|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Felicitari Crinutza,sunt minunati, poate ne inveti si pe noi ,cele care nu stim sa facem botosei crosetati. |
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Buna seara, Dina , fetelor, se pare ca este liniste pe aici, ce se intampla? Dina nu ai mai lucrat nimic? Eu am facut palariute dapa modelul de la tine , nu le-am pus nicaieri, voi incerca maine si dupa aceea iti dau de veste cu rugamintea sa-mi spui parerea ta, acum insa tot dupa sfaturile tale,am facut talpa pentru un botosel, fir flavia, croseta nr.2 inox, lantisor 20 ochi,sper pentru cateva luni, am urcat in sus ,si am facut 6 randuri dar ,piciorusul scurt ,cum ai recomandat tu (nu imi amintesc acum unde),inseamna :dat dupa croseta o data si tras pri cele trei bride sau cum s-or numi o data ,te rog ajutor,nu ma mai descurc mai departe,nu vad bine modelul. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dina ce mai faci? Vacanta placuta si abia astept sa vad ce minunatii ai mai facut ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Buna iubitelelor ! Am revenit dupa o vacanta la tara,la ai mei (acolo ne simtim si noi,dar mai ales copiii cel mai bine).Desi am fost la relaxare (vorba vine ) nu am stat chiar degeaba,am mai lucrat si eu cate-ceva.Haideti ca v-arat acusica.
Am facut inca un set mov cu alb,insa acesta pentru o fetita de 2 anisori.Inca il mai am si pe celalalt (din cauza neseriozitatii unora ce comanda si apoi nu le mai vor-oanamaria stie cel mai bine despre ce si despre cine vorbesc,o persoana in legatura cu care m-a atentionat insa,din pacate nu i-am dat crezare atunci)
 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/185073_223299144373528_100000803338344_524677_2505360_n.jpg
Si aici ambele seturi

Am facut si 5 perechi de botosei si 5 de sandalute Am cautat mult floricele mici din satin insa ceea ce am gasit nu mi-a placut si mai erau si foarte scumpe asa ca m-am gandit ca n-oi fi eu mai fraierica decat altii si le-am mesterit chiar cu manutele mele

Si 10 palarioare

Cred ca deja v-am zapacit cu atatea poze Revin curand cu un set bleu cu floricele,care mie imi place fffffff mult insa mai am putin de lucru la el
O duminica relaxanta va doresc tuturor ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Minunate, deosebite, cu mult bun-gust si realizate impecabil; stii ca ne lasi fara cuvinte? |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Wow ai maini de aur, foarte frumoase toate |
|

Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| asta numesti tu concediu,dina???? ai muncit "pe rupte"!!!! FELICITARI !!!!adevarate bijuterii creezi.
super caciulitele ,poate ai o scheme,te rog sa ma prind si eu. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Dina mi-a fost dor de tine si de minunatiile pe care le faci! Ai pus ceva intaritor la talpile de la sandalute? |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| dina!stii parerea mea....sunt perfecte si imi plac mult detaliile,dar sandalutele m-au terminat |
|

| Doamne ce de frumuseti! Minunate ,impecabile. Dina imi pare rau de incident -nici nu ma asteptam ca mi-zi zis ca a fost ok tranzactia. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| ca intotdeauna ma lasi fara cuvinte |
|

Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Va multumesc muuuuuuuuuuuuuuuuuult,muuuuuuuuuuuuuuuult,muuuuuuuuuuuuuuult de tot.
Geanina,nu am o schema anume pentru palarii insa o sa incerc sa realizez una direct pe imagini,oricum sunt ff usor de lucrat.
Irinuta,in afara de cele roz cu alb,care sunt facute dintr-un fir de bumbac ce sta foarte batos,la celelalte am facut talpite duble insa intaritor nu am pus.Dar stau tepene si asa
Oana ,din pacate ai avut dreptate.Daca vrei sa afli tot ce s-a intamplat intra AICI Daca este vreo problema ca am pus link-ul rog un moderator sa-l stearga.
Va poopik pe toate |
|

| Dina am citit ! Palariutele si toate cele lucrte sunt pe comanda sau pentru site? Eu nu am mai lucrat nimic de vanzare ca n-am cui. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Dina imi pare rau pentru incidentul tau, te inteleg perfect, tocmai am trecut de doua ori prin situatii similare. Multumesc pentru explicatia de la sandalute. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dina,credema ca nu gasesc cuvinte sa apreciez exact frumusetile facute de tine
apoi lasa ca sigur gasesti tu la cine sa dai rochitele ca sunt minunate nu-ti mai bate capul cu oameni de nimic |
|
|
|