Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Arata bine Adriana!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Adriana felicitari !Si eu tot o poza din revista am crezut ca este inainte sa citesc. Imi place -e foarte tonic si mi se pare ca ti-a iesit foarte bine pentru cineva care n-a mai facut asta niciodata. Esti tare ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Foarte frumos, Adriana! Si noi am renovat camera Mirunei, chiar am sa incarc poze cand am timp. Anul viitor probabil intra sufrageria la rand, ca asa s-a laudat sotul. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce combinatioe vesela de culori! Foarte fain |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| eu nu vad nicio poza
gata s-a rezolvat! Moama ce frumos ati facut!!! si mie imi place portocaliul foarte mult - parca iti da pofta de viata! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| A iesit foarte frumos |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Multumesc, fetelor...
Mai am de zugravit peretele din spatele sifonierului, dar poate cu alta ocazie...
Urmeaza in plan holul si bucataria, apoi baia mare... Sa vedem cand iau iarasi vopsea, ceva amorsa mai am, si sa ma apuc iar de treaba |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sa ai spor Adriana si sa ne arati si noua cum a iesit! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Poate iau vopsea si ma apuc in weekend de hol si de bucatarie..., sa vedem..., daca nu apar alte planuri... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| AdrianaC, interesanta zugraveala, culoare calma, linistitoare. Imi place. Felicitari pentru indemanare si spor in continuare. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| AdrianaC wrote:Am terminat si eu oarecum de zugravit balconul si dormitorul nostru... Mi-a luat destul de mult (cam 2 saptamani) pentru ca am zugravit printre picaturi, cu mers la birou, cu mers in excursie in weekend.... Am cojit peretii, am chituit, smirgheluit, am preparat amorsa si am dat cu amorsa, apoi am dat cu vopsea lavabila... Asta a iesit in final... Sunt destul de multumita de ceea ce mi-a iesit, pentru conditiile date si pentru ca a fost prima data cand am facut asa ceva... Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Arata mortal!! |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Foarte frumos a iesit,mult spor pe mai departe! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 9
| vreau sa zugravesc singura bucataria si intrebarea mea este daca e nevoie sa dau cu amorsa caci a fost zugravita acum doi ani cu lavabil.... multumesc anticipat! |
|
Inregistrat: 8/14/2013 Mesaje: 2
| E bine sa cititi cu atentie indicatiile din modul de utilizare a amorsei;fiind pereti de bucatarie poate necesita o usoara spalare. |
|
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Si noi ne-am mutat la o casa mai mare, cu mai multe camere, iar mesterul care ne-a zugravit a terminat in 4 zile 6 camere! Punem la socoteala ca a facut la fiecare culoare cate 2, 3 straturi si la alb vreo 4 straturi Revin cu poze cand am timp! |
|
|