Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| M-am gandit sa deschid si eu un topic unde sa pun lucrusoarele facute de mine. Incep cu setul pentru nepotelul meu mititel si o caciulita tot pentru el

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ce ma bucur ca ai deschis subiect cu lucrarile tale |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Dina, te-ai lasat cam mult asteptata. Sa ai mult spor! |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Ce ma bucur ca ai deschis topic,in felul acesta imi v-a fi mult mai usor sa te urmaresc! Sa ai mult spor! |
|

| Multumesc pentru primire |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dina aici o sa fiu sa ma delectez cu lucrurile minunate facute de tine. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dina dorina tiam facut felicitarile in pareta cealalta la seturi pt baieti.dar si aici iti fac dar daca vrei sa vezi ce am scris citeste acolo ca nu vreau sati iei lumea in cap scriind si aici ceea ce am scris acolo. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| felicitari dina dorina,si eu ma abonez la topicul tau |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2010 Mesaje: 265
| bravo DINA cam tarziu dar BRAVO |
|
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Ce ma bucur ca ti-ai deschis topic, o sa imi fie mai usor sa urmaresc tot ce faci. Asa e mai sigur ca nu pierd nimic. Mult spor |
|

| Iubitele mele,sunteti prea dragute Sper sa pot veni cu cat mai multe modele si sper din suflet sa am si timp sa le explic.Va poopik si maine revin cu prospaturi |
|

Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| dina, bravo, te-ai gandit foarte bine. daca poti cand ai timp sa imi explici si mie modelul de la vestuta. e superba. Vreau sa ii fac si eu baietelului meu. te pup si la cat mai multe lucrusoare. |
|

| corysha87 wrote:dina, bravo, te-ai gandit foarte bine. daca poti cand ai timp sa imi explici si mie modelul de la vestuta. e superba. Vreau sa ii fac si eu baietelului meu. te pup si la cat mai multe lucrusoare. Corysha,voi incerca sa fac asta cat de repede am timp.Stiu ca iti sunt datoare si cu explicatia setului albastru dar imi iau angajamentul ca maine seara sau cel tarziu duminica voi pune si explicatiile.La vestuta e ceva mai simplu pt ca am diagrama dar la rochita e ceva mai complicat pentru ca e facuta fara schema. Poopici |
|

Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| ok ms astept.stai linistita cand poti. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dina tu esti mereu draguta si atenta si explici foarte bine de fiecare data.Avem ce invata de la tine ,iar eu te admir mult . |
|
|