma uit
Poopici si noapte buna tuturor,ma duc la somnic |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Dina m-ai fermecat cu bijuteriile lucrate de tine.Sunt minunate.Cand ma uit ce iese din mainile tale parca m-as lasa de crosetat.As incerca si eu asa rochita,dar nu am pentru cine.Sa ai spor si felicitari ca le meriti din plin! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| superbe ! ca de obicei ai lucrat numai bijuterii! |
|
|