|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ai avut o idee foarte buna si ti-a si iesit pe masura .Si chiar e la moda,fetele mele si-au cumparat ceva de genu asta.Stati ca va arat. LilianaD attached the following image(s):

|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Minunat !Si ce bine-i vine Dianei! |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Foarte frumoasa rochita, dar modelul o intrece.E atat de delicata fata ta, mirela |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Wow ce de complimente.:018: Multumesc din suflet dragele mele!Imi place sa ii fac Dianei cate ceva caci ea le pune in evidenta.Nu va spun cat de incantata a fost de cate complimente a primit pentru rochita....Pupici pentru toate. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| Wow, ce rochita delicata!! De domnisoara nu mai spun! Mirela, ai manute de aur! |
|
| laurairina13 wrote:Wow, ce rochita delicata!! De domnisoara nu mai spun! Mirela, ai manute de aur! Multumesc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Foarte frumoasa a iesit rochita,iar domnisoara e superba!!! |
|
| andrushka wrote:Foarte frumoasa a iesit rochita,iar domnisoara e superba!!! Andrusca multumesc.Diana e incantata de ea. |
|

| Mirela am si eu o rochita superba pe care nu o pot purta ca nu-mi place cum vine sus -si vreau sa-i crosetez cum ai facut tu la rochita Dianei . Acum am o itrebare -tu ai facut partea crosetata separat si apoi ai cusut-o de rochita sau ai prins-o direct cu croseta si ai lucrat direct? Ai inteles ce am intrebat? |
|

| Gata i-am dat de cap si m-am apucat de lucru.Abia astept sa vad cum o sa-mi stea ! |
|
| oanamaria wrote:Mirela am si eu o rochita superba pe care nu o pot purta ca nu-mi place cum vine sus -si vreau sa-i crosetez cum ai facut tu la rochita Dianei . Acum am o itrebare -tu ai facut partea crosetata separat si apoi ai cusut-o de rochita sau ai prins-o direct cu croseta si ai lucrat direct? Ai inteles ce am intrebat? Oana am facut partea crosetata circular atata cat sa ii vina bine Dianei,apoi am prins-o la masina.Dar pana sa am masina de cusut am prins-o la mana.Sti ca i-am mai facut o rochita anul trecut.Daca iti place modelul il atasez.E foarte simplu si merge repede. Scuze ca nu ti-am raspuns cand aveai nevoie.dar eu fac smotruiala azi,ca maine fac dulciuri si de mancare.Imi astept sotul.Am lasat deschis forumul sa pot sa citesc cand mai iau o pauza ce ati postat. mirela74chris attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Mirela, il poti atasa chiar si pentru inspiratie, daca nu e prea mare deranjul |
|

| Mireluta iti multumesc frumos. M-am gandit la altceva -o fac cu decolteu sexy -sper sa va placa ce mesteresc eu acum. |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Mirela, multumim. Oana, spor la munca.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| M-am luat dupa voi si mi-am refacut si eu o pereche de pantaloni:

|
|
|