|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Dina,la bascuta in colturi ai vreo schema? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Mirela,Carmen,multumesc din suflet Mirela vorbesti prostii,stii bine ca si tu faci niste lucruri minunate |
| mariana71 wrote:Dina,la bascuta in colturi ai vreo schema? Mariana,nu am schema dar o sa mai pun cateva imagini cu detalii si o sa incerc sa -ti explic,este ff usor de facut.Revin |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dina faceam reclama la Narcisa si spuneau ca sunt ultimile episoade din acest sezon. Deci sunt mai multe sezoane -ai de urmarit nu gluma. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| se pare ca am lipsit f mult de pe forum asteptam de atata timp in toamna sa deschizi un asa topic Dina. abia acum il vad. mi-am delectat privirea. mi-au inseninat ziua minunatiile facute de tine. superbe.
|
|
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| dina superb tot ceea ce ai lucrat , am privit cu placere pozele cu minunatiile creeate de tine ....mult spor in continuare |
|
Inregistrat: 9/26/2010 Mesaje: 265
| eram sigura ca atunci cand vei aparea ne vei soca din nou ,BRAVO MINUNAT |
|
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Waw Dina ,minunate Felicitari ,ai facut rochita mov mult mai frumoasa decat originalul |
|
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Foarte frumoase lucrusoarele facute de tine Dina! Mult spor in continuare. |
|
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| fara cuvinte... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Dina ai niste maini de aur. Felicitari si muuuuuulte comenzi si spor la lucru. |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Dina.....ajutor! Caut si eu modelul de la rochita alba (cea mai lunga) si nu reusesc sa dau de el. Stiu ca este pe aici pe undeva, dar....Ma poti ajuta?
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dina abia astept sa vad ce ai mai lucrat! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Dina, mi-ai lipsist. Imi plac toate minunatiile pe care le-ai facut. Sunt superbe! |
|
|
Buna seara dragutelor si scuze pentru ca n-am mai intrat dar azi am avut musafiri la......clatite (una dintre marile pofte ale sotiorului meu care zici ca-i insarciant tot timpul )
Crinutza,iti las schema,este cea din partea de jos
Va multumest tuturor pentru frumoasele cuvinte. Oana,mai am acum de lucru la cateva rochite in mod special insa majoritatea sunt modele pe care le-am mai facut.Oricum,vi le arat cand sunt gata |
|
|