Hai sa...aberam despre crosetat-tricotat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Monday, November 5, 2012 10:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Aberez si eu pe aici ...azi am iesit la cumparaturi de iarna si am ajuns sa ma intreb ca cetateanul turmentat "Dar eu pentru ce/cine tricotez...?" Cred ca ma las de hobbyul asta ...ma apuc de sala si fitness .macar e mai sanatos.closedtopic
ingerash
Scris: Wednesday, November 7, 2012 10:18 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
t-mihaela wrote:
Aberez si eu pe aici ...azi am iesit la cumparaturi de iarna si am ajuns sa ma intreb ca cetateanul turmentat "Dar eu pentru ce/cine tricotez...?" Cred ca ma las de hobbyul asta ...ma apuc de sala si fitness .macar e mai sanatos.closedtopic

Pentru tine,copii,iubitul sotpupici computerlove
t-mihaela
Scris: Wednesday, November 7, 2012 3:34 PM
Nivel

Sotul meu iubit si copiii s-ar bucura daca as renunta la tricotat hohot
Mihaela Andrei
Scris: Thursday, November 8, 2012 9:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2010
Si ai mei au trecut de la faza in care mezinul imi spunea:,,Mami,imi doresc ca sotia mea sa semene cu tine,sa stie sa tricoteze! la faza in care ii auzi pe toti,cu un vaiet disperat,chiar exasperat: Iar impletesti???????
t-mihaela
Scris: Thursday, November 8, 2012 4:12 PM
Nivel

Mihaela Andrei wrote:
! Iar impletesti???????

hohot hohot asa si la mine .
Insa, surpriza...ieri am anuntat familia ca m-am lasat de tricotat .Reactiile au fost foarte interesante:
Daria nu s-a sinchisit, zice ."Mami ,tu glumesti,n-o credeti ."
Arti bineinteles ca nu m-a auzithohot
Kaze a inceput sa bata din palme sa faca ca nebunu; radea chiuia ...doamne iarta-ma nu credeam ca asta poate sa-l bucure asafool

Surpriza insa a venit de la Diana...a facut o fata cazuta aproape de plans, i-au picat trasaturile fetei, expresia era de durere fizica uff De fapt de ce o durea pe ea asa tare ca doar ea niciodata nu a apreciat tricoturi si de o vreme nici n-am mai facut pentru ea.Uite cum am aflat eu ca Diana si-a crreat lumea ei in care imaginea mamei stand pe canapea tricotand ii dadea liniste,eu cu andrelele mele contribuiam fara sa stiu la la potolirea sufletului ei rebel de adolescent .Eram oaza ei de caldura,imaginea pe care o cauta cand venea de la scoala sa se asigure ca e acasa asa isi reincarca ea bateriile probabil.Imi zice"Mami, nu e drept, tu trebuie sa tricotezi.Daca nu tricotezi acolo pe canapea ,nu mai esti tu .Ce o s afaci , de ce vrei sa te apuci? ".M-a pus serios pe ganduri copilul asta ,i-am tulburat lumea si simt ca i-am zdruncinat sursa de energie...Recent am vazut la tv un interviu cu un regizor parca ,spunea ca mereu fugea la bunica in copilaria lui ca bunica era asa de linistita, avea activitati care se repetau , avea rutina in tot ce facea si ii dadea energie, il relaxa psihic ,daca avea un examen sau o incercare mai intai trecea pe la bunica sa o vada .Interesant.
Insa eu tot in pauza sunt si ma simt bine .
mamiemi
Scris: Thursday, November 8, 2012 4:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Doamne, Mihaela, ce scrii tu aici!
Ce sensibil copilul asta! ORicum cred ca tu esti oaza ei de liniste. Pupici de la distanta!

Mie imi e dor sa mai lucrez. Era terapia mea de relaxare. Nu am mai facut nimic din ianuarie... Si chiar ar fi nevoie de caciulite pentru Filo si Matei, botosei si vestuta pentru Ioan...
t-mihaela
Scris: Thursday, November 8, 2012 5:15 PM
Nivel

pupici
Terapie curata tricotatul asta Andrele
stelave
Scris: Thursday, November 8, 2012 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/15/2011
Mihaela, uite ca ai raspunsul acum! Tu iti faci placerea si fiica ta e fericita
Si pe mine ma relaxeaza lucrul. Si la fel ca si in cazul tau, baiatul meu mi-a spus ca ii place sa ma stie acolo in camera lucrand...pupici
t-mihaela
Scris: Thursday, November 8, 2012 9:07 PM
Nivel

Stela, ma bucur sa vad ca in familia mea unde toti se crizau cand apaream cu sarsanaua de ate hohot uite, aveam un aliat secret.Insa eu tot fac o pauza ,ete asa de ciuda sa-i vad ce fac ei cand eu nu mai stau cuminte pe canapea si ma tot invart prin casa sa-i ametesc de cap.boxing
Mihaela Andrei
Scris: Friday, November 9, 2012 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 9/18/2010
Ce frumos ai prezentat,Mihaela,imaginea pe care le-o lasam noi copiilor nostri!
Ai reusit sa surprinzi in cateva cuvinte,cum o activitate banala pana la urma, dar atat de domestica, poate sa creeze o atmosfera de stabilitate, de sentimentul de ,,acasa".pupici

t-mihaela
Scris: Friday, November 9, 2012 3:20 PM
Nivel

Asa este pupici
ingerash
Scris: Friday, November 9, 2012 4:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mihaela,merge o mica pauza dar nu renunta!pupici Eu daca as anunta asa ceva ar urla cu totii,nu plange....ieri vroiam sa ma uit la un film,stateam linistita in fotoliu si vine David spre mine de`a busilea cu un scul in manutza,il tot stergea venind spre mine....pana si bebelu` meu imi da de lucru,ii plac atele,le ia in manute si isi indeasa nasul in ele,rade coeur
pcinfo
Scris: Saturday, November 10, 2012 10:39 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
hai sa va fac macar sa zambiti putin... v-ar fi trecut prin cap o idee ca aceasta?! mie sigur nu hohot hohot hohot

pcinfo attached the following image(s):
0_460e4_42e28dc6_l.jpg

sandica80
Scris: Saturday, November 10, 2012 4:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/5/2011
hohot hohot hohot Foarte tare...

Mihaela, daca tu simti ca nu iti mai face placere sa faci asta atunci...

Si eu zilele acestea m-am simtit obosita si fara chef de tricotat ,dar mi-a trecut sic
t-mihaela
Scris: Saturday, November 10, 2012 4:13 PM
Nivel

Nu radeti fetelor ca asta ci ibricul e treaba serioasa.E o metoda de reciclare a firelor.ras

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.