Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
|
egenia attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| multumesc Egenia pentru modele , toate sunt frumoase. |
|
| Bun gasit dupa multa vreme in care nu am mai intrat pe aici.Ce mai faceti fetelor? Eu viun cu un model de fusta , fusta SWING, sper sa va placa.
delfin attached the following image(s):

|
|
| Buna fetelor si La multi ani pe anul acesta . In peregrinarile mele pe intrnet am gasit un model de vesta care cred ca ar prinde bine oricui.Daca il incepe cineva ,m-as cabaga si eu .Pun si adresa unde am gasit-o , poate doriti mai multe detalii.http://club.osinka.ru/topic-65575-imgs delfin attached the following image(s):

|
|
| o vestuta pentru grasute delfin attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce dragutza e vestutza pentru grasutze!!! Cred ca merge si pentru slabutze! |
|
| sigur merge, insa eu ma refer aici la mine , ca sunt destula ... Caut de multa vreme un model de tunica care sa imi placa si sa ma multumeasca, cred ca am gasit , pun si modelul imediat
http://www.liveinternet.ru/users/natalica_ja/post337224409/ detalii pentru tunica crem delfin attached the following image(s):

|
|
| Am gasit un model de poncho pentru dame maricele , de fapt este marimea 48-54 , sper sa va placa . delfin attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 3/30/2009 Mesaje: 126
| delfin wrote:Si pentru ca vine toamna , n-ar fi rau se ne pregatim, drept pentru care lansez o provacare :modelul care urmeaza.Pot raspunde la aceasta provocare si fetele mai slabute , si ca termen pentru aceasta realizare as zice sfarsitul lunii septembrie .Ce ziceti , sunteti de acord? as vrea si eu sa fac asta pentru mine,ma ajutati? |
|
| Buna dimineata! la multi ani tuturor care ieri au sarbatorit ziua onomastica , adica si mie . Larisuka , modelul acela de sal este ideal pnetru primavara , nici eu nu lam facut insa am sa caut sa vad daca am salvat si scheme si pe urma ne apucam impreuna de lucru , uin orice caz , dupa cum ai observat trebuie doua tipuri de fire , acela pletos , sau pufos se gaseste si pe internet si p[rin mercerii , nu il am nici eu pe negru .Ramai pe aprooape si vorbim ,aici ca sa poata citi toate fetele interesate de acest model.Insa eu propun sa lucram dupa paste , acum avem ce face .Ce zici? |
|
| delfin wrote:Buna dimineata! la multi ani tuturor care ieri au sarbatorit ziua onomastica , adica si mie . Larisuka , modelul acela de sal este ideal pnetru primavara , nici eu nu lam facut insa am sa caut sa vad daca am salvat si scheme si pe urma ne apucam impreuna de lucru , uin orice caz , dupa cum ai observat trebuie doua tipuri de fire , acela pletos , sau pufos se gaseste si pe internet si p[rin mercerii , nu il am nici eu pe negru .Ramai pe aprooape si vorbim ,aici ca sa poata citi toate fetele interesate de acest model.Insa eu propun sa lucram dupa paste , acum avem ce face .Ce zici?
Sunt perfect deacord,si eu tot dupa paste insa vroiam sa gasesc modele,multumesc din suflet! |
|
| da
|
|
| si tare mi-as dorii sa fad ce fir imi trebuie,de amestec ii potrivit? |
|
| cred cas merge si amestec ,insa iti ebuie si fir blanos , sa vede in poza .
|
|
| delfin wrote:cred cas merge si amestec ,insa iti ebuie si fir blanos , sa vede in poza .
dar vroiam sa stiu de cati cm imi trebuie andrele |
|
|