Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Dina e superba! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Dina |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| tine-o tot asa si ne imbolnavesti pe toate! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| dina am si eu o rugaminte din nou am gasit un model postat de tine si as vrea si eu o schita la cel rosu cu alb te rog frumos

Uploaded with ImageShack.us |
|

Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Felicitari Dina superba pelerina!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| Dina,toate lucrurile facute de tine sunt minunate,m-ai lasat fara cuvinte |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Mai Dinuta dar esti fantastica, cand crosetezi, cand tricotezi si toate iti ies impecabil felicitari. Nu vrei tu sa imi spui si mie secretul tau (ce mananci de esti atat de priceputa in toate domeniile astea ale lucrului de mana?). ???? Sper sa nu te superi dar incep sa ma oftic rau de tot ca nu reusesc sa fac si eu lucrusoare atat de frumoase cum le faci tu si Dari. Nu spun ca alte colaboratoare de aici nu sunt pricepute, dar voi sunteti, dupa parerea mea proprie si personala, cele mai bune. Îmi face placere sa va urmaresc realizarile dar mai am putin si trec la furculita ca deja unghiile nu imi mai ajung sa ma zgariiiii. |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Dina superbaaaaaaa pelerina.Tare imi place cum lucrezi! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| Dina,fara cuvinte ... superba pelerina! Spor la curatenie. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| dina_dorina wrote:Promit solemn ca duminica o sa-mi fac timp pentru toata lumea
Dina, ce s-a intamplat cu tine? Nu ai terminat curatenia? Sunteti bine? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele,sa ne lumineze mintile,sa ne deschida inimile spre iubire,credinta,iertare.Sa fim mai buni,sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.Hristos a inviat!
|
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Sfinele sarbatori sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi.HRISTOS A INVIAT!
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| |
|
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| dina_dorina wrote:Fetelor,va multumesc fffffff mult pentru aprecieri. Irinuta,Carla,o sa fac imadiat o schema si o afisez.Se face ff usor palarioara. Acum pun si celelalte poze.Sa nu ma-njurati ca-s prea multe  ,asa sunt eu,nu ma pot hotari la una-doua 
Imi spui te rog Dina cum faci borul la genul acesta de palariute. Iti multumesc anticipat. Va doresc Paste fericit alaturi de cei dragi! |
|
|