|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| inca nu am cautat schema , can am timp o caut si iti spun atunci
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Detalii la acest model puteti gasi pe acest site: http://crochetclub.net/blog/vyazanaya-nakidka-transformer/
As folosi croseta nr.3,50 mm si un fir amestec lana cu acril (50% + 50%). Pentru blanita - nr.4,00 mm. Daca utilizati Google translate, puteti gasi mai multe indicii.
Schema modelului: egenia attached the following image(s):
|
| multumim |
Inregistrat: 3/30/2009 Mesaje: 126
| eu inca sunt in cautarea firului,la blanita acolo oare firul cel pufos de la alize o fii bun? |
|
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Cu placere! |
|
| larisuka wrote:eu inca sunt in cautarea firului,la blanita acolo oare firul cel pufos de la alize o fii bun? eu cred ca da , ma anunti si pe mine cand ai firele , sa-mi iau si eu la fel, ma rtefer la fir si sa lucram impreuna, eu chiar pe negru as face, vedem. |
|
| delfin wrote: eu cred ca da , ma anunti si pe mine cand ai firele , sa-mi iau si eu la fel, ma rtefer la fir si sa lucram impreuna, eu chiar pe negru as face, vedem.
oare vreo 800 g de ata imi ajung si vreo 350 de ata blanita . |
|
| pai pe schema zice asa,. ca mi am notat si eu , 400 gr.lana/acril(350 gr mai exact) , croseta nr 2 si firul acela blanos(imi place mie sa-i spun) 300 gr , croseta nr 2, croseta nr 4 trebuie pentru prinderea gulerului de sal , desi eu l-as croseta direct din sal .Mai vorbim , eu oricum nu am firul. Eu as lua firele acestea : e greu sa te hotarasti cu asa fire frumoase..... delfin attached the following image(s):
|
|
| delfin wrote:pai pe schema zice asa,. ca mi am notat si eu , 400 gr.lana/acril(350 gr mai exact) , croseta nr 2 si firul acela blanos(imi place mie sa-i spun) 300 gr , croseta nr 2, croseta nr 4 trebuie pentru prinderea gulerului de sal , desi eu l-as croseta direct din sal .Mai vorbim , eu oricum nu am firul. Eu as lua firele acestea : e greu sa te hotarasti cu asa fire frumoase..... primul imi place si mie |
|
| delfin wrote:pai pe schema zice asa,. ca mi am notat si eu , 400 gr.lana/acril(350 gr mai exact) , croseta nr 2 si firul acela blanos(imi place mie sa-i spun) 300 gr , croseta nr 2, croseta nr 4 trebuie pentru prinderea gulerului de sal , desi eu l-as croseta direct din sal .Mai vorbim , eu oricum nu am firul. Eu as lua firele acestea : e greu sa te hotarasti cu asa fire frumoase..... primul imi place si mie |
|
| Am gsit un model de poncho care vreu sa-l impartasesc cu voi. Eu zic ca este superb.Si cred ca merge si pe fir subtire. Iar c3el rosu este asemanator cu acel cardigan care s-a facut ;la concurs, sunt mici diferente la model. delfin attached the following image(s):
|
|
| Si acum un sal care eu cred ca merge pentru diverse ocazii:
cred ca si pe negru ar fi frumos. delfin attached the following image(s):
|
|
| Delfin tu de unde iti iei firele si la ce pret?la noi in oras acest fir costa 15 lei sculul ....stiti de undeva de unde se poate cumpara mai ieftin? |
|
| pai eu m-am uitat pe net , firul acesta nu este la mine in oras , aici aduc doar fire ieftine. Daai o cautare si vezi cat te costa cu transport cu tot. Cred ca edste bun pretu;l la tine in oras(unde anume) pe net am gafit cel mai putin 16 lei |
|
| Fetelor chiar mi-as dorii sa stiu limba rusa sa stiu sa traduc |
|
|